Které gm byste smazali?:D

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Sebe.
  • .. proč právě sebe? Myslíte si, že jste nejslabší?

No nevim, tak snad úplně blbej nejsem.

Jste pane Pájo. Jste úplně blbej. Jste nejblbější, jděte do .. záchodu.
Nexios
Darkness
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Darkness »

Hunter píše:Sebe.
  • .. proč právě sebe? Myslíte si, že jste nejslabší?

No nevim, tak snad úplně blbej nejsem.

Jste pane Pájo. Jste úplně blbej. Jste nejblbější, jděte do .. záchodu.
Ja bych smazal vsechny pak bych byl gm ja s absolutni moci a byl bych hroznej parchat ktery by si na Vas lecil ty nejtezsi komplexi!!!!!!! :twisted: :twisted:
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Bartuc
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bartuc »

Neléčil, protože bys nás smazal! :)
Jestli ovšem nemyslíš, že bys smazal všechny gm....?
A jinak...jaký máš komplexy?
[color=blue][size=125]...Jeden prsten vládne všem, jeden jim všem káže, jeden všechny přivede do temnoty sváže...[/size][/color]
Uther
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uther »

Legend Of Pain píše:
Uther píše:
Legend Of Pain píše:urcite by som smazal jeden tento topic, mozno aj oba..
topic je gm dalsi nove gm?:P
ne bolo tu 2x ten isty topic !!!!! :P
tož to já nevím :-)
http://www.outlaws.unas.cz/ *PSANEC*
Darkness
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Darkness »

Bartuc píše:Neléčil, protože bys nás smazal! :)
Jestli ovšem nemyslíš, že bys smazal všechny gm....?
A jinak...jaký máš komplexy?
Samozdrejme vsechny gm no a komplexu je dost jesem chudej jsem sikanovanej ostatnima hracema atd.. Proste bych byl hrozne moc zlej.
Napriklad kdyby jste otevreli banku tak bych ji hned zavrel a takhle porad dokola!!!
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Bartuc
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bartuc »

Aha....to by mi teda strašně vadilo...:))))
[color=blue][size=125]...Jeden prsten vládne všem, jeden jim všem káže, jeden všechny přivede do temnoty sváže...[/size][/color]
Oximus
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Oximus »

Sir Artuhr píše:
Mrakoplas píše:
Dexxter píše:tiez by som zmazal artura
artur se uz "smazal"... dokonce si to "smazani" jak "klika" na ten delete vyfotil, aby jsme ho mohli oplakavat... mam ten screan este na noutasi a kdyz nanej obcas narazim, vzdy se zasmeju...
vtipna vec byla hlavne ta, ze sem to tam nehodil ani ja no:(( Ale tak ona je to takova klasika, takze vam nejak nechci brat veci na ktery se muzete spolehnout. Ale sem si dozajista jisty, ze si to urcite cely pred tema 3? rokama (vlastne i ted) pochopil.
Myslim ze je to uplne jedno, kdyz se to stalo pred trema rokama
Bartuc
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bartuc »

Myslíš????....Ty si řekl myslím....hele nelži, lhát se nemá.....
Legend Of Pain
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Legend Of Pain »

Bartuc píše:Myslíš????....Ty si řekl myslím....hele nelži, lhát se nemá.....
a vies aspon o co sa jedna alebo sa hras na mudreho ? :)
clear brainwashing
dNb prezents
Bartuc
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bartuc »

Nwm...sice...ale když Oximus řekne, že myslí....tak....nwm jak to říci abych neurazil jeho srdíčko....
...prostě je to chudáček, takovej ten malej uslintanej, jak má pokřivenou hlavičku, polovinu zubů v tahu, ulepený vlasy....chápeš?

A hlavně na tom co jsem řekl není nic moudrého, je to protě pravda....To je stejná skutečnost jako když řeknu, že Hitler měl zajímavej knírek...
Legend Of Pain
Pencil Master
Pencil Master

Bartuc píše:Nwm...sice...ale když Oximus řekne, že myslí....tak....nwm jak to říci abych neurazil jeho srdíčko....
...prostě je to chudáček, takovej ten malej uslintanej, jak má pokřivenou hlavičku, polovinu zubů v tahu, ulepený vlasy....chápeš?

