Prazdne domy, mesta
Re: Prazdne domy, mesta
[quote="Maly Papo I"][/quote]
Vem si ze zacne hrat nejaky nubik na DP, namakruje skill, harvi na HB a jeho snem je proste blood rock komplet. Tak milej nubik pude a udela si behem mesice mining. Mezi tim se nauci trosku hrat a treba se prihlasi do guildy. Jelikoz uz ma hotovej mining a chce si poradne vydelat aby mel kde bydlet, tak si da za ukol, ze vykope kazdy týden jeden myth komplet, ktery proda a zbyla brneni mu zbydou. Po mesici ma nubik 4x myth plate komplety, ktery proda na trhu za neuveritelnych 1.2 milionu.
Tak a mily nubik po 2-3 mesicih ma vlastni najem, ktery si vzapeti koupi na vyvesce.
............................................................................................
A pak tu existuje jeste druhy typ nubika a to linej nubik co chce vse, ale nechce se mu proto nic delat. Takze stoji v cechu a treni skill, pak z nej vyleze a chce mamon, kdyz ma skill. Tak de na HB a zjisti ze tam nic nepada, tak si rekne ze si udela mining, jenze ten leze strasne pomalu, tak se na to taky vyprdne a de zase do cechu, kde ho chytne afk kontrola a pekne ho usmazi. Tak si nubik vykope novou postavu, protoze nema nervy na to si ji sekat ven, zalozi ucet na forku a tam pak vsem rika, jak je ten zivot tezkej a server a GM spatny.
-----------
Je to jen o lidech kterou cestu si zvolej a jak si ji uspusobej.
Vem si ze zacne hrat nejaky nubik na DP, namakruje skill, harvi na HB a jeho snem je proste blood rock komplet. Tak milej nubik pude a udela si behem mesice mining. Mezi tim se nauci trosku hrat a treba se prihlasi do guildy. Jelikoz uz ma hotovej mining a chce si poradne vydelat aby mel kde bydlet, tak si da za ukol, ze vykope kazdy týden jeden myth komplet, ktery proda a zbyla brneni mu zbydou. Po mesici ma nubik 4x myth plate komplety, ktery proda na trhu za neuveritelnych 1.2 milionu.
Tak a mily nubik po 2-3 mesicih ma vlastni najem, ktery si vzapeti koupi na vyvesce.
............................................................................................
A pak tu existuje jeste druhy typ nubika a to linej nubik co chce vse, ale nechce se mu proto nic delat. Takze stoji v cechu a treni skill, pak z nej vyleze a chce mamon, kdyz ma skill. Tak de na HB a zjisti ze tam nic nepada, tak si rekne ze si udela mining, jenze ten leze strasne pomalu, tak se na to taky vyprdne a de zase do cechu, kde ho chytne afk kontrola a pekne ho usmazi. Tak si nubik vykope novou postavu, protoze nema nervy na to si ji sekat ven, zalozi ucet na forku a tam pak vsem rika, jak je ten zivot tezkej a server a GM spatny.
-----------
Je to jen o lidech kterou cestu si zvolej a jak si ji uspusobej.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]
Re: Prazdne domy, mesta
Byotch píše:.....
V tom případě nevím do které skupiny jsem zapadal já :p
V.I.R.
Nevim kolik hodin trva max mining
Za tejden se pak asi vykopat na myth brneni da
Nevim za jak dlouho se vytrenuje max bs
Ale co vim, ze bych od tebe byotch potreboval radu jak nefiznout matros na skoro celej ten myth komplet za 5 minut
Jestli zacatecnikum radis jak ziskat gp tak rekni, kseftujete
V kazdym pripade o vsem rozhoduje to kolik hodin denne u toho sedis a co o te hre uz vis
Ale co vim, ze bych od tebe byotch potreboval radu jak nefiznout matros na skoro celej ten myth komplet za 5 minut
V kazdym pripade o vsem rozhoduje to kolik hodin denne u toho sedis a co o te hre uz vis
[quote="Pheme"][/quote]
Proc by sis mel delat BS? Craftu je tady snad dost a na trhu zevlujou furt ty samy, nebo to das nakymu kamosoj co ti to kraftne. 170 myth ingu se da vykopat za tyden takze jich mas 52 na fiz.
