Windows 7
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Windows 7
Windows 7 Nevite jak pod tim beha uo?
Chystam se koupit si pc a spis nez s vyberem hw mam problemy s os...
Vim ze visty nechci :p
w7 vypada lakave ale nevim tak se ptam :p
Je tam moznost downgrade ane nevim jestly to funguje tak ze muzu mit instalovany dva os na jednu licenci...
Chystam se koupit si pc a spis nez s vyberem hw mam problemy s os...
Vim ze visty nechci :p
w7 vypada lakave ale nevim tak se ptam :p
Je tam moznost downgrade ane nevim jestly to funguje tak ze muzu mit instalovany dva os na jednu licenci...
Správce charity válečníků
- Verdilith
- Bourak
- Kontaktovat uživatele:
testoval sem,funguje,ale radsi si pockej na ostrou verzi nebo minimalne prvni sp :p
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
A neni to obracene, ze kdyz mas W7 business ze muzes jit na Visty nebo XP ?Big Bud píše:taky sem nechtěl visty ale 4jadrový procesor mě rychle přesvědčil... W7 nevypadají vůbec zle, ale počkám si na ostrou verzi.. jo a btw, žeprej uživatelé co mají koupenou licenci na vistu (kromě té nejlevnější) budou moc přejít zdarma na W7
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]
Asi mě nebudeš věřit, ale ne každý uživatel PC, potřebuje k životu nutně Direct 10.Michaels píše:Stejne W7 zatim nepodporuji directi10 a to kdyz nejak neprenastavji tak budou visty lepsi bo ty je podporuji , je tam lepsi moznost grafiky apodoben ale musi tam nastavit directi 10 jinak to budou windowsi o nicem
Smrt všem !
no jasne, ale jestli ma pravdu, tak jsou microsoft kryplove, absolutne nechapu, proc by se zas vraceli zpet a nepodporovali directy 10Vitasho píše:Asi mě nebudeš věřit, ale ne každý uživatel PC, potřebuje k životu nutně Direct 10.Michaels píše:Stejne W7 zatim nepodporuji directi10 a to kdyz nejak neprenastavji tak budou visty lepsi bo ty je podporuji , je tam lepsi moznost grafiky apodoben ale musi tam nastavit directi 10 jinak to budou windowsi o nicem
Asi už 2 týdny mám w7 a zatím vypadá vpohodě .) UO jsem na ní taky rozjel, ikdyž mi trošku bliká myška ....
Naposledy upravil(a) Dan dne 26.06.2009 18:36:20, celkem upraveno 2 x.
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Upgrade z vitst na win7 je na pocitace s vistama zakoupene nejpozdeji minuly mesic. Pokud mas visty uz pul roku mas smulu.Wilson píše:nene psali to na netu, ze prave bude moznost zdarma z Vist prejit na W7 ...
Jinak behaj rychleji jak XPcka. Uo jsem jeste neinstaloval, ale jsem s nima velice spokojeny, stabilni system, s grafikou co se pouziva v linuxu, jen lip vyladenou a kombinovanou s vistama.
Konecne poradnej system na kterej se vyplati prejit ne jako visty. Jeste nahodit office 2010 a bude to.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]
-
- Slime Flourisher
- Stillwater
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Ve zkratce - pokud sis koupil minulé pátek PC s vidlouvou instalací Vist (jak krabice, tak OEM), tak máš v rámci "technologické záruky" nárok na bezplatný přechod na ekvivaletní edici W7. M$ se tak snaží předejít klasickému výpadku tržeb způsobeným čekáním na nový systém. Více informací např. zde a tady.Hunter píše:Hmm.Byotch píše:Upgrade z vitst na win7 je na pocitace s vistama zakoupene nejpozdeji minuly mesic. Pokud mas visty uz pul roku mas smulu.
Hmm.
Ne, pořád to nechápu.
Jakžetosakratedavlastně je? Tedy, za jakých podmínek mohu přejít zdarma? Dzenkuji
Ta kardinální blbost, že RC build W7 nemá DX10 je taky pěkná kachnička. Teda blbost je vlastně částečná protože DX10 opravdu nemá. Má samozřejmě už DX11, patrně ne ještě ve finální fázi, ale DX9 teda rozhodně ne. Více informací např. "dxdiag" jako admin ze start cmd.
Jinak W7 jsou pro desktop jistě výborný systém, a kdo na chvíli zkusil zkusil a nastavil, tak podobně jako z Vist už se nechce vracet zpět, pač je tam opravdu dost oblíbených feature, co už XPčkám chybí. U nb je to zase jiná diskuze. Nicméně teď nemá cenu asi RC verzi až tak moc cenu instalovat, protože z ní nepujde upgrade na vyšší build, ale jen čistá instalace. Takže asi zůstat ještě chvilku na stávajícím OSku než na rapidu začnou "prodávat" nějaký ten finální RTM build. Kdo bude chtít i zakoupit, tak se určitě vyplatí "předobědnat" v améru s docela signifikantní slevou. Více např. tady
Takže tak a taková je doba. STačí huntře? :p
Smrt nad Zlato!!!
[b]Stillwater[/b], necromancer, člen [url=http://spolek.rivil.com]Spolku[/url]
[b]Stillwater[/b], necromancer, člen [url=http://spolek.rivil.com]Spolku[/url]
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Tyjo, já jsem ani tenhle sloh nějak vůbec nepotřeboval ;P Potřeboval jsem pouze vědět, kdy je ten limit - naštěstí jsem si proklikl ty linky a tam se píše něco o 26. červnu a novější. Tak to bude asi ono - tedy děkuji. Jsem byl pouze zmaten tím Byotchovým vyjádřením, ale asi to byla jen nějaká záměna slovíček (nejpozději/nejdříve).
Nexios