A hlavně na tom co jsem řekl není nic moudrého, je to protě pravda....To je stejná skutečnost jako když řeknu, že Hitler měl zajímavej knírek...
aha, takze niekdo napisal ze oximus je chudak, tak to okamzite musis rozhlasovat tiez. tak to da rozum teda. za ten mesiac co sem postujes, toho on moc nenapostoval tak neviem z coho usudzujes. ale tak je jasne, ze dopocut sa nieco o nicom je lahsie ako si o niekom nieco zistit. :wink:
clear brainwashing
dNb prezents
Bartuc
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bartuc »

To že sem postuju, jak ty říkáš měsíc, nenamená, že o Oximusovi nic nwm...za prvé jsem pročítal, za druhé mám kamárady který to hrajou déle...a Oximuse už poznali a za třetí asi už nic....jinak to že sem postuju měsíc neznamená že to taky hraju jenom měsíc...
Naposledy upravil(a) Bartuc dne 07.01.2009 19:02:07, celkem upraveno 1 x.
Mara z Acoma
Hitgirl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mara z Acoma »

Bartuc píše:Nwm...sice...ale když Oximus řekne, že myslí....tak....nwm jak to říci abych neurazil jeho srdíčko....

A hlavně na tom co jsem řekl není nic moudrého, je to prstě pravda....To je stejná skutečnost jako když řeknu, že Hitler měl zajímavej knírek...
Zrozeni oxyma II.? ;p v nove a lepsi verzi?
Uz bylo na case, od te doby co Oximus prestal poradne postovat tu byla celkem nuda.
Show is over motherlovers!
Bartuc
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bartuc »

Mara z Acoma píše:

A hlavně na tom co jsem řekl není nic moudrého, je to prstě pravda....To je stejná skutečnost jako když řeknu, že Hitler měl zajímavej knírek...
Zrozeni oxyma II.? ;p v nove a lepsi verzi?
Uz bylo na case, od te doby co Oximus prestal poradne postovat tu byla celkem nuda.

Ale jinak ti chci poděkovat, za tu novou a lepší verzi...docela mě to potěšilo =P
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Bartuc píše:To že sem postuju, jak ty říkáš měsíc, nenamená, že o Oximusovi nic nwm...za prvé jsem pročítal, za druhé mám kamárady který to hrajou déle...a Oximuse už poznali a za třetí asi už nic....jinak to že sem postuju měsíc neznamená že to taky hraju jenom měsíc...
Akorat mam ten pocit, ze si oba nemate co vycitat at uz hrajes mesic nebo 5 let. Postovanim jste na tom obdobne
Bartuc
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bartuc »

To máš asi pravdu, bohužel....ve svém volném čase mě nic jiného nenapadá....:(
Legend Of Pain
Pencil Master
Pencil Master

Bartuc píše:jinak to že sem postuju měsíc neznamená že to taky hraju jenom měsíc...
hej hej to ma s touto diskuziou fakt vela spolocne. co si snad videl oxima v hre ? paneboze ty teda perlis
clear brainwashing
dNb prezents
Bartuc
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bartuc »

Legend Of Pain píše:
Bartuc píše:jinak to že sem postuju měsíc neznamená že to taky hraju jenom měsíc...
hej hej to ma s touto diskuziou fakt vela spolocne. co si snad videl oxima v hre ? paneboze ty teda perlis
A říkal jsem že jako hráč stojí za nic, řekl (napsal) jsem to?...NE!!!...Tak nevím co to meleš....Možná že má postavu max. a jednu nejlepší ve hře, ale o to zrovna teď nejde, ne?...Nemyslíš že jsem se bavili o něčem jiném?...
Legend Of Pain
Pencil Master
Pencil Master

prosim ta vrat sa k slovnemu fotbalu, urobis lepsie ver mi..
clear brainwashing
dNb prezents
Ash
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ash »

Bartuc píše:
Mara z Acoma píše: Zrozeni oxyma II.? ;p v nove a lepsi verzi?
Ale jinak ti chci poděkovat, za tu novou a lepší verzi...docela mě to potěšilo =P
Mezi nama - spis ne nova a lepsi, Mara by ti to asi nerekla, asi spis horsi a pritroublejsi. Muj nazor :wink:
Naposledy upravil(a) Ash dne 08.01.2009 11:58:28, celkem upraveno 1 x.
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Odpovědět