Jo je to sranec a nedelas nic jinyho nez kopes. Ale bud chci neco mit tak tomu neco obetuju a nebo tomu nic obetovat nebudu ale drzim pusu zavrenou. Jasny ze jsou i jiny cesty jak si prijit na nakou tu smergli do penezenky. Jen jsem chtel dat priklad jak i totalni nub, ktery nezna nic krom HB si muze poridit najem za 1M a ze to neni tak nerealne jak tu nekteri lici.
Proc by sis mel delat BS? Craftu je tady snad dost a na trhu zevlujou furt ty samy, nebo to das nakymu kamosoj co ti to kraftne. 170 myth ingu se da vykopat za tyden takze jich mas 52 na fiz.
Jo je to sranec a nedelas nic jinyho nez kopes. Ale bud chci neco mit tak tomu neco obetuju a nebo tomu nic obetovat nebudu ale drzim pusu zavrenou. Jasny ze jsou i jiny cesty jak si prijit na nakou tu smergli do penezenky. Jen jsem chtel dat priklad jak i totalni nub, ktery nezna nic krom HB si muze poridit najem za 1M a ze to neni tak nerealne jak tu nekteri lici.
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]
-
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
Lenze ja si nemyslim ze by NB mal mamonarit a kopat ingy. Na to je craft. Non craft povolanie by malo mat cca rovnake podmienky ako si zarobit bojom a ucit sa bojovat nie kopat a potom je tu kopa brniek.
Ja ked zacinal - tak bol este plny cech Paladinov - podla mna naj cech. Zabijal som tam na trening poli potvory a padali aj peniazky. Potom nejake NB dungy + cove zaciatok /tam ma ale sundal PK vzdy/.
A myslim ze prvy milion som mal po sakra dlhej dobe nie za mesiac pretoze si musis kupovat aj spotrebak a veci. To ze sa niekomu nechce kopat neznamena ze je lenivy. Lenivy je ten kto AFK kope namiesto toho aby zaciel NB dung a bojoval...
Lenze dnes ked tu je 1-2 NB kto pojde dungy? Vsetci idu HB. NB dung by mal byt trochu tazsi od HB a viac na zarobok - ved NB tam lahsie vykape a nik ho vecsinou neresne pretoze to ide sam lebo uz nieje dost NB na partu.
Aspon si to tak myslim NB postavu som davno nemal.
Ja ked zacinal - tak bol este plny cech Paladinov - podla mna naj cech. Zabijal som tam na trening poli potvory a padali aj peniazky. Potom nejake NB dungy + cove zaciatok /tam ma ale sundal PK vzdy/.
A myslim ze prvy milion som mal po sakra dlhej dobe nie za mesiac pretoze si musis kupovat aj spotrebak a veci. To ze sa niekomu nechce kopat neznamena ze je lenivy. Lenivy je ten kto AFK kope namiesto toho aby zaciel NB dung a bojoval...
Lenze dnes ked tu je 1-2 NB kto pojde dungy? Vsetci idu HB. NB dung by mal byt trochu tazsi od HB a viac na zarobok - ved NB tam lahsie vykape a nik ho vecsinou neresne pretoze to ide sam lebo uz nieje dost NB na partu.
Aspon si to tak myslim NB postavu som davno nemal.

- Mara z Acoma
- Hitgirl
- Kontaktovat uživatele:
Tohle neni o domech, ale o nedostatku NBiku.. Jenze ten se spatne resi. Myslim, ze casy, kdy po Britu behala hromada nadsenych zacinajicich hracu jsou uz nenavratne pryc.
Ale porad mi to neprijde jeste tak hrozne. A moznosti si vydelat jinou cestou, nez kopanim v dole a mlacenim na hb je cim dal tim vic..
A navic, spravny NB domek ani miliony nepotrebuje, co ja bych dala za to, abych se vratila do dob, kdy pro me vycarovany konik byl neco uzasneho ;p
Ale porad mi to neprijde jeste tak hrozne. A moznosti si vydelat jinou cestou, nez kopanim v dole a mlacenim na hb je cim dal tim vic..
A navic, spravny NB domek ani miliony nepotrebuje, co ja bych dala za to, abych se vratila do dob, kdy pro me vycarovany konik byl neco uzasneho ;p
Show is over motherlovers!
Kdyz budes mit kamose, tak ti pomuzeByotch píše:Proc by sis mel delat BS? Craftu je tady snad dost a na trhu zevlujou furt ty samy, nebo to das nakymu kamosoj co ti to kraftne. 170 myth ingu se da vykopat za tyden takze jich mas 52 na fiz.Pheme píše:
Neco jinyho je, ale zacinat a ani o te hre nic nevedet
Ale takovejch lidi tady asi moc nebude
A jestli nekdo uz teda neco o hre vi, ma kamose co mu da veci a gp, rekne co kde a jak neni urcite problem valit melouny
za 6h jsem dal nakejch 75 myth inguPheme píše:Nevim kolik hodin trva max mining
co si budeme povidat dp proste skomira a to i kdyz se gm snazi tendle trend aspon spomalit.Proste jedina moznost je zacit uplne od znova vzit treba i nejakej jinej engine nebo hru nebo versi ci co ja vim wow darkparadise.
ten nedostatek novych hracu je videt cim dal tim vic a uz se to neda nejak zmenit pokud se ma tenhle shart zachovat tak v jiny forme jinak je to ohrozenej druh.
uz je tu vetsina hracu co maji svoje jisty vsechno znaj a mamonu maj dost.Tech hracu co neznaj hru je zatracene malo.
ten nedostatek novych hracu je videt cim dal tim vic a uz se to neda nejak zmenit pokud se ma tenhle shart zachovat tak v jiny forme jinak je to ohrozenej druh.
uz je tu vetsina hracu co maji svoje jisty vsechno znaj a mamonu maj dost.Tech hracu co neznaj hru je zatracene malo.
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
To je pekne no, pak toho tady nema bejt tuny... me se to proste nelibi ze jde nakopat toho tolik, za 6H 75 myth ingu a to ani nechci vedet kolik mel ostatnich ingu. Vzdyt to je totalne zadara, stat a cumet na makro bez jakykoli spotreby neceho a jen vydelavat. Reknete mi jakej jinej skill prinasi takovej zisk, bez potreby materialu na predelani, ktere je tak rychle namaxovanej atd. Mining bych predelal aby myth ingot byl opravdu vzacnost a ne spotrebak jako ted. Nvm proc by hlavni zdroj tehle ingotu nemohl byt poklad v dungu.Miki píše:za 6h jsem dal nakejch 75 myth inguPheme píše:Nevim kolik hodin trva max mining
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
-
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
To vis nekdo da ten cas tomu aby si kopal a jinej neni behem mesice schopne vzit dva kamose a jit soutezit na 15minInkvizitor Dan píše:To je pekne no, pak toho tady nema bejt tuny... me se to proste nelibi ze jde nakopat toho tolik, za 6H 75 myth ingu a to ani nechci vedet kolik mel ostatnich ingu.

Hold nekdo cas obetuje jiny ne

Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]
- Inkvizitor Dan
- Kontaktovat uživatele:
Hh vazne netusim kde si vzal potrebu tu odpovidat totalnima srackama na cokoli co napisu. Uz by sis s tim mohl dat pohov, bo to sou cim dal horsi nesmysly co tu pises.
Je mi jasny, ze ty se s radosti chopis jakykoli moznosti snadno si vydelat mamon a i kdyby to bylo nastaveny sebeblbjejc tak to budes obhajovat protoze ty z toho mas zisk, ale nekomu to muze vadit, protoze takhle nastaveny skilly zpusobujou inflaci. Vazne nevidim sebemensi duvod, proc by nakej nubik mel tezit mytheril a nevidim duvod proc by nb postava mela mit moznost vytrenit na max takhle ziskovej skill. Taky nevidim duvod, proc by mel nakej mytheril vubec z miningu padat kdyz ho je po svete tri zadnice a veskerou spotrebu surovejch ingu na jiny veci nez sou brnka bezproblemu pokreje sem tam deed v pokladu. Alespon by to priblizilo myslence, ze kdo chce solidni brnko, bude muset neco taky riskovat v dungu a ne ze si clovek zaleze v ress robe s par krumpama do antimagic dolu a jde afk.
Je mi jasny, ze ty se s radosti chopis jakykoli moznosti snadno si vydelat mamon a i kdyby to bylo nastaveny sebeblbjejc tak to budes obhajovat protoze ty z toho mas zisk, ale nekomu to muze vadit, protoze takhle nastaveny skilly zpusobujou inflaci. Vazne nevidim sebemensi duvod, proc by nakej nubik mel tezit mytheril a nevidim duvod proc by nb postava mela mit moznost vytrenit na max takhle ziskovej skill. Taky nevidim duvod, proc by mel nakej mytheril vubec z miningu padat kdyz ho je po svete tri zadnice a veskerou spotrebu surovejch ingu na jiny veci nez sou brnka bezproblemu pokreje sem tam deed v pokladu. Alespon by to priblizilo myslence, ze kdo chce solidni brnko, bude muset neco taky riskovat v dungu a ne ze si clovek zaleze v ress robe s par krumpama do antimagic dolu a jde afk.
professional mindfucker
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
- Napospas
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Kdys naposled kopal Dane? 
Je tu jediný důl, kde nehrozí pojezd od peka (většinou:)) a ten je permanetně vykopaný tak, že jsi tam rád za 30 mythu za 6 hodiny kopání, což je docela o ničem výdělek.
Ve všech ostatních dolech je riziko pojezdu, i když je pravda, že od doby co Mara neběhá s indiánkou to není nějak časté
Nevím jestli jsem to správně pochopil, ale sám sis napsal problém a ve stejné větě se vyargumentoval:
A jak dlozho by ty tři prdele vydržely v oběhu? (já osobně mám jeden chain, jeden plate komplet a asi 90 ingů, když bude smůla stačí dva tři dungy a jsem bez toho)
Navíc to podle mě není taková ubah záležitost, že by se dostupnost musela nějak snižovat.

Je tu jediný důl, kde nehrozí pojezd od peka (většinou:)) a ten je permanetně vykopaný tak, že jsi tam rád za 30 mythu za 6 hodiny kopání, což je docela o ničem výdělek.
Ve všech ostatních dolech je riziko pojezdu, i když je pravda, že od doby co Mara neběhá s indiánkou to není nějak časté

Nevím jestli jsem to správně pochopil, ale sám sis napsal problém a ve stejné větě se vyargumentoval:
Taky ten myth zas na moc věcí kromě brnka potřebný není, tak z čeho bys je potom koval, když by ty ingy nebyly?Taky nevidim duvod, proc by mel nakej mytheril vubec z miningu padat kdyz ho je po svete tri zadnice a veskerou spotrebu surovejch ingu na jiny veci nez sou brnka bezproblemu pokreje sem tam deed v pokladu.
A jak dlozho by ty tři prdele vydržely v oběhu? (já osobně mám jeden chain, jeden plate komplet a asi 90 ingů, když bude smůla stačí dva tři dungy a jsem bez toho)
Navíc to podle mě není taková ubah záležitost, že by se dostupnost musela nějak snižovat.
Napospas[Spolek], chudý příbuzný
dane vetsinou s tebou souhlasim ale ted zrovna ne ja bych tomu njubikovi tu moznost vydelat si takhle dal sam sem tak taky zacinal a vim ze to neni takovej med jak se zda a taky mne to hodne rychle pustilo naky kopani.
navic musis vzit v potaz ze ten mamon si ten njubik vydela proto ze tech myth ingotu je nedostatek ale je velka poptavka takze se zvysila cena tim ze bych to jeste osekal by se ta cena jeste vic zvysila.
