Ale tvuj nazor ti samozremne nebere vlastne je mi to celkem jedno ke kopani se fakt nehodlam vratit pvm stejne uz nehraje a uz mozna dlouho nebudu hrat ani na dp tak je mne to srumec.
Mining se sice sam nenatreni - ale sikovnej clovek je schopen na nem profitovat o skillu 0 do skillu 100. Na jeho natrenovani nepotrebujes ani gp a v porovnani s ostatnima ziskovejma skillama leze mining hodne rychle.Anger píše:tak jeste jednou v samostatnym postu von se ten mining sam nenatreni a neleze nejak zvlast rychle. Mne teda jeste lez rychle pekne tavenickemale co si pamatuju i to mi trvali asi 3 tejdny a to sem to celkem hral.
Ale tvuj nazor ti samozremne nebere vlastne je mi to celkem jedno ke kopani se fakt nehodlam vratit pvm stejne uz nehraje a uz mozna dlouho nebudu hrat ani na dp tak je mne to srumec.
Éh waltere ja te stejne nechapu.Inkvizitor Dan píše:Ale jo, tenhle kolobeh neni tak uplne spatnej, nelibi se mi na nem to, ze ty ingy tomu nubikovy muzou zustat za nehtama a on se dostane bez potreby jakejchkoli hracskejch schopnosti k jednomu z nejlepsich brneni.
Az budes odpovidat na to co sem napsal, tak se s tebou budu zas bavit. Dokavad tady pises zcesne voloviny, na ktery mas odpoved v postech na ktery odpovidas, tady asi nic moc nevydiskutujem.Byotch píše:1. Miningem nekopes prachy, cili to ze prodas komplet to je delba bohatstvi a to zadnou inflaci nezpusobi. Spis naopak nubik o prachy rychle prijde a odlejou se od tech co jich maji dost.Inkvizitor Dan píše:
2. To ze sem naky kokot napise kolik vykopal ingu a jak to pada neznamena ze tomu tak ve skutecnosti je
Ale at se nebavime jen o miningu, co lumberjack(nic nepotrebujes), alchemka(vydelas totalne afk v GZ), taming(nic nepotrebujes), incripce (vydelasvas totalne afk v GZ)? Taky spatne systemove udelany pac se na tom da zbohatnout ?
Proto by měl být zisk téměř nulový? Hm zrušte doly a nebo do každého dejte port se signální runou, aby se náhodou cikáni nezalknuli závistí, jaktože si někdo, kdo neovládá pvp ani pvm opovažuje vydělat, co?Inkvizitor Dan píše:proto by mel bejt zisk z miningu adekvatni tomu ze na nej clovek nic nepotrebuje.
Což tak nějak skoro i znamená, že vinou nedostatku zkušeností o to brnění zase brzo přijde. A pokud nepřijde, tak to přece znamená, že si ho zaslouží, protože to není naprostý nb, kterému by za nehty uvízlo něco, co si nezaslouží.Inkvizitor Dan píše:Taky teda nvm o zadnym jinym skillu, diky kterymu by za 14 dni mela nb postava jedno z nejlepsich brneni, aniz by vytahla zadnici do nakyho dungu.
Ja to vidim jinak no. Kdyz dostane dnesni nbik mytherilko do pracek, tak si ho da do banky, jde si stoupnout do cechu a az z nej vyleze tak si na sebe veme to mythko a prihlasi se nekam do gildy, ktera ho protahne dungama, bo uz tu je nbiku malo a neni tak snadny si najit nb kamose s kterjma zacne clovek vylehavat v deciku a postupne se vypracuje a treba zalozi gildu.Cpt.Rookie píše:Což tak nějak skoro i znamená, že vinou nedostatku zkušeností o to brnění zase brzo přijde. A pokud nepřijde, tak to přece znamená, že si ho zaslouží, protože to není naprostý nb, kterému by za nehty uvízlo něco, co si nezaslouží.Inkvizitor Dan píše:Taky teda nvm o zadnym jinym skillu, diky kterymu by za 14 dni mela nb postava jedno z nejlepsich brneni, aniz by vytahla zadnici do nakyho dungu.
Osobně se mi prostě mining zase tak super výdělečný nezdá, takže nevidím důvod, proč tuhle možnost výdělku neposkytnout naprosto komukoliv.
Tohle je pripad muj i mych kamaradu. Co je spatneho na tom ze si nechavam zadni vratka, kdyz bych se chtel nahodou vratit na DP ?Maly Papo I píše: Spristupnit "stare schatrane domy kde uz nik nechodi len sa plati najom" pre aktivnych hrcov.
az nb zarobi 1M tak to tu bude uz fakt hodne zly.Maly Papo I píše: Dajme tomu ze aj terazsi NB zarobi 1M a moze si dovolit samostatny dom
Nemá no. Já taky nikde nebydlel. Zivot v cechu a nocni britanii mi byl inspiraci pro mnohe veci.Mrak píše:Lucky takže NB nemá právo kde bývať ?