Arim píše:V pravidlech je pojem AFK napsany jasne ... Neni to o tom, zda sedis u PC a delas cokoliv ... Kdyz mas pustenou UO jsi pri makru povinen sledovat deni okolo sebe a reagovat na podnety = gate, mluvici krabicku nebo medveda shanejiciho med fakt neprehlidnes ...Mrak píše:A tu sa mylis, pochopim ked GM da normalnu afk kontrolu na styl: Ahoj si tu ? alebo AFK alebo nieco normalne, lebo sedim za pc a vidim to, ja makrujem tak ze pozeram film a v pravo asi 5 CM na obrazovke mam journal aby som videl pripadnu AFK -> SOM ZA PC a NEPORUSUJEM PRAVIDLAByotch píše:Vykoupeni prohresku se uz na foru resilo tolikrat... Ono to pak neni nic moc trest kdyz dostanes jaila, hodis mega a ses venku. Ti chudy by se zcvokli a ti bohatsi by pokouseli stesti zda je nekdo AFK chyti. Hold to chce bejt u klavenice
Dnesne "nove" AFK Kontroly kt prebiehaju formou GATE su dost "hlupe", neberte to GM zle ale sme tiez len ludia a sediet za tym PC par hodin jak "******" a pozerat na postavu ako sa mlati / hra na nasotrji a dole skacu hlasku je fakt "zabavna" radsej pustim film, vytiahnem v pravou journal a neporusujem nic.
Pretoze tymto vazne robite z hry uz skoro nieco ako "pracu" a hra ma byt o zabave a ne o tom ze kukam do monitora jak blbec a cakam ci mi GM da / neda AFK kontrolu cez GATE
Ano Mluvici Krabicku alebo Medveda hledajiciho med si vsimnem pretoze tam je ten efekt - pise do hry -, ale gate fakt ee.
Ono vravim ze som za PC sledujem journal takze niesom afk, ale ked GM vazne mienite davat tie gate a veci kt pri kt hrac MUSI sledovat obrazovku nezda sa vam to uz chore ? ( bez urazky prosim ) hra je od toho aby sa hrala, a nie dojdem z prace a pustim makro a k tomu film tak nestaci sledovat journal ale musim sledovat obrazovku, takze namiesto zabavy sledujem nudne mlatenie postavicky do inej alebo v pripade napr alchemy skakjuci text alebo napr pri hre na nastoj informacie ci som zahral alebo nie.. sak toto je chore... doslova tu uz konci hranica medzi hrou a sikanou.
P.S - pre rypalov ako lucky, hunter, a spol -> nie nedostal som este afk trest cez gate, vzdy som reagoval niekedy sice len nahodou lebo pozeram film ale...