Tak to pravo zmen, rekni gmkum at to tady nakopou nekam. Pochybuju ze hraci ktery hraje xy let a takto si udrzuje baracek mas co nabidnout. Kazdopadne kazdy to ma jinak no.Maly Papo I píše:Problem su tie "zadne vratka" pretoze zacarovany kruh - domy niesu - tak radsej nepredam ani ja nevyuzivany lebo nebudem mat iny keby nahodou zacnem hrat.
A ano ak platis najom nik ta nevystahuje, a nema na to pravo. Ale pravo na DP ide zmenit. A volny trh nieje vzdy to najlepsie uz to zistili aj ekonomovia. Obcas je dobre aby vas GM nakopol niekam a hned budete sama ochota a k domceku s citovym vztahom za sekundu je stary dom a mate citovy vztah k itemu za neho
Prazdne domy, mesta
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
-
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
Par hracov by mozno vymenilo dom za napriklad nahrobok postavy a tak. Vzdy by sa dalo dohodnut myslim ze ak uz nieje aktivny bol by ochotny pomoct servru.
Ja to iba o ochote hracov byt enej sebci a viac sa snazit aby hrali na co najlepsiom servri. Kazdy vravi ako bolo fain na zaciatku ked nebol mamon ale nieco pre to spravit aby sa mamom este neupevnoval je uz ine hlavne ked uz ani nehraju.
A kazdy koniec je iny zaciatok a ponuka ti zas inu moznost...
Ja to iba o ochote hracov byt enej sebci a viac sa snazit aby hrali na co najlepsiom servri. Kazdy vravi ako bolo fain na zaciatku ked nebol mamon ale nieco pre to spravit aby sa mamom este neupevnoval je uz ine hlavne ked uz ani nehraju.
A kazdy koniec je iny zaciatok a ponuka ti zas inu moznost...
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
hahaa moje slovaaaa .. mna tak prvykrat obabral jeden tipek som si horko tazko zarobil 6k na konika a on mi ho vycaroval a ja mu dal 6k, cely stastny ze mam konecne svojho prveho konika a po chvilke mi zmizolMara z Acoma píše: co ja bych dala za to, abych se vratila do dob, kdy pro me vycarovany konik byl neco uzasneho ;p

Ero Rulez are back! :p
Nechci ti kazit iluze, ale beztak byl SAVEVelky Ero I píše:hahaa moje slovaaaa .. mna tak prvykrat obabral jeden tipek som si horko tazko zarobil 6k na konika a on mi ho vycaroval a ja mu dal 6k, cely stastny ze mam konecne svojho prveho konika a po chvilke mi zmizol

[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]
- Arvin Salinas
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
lol pero )) true skill :ppppppVelky Ero I píše:hahaa moje slovaaaa .. mna tak prvykrat obabral jeden tipek som si horko tazko zarobil 6k na konika a on mi ho vycaroval a ja mu dal 6k, cely stastny ze mam konecne svojho prveho konika a po chvilke mi zmizolMara z Acoma píše: co ja bych dala za to, abych se vratila do dob, kdy pro me vycarovany konik byl neco uzasneho ;p
[b]EPITAPH[/b]
And then, when he should take on with blessed vision of shining future, shook him waftage of unexplainable fear, feeling, which were completly strange to him...
[i](c) Nemessis[/i]
And then, when he should take on with blessed vision of shining future, shook him waftage of unexplainable fear, feeling, which were completly strange to him...
[i](c) Nemessis[/i]
domecek se tusim da rozlozit na sosky(dostanete polovinu).
a zato si nahrobek koupite...
domecky bez majitele se mazou
domecky s existujicim majitelem zadnym zpusobem smazat nelze...
(kdyz mam duvod refreshovat postavy, mam i duvod si nechat barak)
a zato si nahrobek koupite...
domecky bez majitele se mazou
domecky s existujicim majitelem zadnym zpusobem smazat nelze...
(kdyz mam duvod refreshovat postavy, mam i duvod si nechat barak)
Omlouvam se za svuj dobry humor...
Pod vlivem Mamonstva
Pod vlivem Mamonstva
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele: