Prazdne domy, mesta

Vaše nápady a návrhy
Maly Papo I
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Prazdne domy, mesta

Příspěvek od Maly Papo I »

Clovek sa tu vrati po pol roku resp. po roku a vii to co aj predpokladal. Vela bohatych hracov, vela poskupovanych domov, a vela domov "bez zivota".

A kedze bohatstvo pribuda prazdnych domov je viac a pre NB - ak este su - musi GM postavit nove lokacie aby boli nejake domy volne.

Myslim ze toto je najjednoduchsia cesta ale najmenej dobra. Preto by bolo dobre vymysliet nieco aby majitelia domov boli nejak obmedzeny - skor na aktivnych hracov a na jeden acc iba 1 dom.

Pre niektorych je MMORPG iba chodenie dungov. Pre mna je to hlavne zivot celeho servru. Od NB po HC hracov... Od craftov po PvP a skill hracov...

Jedna cast su aj domy. Podla mna by sa mohli ponuknut za domy nejake odstupne aby malo vyuzivane domy mohli GM opet ziskat pre ludi ktory nemaju. Podla mna polovica domov by sa mohla dat vyprazdnit po dohode s hracmi. Vravim po dohode nie nejakym prikazom to by neviedlo nikam iba k nespokojnosti. Treba hracov presvecit aby prispeli k oziveniu servru.
Maly Papo I
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Ved aj moja guilda je malo aktivna - TSCC. Mame pekny dom ale vecsinu casu je prazdny. Najom nieje problem mozeme platit dalsich 5 rokov... .

Je jasne ze kazdy chce mat aj svoj "sukromny" domcek este a je aj lakadlo pre hracov aby mali dalsi ciel v hre. Tazko vymysliet nieco co by spruznilo "realitny trh" ale podla mna by sa nieco dalo spravit.

Podla mna najviac brzdi ludi v tom "opustit dom" to ze sa im nevratia "investicie" - doplnky a radsej bude obyvat rok dom a nehrat ako stratit port alebo inu vybavu.

Mozno toto by bola cesta keby si z domu moze odviest vsetko ak nieje aktivny. A nejak tiez prinutit ludi aby mohli udrzat dom iba ak su kativny - ale nie najmom... skor event/quest/drazba...
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Ne a ne a ne.... nikdo nebude zamezovat nasi gilde v systematickem zkupovani nemovitosti v Jhelomu! Chceme to mesto cely a jen kvuli tomu aby tam nikdo jinej nebydlel a dokavad bude hovorit nas kapital, tak jsem presvedcen, ze se nic nezmeni :p
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Maly Papo I
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Jo a potom to bude puste msto bez zivota :D

Si postavte vlastne mesto ako Templari to ma byt dobry pristup nie skupovat najomne domy a chudaci NB a chudobny hraci nemaju kde byvat...
Elisha
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elisha »

Inkvizitor Dan píše:Ne a ne a ne.... nikdo nebude zamezovat nasi gilde v systematickem zkupovani nemovitosti v Jhelomu! Chceme to mesto cely a jen kvuli tomu aby tam nikdo jinej nebydlel a dokavad bude hovorit nas kapital, tak jsem presvedcen, ze se nic nezmeni :p

Bez tak si myslim, ze cely jhelom nezkoupite.... Nekteri se sveho domku nevzdaji. :-)
Xanthos
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Xanthos »

Pockal bych si az budu posledni co tam ma domek a potom ho strelil za nespocet penez a soch .. :-D
Frantisek ml.
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frantisek ml. »

Neskoupí, Spolek se svého sídla nikdy dobrovolně nevzdá.
Enquea
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Enquea »

Heroes taky ne, ten dum mam 7 let, takze ho nebudu nakejm vocaskum prodavat :P
"There's no real life, just afk" - Citat od kamarad
I cesta muze byt cil...

Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
Deacon Frost
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deacon Frost »

Takhle jim zkazit pětiletku, že Vám není hamba :-)
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Uther
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uther »

ani já sa nevzdám !
http://www.outlaws.unas.cz/ *PSANEC*
Keeper
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Keeper »

takze vlastne +s+ maj jeden domek a rikaj tomu cele mesto no hold kazdy to vidime jinak :)))))))
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Re: Prazdne domy, mesta

Příspěvek od Byotch »

[quote="Maly Papo I"][/quote]
Ja bych to tak cerne nevidel, domy se prodavaj za slusny rance. Takze pokud se chces odstehovat kolem mega dostanes vzdycky.

Navic diskuze o domech tu byla nedavno. Aktivni si je vydunguji a ze bejvaj deedy i lowdungach. A ty linejsi hold daji 1,5m za komurku 5x5.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Irenicus
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irenicus »

jinak ja prodavam domek c213 , kdo by mel zajem , tak pm , ale lacny to nebude
clen fora vod dob Imperia
Maly Papo I
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Byotch píše:
Maly Papo I píše:
Ja bych to tak cerne nevidel, domy se prodavaj za slusny rance. Takze pokud se chces odstehovat kolem mega dostanes vzdycky.

Navic diskuze o domech tu byla nedavno. Aktivni si je vydunguji a ze bejvaj deedy i lowdungach. A ty linejsi hold daji 1,5m za komurku 5x5.
Ja mam tiez dom. Ale mne ide o tych chudakov co nemaju lebo bohaty si ich nakupi aj 5 za jeden dobry item a potom niesu. A ak by sa zvisila cena zas na to doplatia chudobny.

Ide mi o to aby tu zas hralo viac ludi hlavne novacikov a nejak upravit par veci aby ich to sem zas lakalo. Co my stary uz mame dost mamona my niesme prinos pre server. Mlada krv je...

Ale obcas sa mi zda ze server skor podporuje starych hracov ktori si presadia svoje ako sa orientovat na novych clenov.
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

[quote="Maly Papo I"][/quote]
Jenze chudakum je i banka velka. Barak je urcita meta, jako treba skladacka nebo topko. Nemuze ho mit kazdy. Navic pochybuju ze by chudak mel 80k na najem kazdy mesic. Kdyz pude nekam do guildy tak si tam da securku a ma to za 10k mesicne.
Vulcane - The Craftman
[/size]
Legend Of Pain
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Legend Of Pain »

Byotch píše: Barak je urcita meta, jako treba skladacka nebo topko.
Zrovnavas jablka a hrusky. ked som hral, tak nebol problem zohnat barak aj za 500k. kolko stoji skladacka ? 15 mega ? odhadujem, ze priblizne.. ale aj tak je to mimo misu
clear brainwashing
dNb prezents
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Legend Of Pain píše:Zrovnavas jablka a hrusky. ked som hral, tak nebol problem zohnat barak aj za 500k. kolko stoji skladacka ? 15 mega ? odhadujem, ze priblizne.. ale aj tak je to mimo misu
Dneska na vyvesce

Prodam pokoj č.5 v hotinci Falconer's Inn ve Scara Brae (najem 15k).Je to pěkné místo hostinec se nachází přímo na kopu.Cena 500k

Driv stal mozna najemni byt 500k ale skaldacka 6M. Cili hrusky s jabkama si pletes ty. Nebo se snad prvni mega vydelava hur nez posledni?
Vulcane - The Craftman
[/size]
Maly Papo I
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Byotch píše:
Maly Papo I píše:
Jenze chudakum je i banka velka. Barak je urcita meta, jako treba skladacka nebo topko. Nemuze ho mit kazdy. Navic pochybuju ze by chudak mel 80k na najem kazdy mesic. Kdyz pude nekam do guildy tak si tam da securku a ma to za 10k mesicne.
Maly baracik kde byvaju dvaja alebo 1 NB stoji 500K ale musi byt volny nejaky. A to je problem. Aj cena aj pocet volnych.

A ten byt v Serpent je trochu bugli - da sa vykradnut zdola - nenechavat nic na zemi. Tiez som ho vlastnil. 500K je dost vela.

Za 500K ja prenechal jeden z najvecsich domov vo Vespri a chcete povedat ze vtedy sa zarabalo /pred dvoma rokmi/ horsie? Nie naopak lepsie bolo viac hracov, viac vyprava dobre GM co pomohli /nie support ale rada, prizmurene ocko/...

Tak netvrdte ze NB su teraz moze zadovazit dom ako kedysi a dobre si zahrat... Nema sancu za chvilku dobehnut aspon horsich hracov...
Napospas
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Napospas »

Nb to teď mají omi lepší, včetně možnosti kvalitního zarobení. Kdo chce ten pokoj sežene řekl bych bez problému.
A to, že se nemá nic nechávat na zemi platí víceméně o všech barácích :wink:
Napospas[Spolek], chudý příbuzný
Perseus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Perseus »

Pro všechny rýpaly: Dům v Jhelomu rozhodně nemáme jeden, rozhodně nejsme nějací vocásci takže si umravni slovník my tě taky nenapadáme. A kupovat domy v Jhelomu je běh na dlouhou trat a výsledek nejistý. A pořekadlo nikdy neříkej nikdy má něco do sebe......

K tématu: Nezdá se mi to zrovna jako gut nápad pač někteří hráči mají stejně tolik accountů že by si ten jhelom nebo jiné město klidně mohli zfleku obsadit sami.....
Odpovědět