Windows 7

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Windows 7

Příspěvek od Raynor »

Windows 7 Nevite jak pod tim beha uo?
Chystam se koupit si pc a spis nez s vyberem hw mam problemy s os...
Vim ze visty nechci :p
w7 vypada lakave ale nevim tak se ptam :p

Je tam moznost downgrade ane nevim jestly to funguje tak ze muzu mit instalovany dva os na jednu licenci...
Správce charity válečníků
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

newim
Nexios
Mikee
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikee »

beha, beha, dyt to sou visty jen trosku odladeny.. ale win7 (ta verejna beta) se mi tak s***** ze fakt nedoporucuju. i kdyz behali i na pomalym nb docela svizne :) ale ne zas tak aby to za to stalo.

PS huntere: to byla opravdu odpoved s velmi vysokou informacni hodnotou.
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Hunter píše:newim
aha)
Správce charity válečníků
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

taky sem nechtěl visty ale 4jadrový procesor mě rychle přesvědčil... W7 nevypadají vůbec zle, ale počkám si na ostrou verzi.. jo a btw, žeprej uživatelé co mají koupenou licenci na vistu (kromě té nejlevnější) budou moc přejít zdarma na W7 :)
Verdilith
Bourak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Verdilith »

testoval sem,funguje,ale radsi si pockej na ostrou verzi nebo minimalne prvni sp :p
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Big Bud píše:taky sem nechtěl visty ale 4jadrový procesor mě rychle přesvědčil... W7 nevypadají vůbec zle, ale počkám si na ostrou verzi.. jo a btw, žeprej uživatelé co mají koupenou licenci na vistu (kromě té nejlevnější) budou moc přejít zdarma na W7 :)
A neni to obracene, ze kdyz mas W7 business ze muzes jit na Visty nebo XP ?
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Byotch píše:A neni to obracene, ze kdyz mas W7 business ze muzes jit na Visty nebo XP ?
nene psali to na netu, ze prave bude moznost zdarma z Vist prejit na W7 ...
Michaels
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michaels »

Stejne W7 zatim nepodporuji directi10 a to kdyz nejak neprenastavji tak budou visty lepsi bo ty je podporuji , je tam lepsi moznost grafiky apodoben ale musi tam nastavit directi 10 jinak to budou windowsi o nicem
Vitasho
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Vitasho »

Michaels píše:Stejne W7 zatim nepodporuji directi10 a to kdyz nejak neprenastavji tak budou visty lepsi bo ty je podporuji , je tam lepsi moznost grafiky apodoben ale musi tam nastavit directi 10 jinak to budou windowsi o nicem
Asi mě nebudeš věřit, ale ne každý uživatel PC, potřebuje k životu nutně Direct 10.
Smrt všem !
Darlok
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Darlok »

Vitasho píše:
Michaels píše:Stejne W7 zatim nepodporuji directi10 a to kdyz nejak neprenastavji tak budou visty lepsi bo ty je podporuji , je tam lepsi moznost grafiky apodoben ale musi tam nastavit directi 10 jinak to budou windowsi o nicem
Asi mě nebudeš věřit, ale ne každý uživatel PC, potřebuje k životu nutně Direct 10.
no jasne, ale jestli ma pravdu, tak jsou microsoft kryplove, absolutne nechapu, proc by se zas vraceli zpet a nepodporovali directy 10
Dan
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan »

Asi už 2 týdny mám w7 a zatím vypadá vpohodě .) UO jsem na ní taky rozjel, ikdyž mi trošku bliká myška ....
Naposledy upravil(a) Dan dne 26.06.2009 18:36:20, celkem upraveno 2 x.
Muzzy
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Muzzy »

Wilson píše:nene psali to na netu, ze prave bude moznost zdarma z Vist prejit na W7 ...
ale mám takovej dojem, že pouze od nějakýho data nákupu Vist (sem někde čet, tak nekamenovat)
Žádný učený z nebe nespadl, ale pitomce jako by shazovali!!!