Jinak jak ja rikam bejt ja gm tak ten desp dojdou jednou za pul roku a budou radi.
jen bych dodal ze naposled co sem kopal tak trening fakt netrval tejden ale trosku dyl
navic musis vzit v potaz ze ten mamon si ten njubik vydela proto ze tech myth ingotu je nedostatek ale je velka poptavka takze se zvysila cena tim ze bych to jeste osekal by se ta cena jeste vic zvysila.
Jinak jak ja rikam bejt ja gm tak ten desp dojdou jednou za pul roku a budou radi.

jen bych dodal ze naposled co sem kopal tak trening fakt netrval tejden ale trosku dyl
Naposledy upravil(a) Anger dne 04.02.2009 20:25:43, celkem upraveno 1 x.
- Inkvizitor Dan
- Kontaktovat uživatele:
Neni to tak dlouho co sem naposled kopal, byl jsem v tom podle tebe jedinym bezpecnym dole a nebylo tam vykopany ani jedno policko a kopal jsem temer afk, rozbil sem asi 3 krumpace a ejhle ingy skoro za 100k.... opravdu rizikovej a narocnej zdroj penez to ti teda povim.Napospas píše:Kdys naposled kopal Dane?
Ve všech ostatních dolech je riziko pojezdu, i když je pravda, že od doby co Mara neběhá s indiánkou to není nějak časté![]()
Nevím jestli jsem to správně pochopil, ale sám sis napsal problém a ve stejné větě se vyargumentoval:Taky ten myth zas na moc věcí kromě brnka potřebný není, tak z čeho bys je potom koval, když by ty ingy nebyly?Taky nevidim duvod, proc by mel nakej mytheril vubec z miningu padat kdyz ho je po svete tri zadnice a veskerou spotrebu surovejch ingu na jiny veci nez sou brnka bezproblemu pokreje sem tam deed v pokladu.
Ze to neni nic ubah? To vidim trochu jinak, kdyz nepocitas ada a topka tak lepsi nez myth mas jen +20 a +25 brnko, ktery slozit do kompletu je asi tak 100x slozitejsi nez si ukovat blbej myth komplet. Takze mi neprijde v poradku, ze si cerstve vykopanej nubik zaleze do dolu a za tejden ma treti nejlepsi z dostupnejch zbroji....Je to prilis ubah na to jak snadno je to dostupny. Navic jak uz sem tu nekolikrat rekl tak mining je snadno natrenovatelnej skill, kterej cloveka nic nestoji, pro zisk nevyzaduje zadny investice a jeste k tomu se da pulka skillu vytrenit v chranenym dole.
Takhle snadno dostupny brnka, ve kterejch jde projit bez problemu despise akorat nahravaj smuckam co by nebejt miningu museli chodit v ironu, protoze si nejsou schopny poradny veci vydungovat. Takhle maj zbroj se kterou muzou jit skoro vsude a stoji je to jen cas, kterej ztravej civenim do makra, zatimco clovek co si na to brnko vydelava dungovanim musi riskovat /prokazat skill. Melo by to bejt opacne.... ten kdo riskuje ma mit vetsi zisk nez ten kdo se rozhodne vydelavat pohodlne makrem.
professional mindfucker
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
- Inkvizitor Dan
- Kontaktovat uživatele:
Nubik nepotrebuje mytheril a blackrock proto aby si vydelal miningem. Je dostatek ostatnich prodejnych kovu, ze kterych bude mit nubik adekvatni zisk tomu ze je nubik.Anger píše:dane vetsinou s tebou souhlasim ale ted zrovna ne ja bych tomu njubikovi tu moznost vydelat si takhle dal sam sem tak taky zacinal a vim ze to neni takovej med jak se zda a taky mne to hodne rychle pustilo naky kopani.
Velka poptavka a mala nabidka bude zpusobena tim, ze uz tu prave neni tolik nubiku co driv, co se presunuli z nb dolu do dolu na Britem a tam si pohodlne vydelali spoustu penez aniz by cokoli museli umet.
Naposledy upravil(a) Inkvizitor Dan dne 04.02.2009 20:37:20, celkem upraveno 1 x.
professional mindfucker
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit