AFK Kontroly

Vaše nápady a návrhy
Zamčeno
Mrak
Book Snake
Book Snake

AFK Kontroly

Příspěvek od Mrak »

Sam som to presunul sem a je to myslim zamyslenia hodne tema preto:
Arim píše:
Mrak píše:
Byotch píše:Vykoupeni prohresku se uz na foru resilo tolikrat... Ono to pak neni nic moc trest kdyz dostanes jaila, hodis mega a ses venku. Ti chudy by se zcvokli a ti bohatsi by pokouseli stesti zda je nekdo AFK chyti. Hold to chce bejt u klavenice :)
A tu sa mylis, pochopim ked GM da normalnu afk kontrolu na styl: Ahoj si tu ? alebo AFK alebo nieco normalne, lebo sedim za pc a vidim to, ja makrujem tak ze pozeram film a v pravo asi 5 CM na obrazovke mam journal aby som videl pripadnu AFK -> SOM ZA PC a NEPORUSUJEM PRAVIDLA

Dnesne "nove" AFK Kontroly kt prebiehaju formou GATE su dost "hlupe", neberte to GM zle ale sme tiez len ludia a sediet za tym PC par hodin jak "******" a pozerat na postavu ako sa mlati / hra na nasotrji a dole skacu hlasku je fakt "zabavna" radsej pustim film, vytiahnem v pravou journal a neporusujem nic.

Pretoze tymto vazne robite z hry uz skoro nieco ako "pracu" a hra ma byt o zabave a ne o tom ze kukam do monitora jak blbec a cakam ci mi GM da / neda AFK kontrolu cez GATE
V pravidlech je pojem AFK napsany jasne ... Neni to o tom, zda sedis u PC a delas cokoliv ... Kdyz mas pustenou UO jsi pri makru povinen sledovat deni okolo sebe a reagovat na podnety = gate, mluvici krabicku nebo medveda shanejiciho med fakt neprehlidnes ...

Ano Mluvici Krabicku alebo Medveda hledajiciho med si vsimnem pretoze tam je ten efekt - pise do hry -, ale gate fakt ee.

Ono vravim ze som za PC sledujem journal takze niesom afk, ale ked GM vazne mienite davat tie gate a veci kt pri kt hrac MUSI sledovat obrazovku nezda sa vam to uz chore ? ( bez urazky prosim ) hra je od toho aby sa hrala, a nie dojdem z prace a pustim makro a k tomu film tak nestaci sledovat journal ale musim sledovat obrazovku, takze namiesto zabavy sledujem nudne mlatenie postavicky do inej alebo v pripade napr alchemy skakjuci text alebo napr pri hre na nastoj informacie ci som zahral alebo nie.. sak toto je chore... doslova tu uz konci hranica medzi hrou a sikanou.

P.S - pre rypalov ako lucky, hunter, a spol -> nie nedostal som este afk trest cez gate, vzdy som reagoval niekedy sice len nahodou lebo pozeram film ale...
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.
- Gandhi
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Pridej se do naseho Funclubu, "Uctivaci boha Redda".Nas takhle taky nachytal.Hold proste ted budes koukat jak postava kvedla.

PS: objednej se k psychyatroj, protoze ti to bude lezt na hlavu.
Napospas
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Napospas »

Tisíckrát se to tu říkalo...já u toho taky sleduju filmy, ale když máš vykouslé okýnko s okolím 15x15 políček + journal, tak mi řekni kde je problém.
Napospas[Spolek], chudý příbuzný
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

opet je to tady jo? :((
Moira

Příspěvek od Moira »

Napospas píše:Tisíckrát se to tu říkalo...já u toho taky sleduju filmy, ale když máš vykouslé okýnko s okolím 15x15 políček + journal, tak mi řekni kde je problém.
Ano, presne tak.
Zamčeno