The Witchers
Dante
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dante »

ja mam Win 7 Ultimate RC, vsetko v pohode :)
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Nechci nikoho nabadat k protipravnimu jednani, ale tak nak mi cim dal vic lidi doporucuje XP black edition.... prej to beha fakt dobre.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Wilson píše:nene psali to na netu, ze prave bude moznost zdarma z Vist prejit na W7 ...
Upgrade z vitst na win7 je na pocitace s vistama zakoupene nejpozdeji minuly mesic. Pokud mas visty uz pul roku mas smulu.

Jinak behaj rychleji jak XPcka. Uo jsem jeste neinstaloval, ale jsem s nima velice spokojeny, stabilni system, s grafikou co se pouziva v linuxu, jen lip vyladenou a kombinovanou s vistama.

Konecne poradnej system na kterej se vyplati prejit ne jako visty. Jeste nahodit office 2010 a bude to.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Drudge Gadgeteer
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Drudge Gadgeteer »

Jako Windows7 a nikdy jinak. Opravdu znatelný zlepšení i proti XP a to je sakra co říct. A v některých hrách o tolik lepší herní zážitek, že to jsem ani vzhledem k pochvalným komentářům všude možně fakt nečekal. :)
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Byotch píše:Upgrade z vitst na win7 je na pocitace s vistama zakoupene nejpozdeji minuly mesic. Pokud mas visty uz pul roku mas smulu.
Hmm.
Hmm.
Ne, pořád to nechápu.

Jakžetosakratedavlastně je? Tedy, za jakých podmínek mohu přejít zdarma? Dzenkuji
Nexios
Stillwater
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stillwater »

Hunter píše:
Byotch píše:Upgrade z vitst na win7 je na pocitace s vistama zakoupene nejpozdeji minuly mesic. Pokud mas visty uz pul roku mas smulu.
Hmm.
Hmm.
Ne, pořád to nechápu.

Jakžetosakratedavlastně je? Tedy, za jakých podmínek mohu přejít zdarma? Dzenkuji
Ve zkratce - pokud sis koupil minulé pátek PC s vidlouvou instalací Vist (jak krabice, tak OEM), tak máš v rámci "technologické záruky" nárok na bezplatný přechod na ekvivaletní edici W7. M$ se tak snaží předejít klasickému výpadku tržeb způsobeným čekáním na nový systém. Více informací např. zde a tady.

Ta kardinální blbost, že RC build W7 nemá DX10 je taky pěkná kachnička. Teda blbost je vlastně částečná protože DX10 opravdu nemá. Má samozřejmě už DX11, patrně ne ještě ve finální fázi, ale DX9 teda rozhodně ne. Více informací např. "dxdiag" jako admin ze start cmd.

Jinak W7 jsou pro desktop jistě výborný systém, a kdo na chvíli zkusil zkusil a nastavil, tak podobně jako z Vist už se nechce vracet zpět, pač je tam opravdu dost oblíbených feature, co už XPčkám chybí. U nb je to zase jiná diskuze. Nicméně teď nemá cenu asi RC verzi až tak moc cenu instalovat, protože z ní nepujde upgrade na vyšší build, ale jen čistá instalace. Takže asi zůstat ještě chvilku na stávajícím OSku než na rapidu začnou "prodávat" nějaký ten finální RTM build. Kdo bude chtít i zakoupit, tak se určitě vyplatí "předobědnat" v améru s docela signifikantní slevou. Více např. tady

Takže tak a taková je doba. STačí huntře? :p
Smrt nad Zlato!!!
[b]Stillwater[/b], necromancer, člen [url=http://spolek.rivil.com]Spolku[/url]
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Tyjo, já jsem ani tenhle sloh nějak vůbec nepotřeboval ;P Potřeboval jsem pouze vědět, kdy je ten limit - naštěstí jsem si proklikl ty linky a tam se píše něco o 26. červnu a novější. Tak to bude asi ono - tedy děkuji. Jsem byl pouze zmaten tím Byotchovým vyjádřením, ale asi to byla jen nějaká záměna slovíček (nejpozději/nejdříve).
Nexios
Odpovědět