- .. proč právě sebe? Myslíte si, že jste nejslabší?
No nevim, tak snad úplně blbej nejsem.
Jste pane Pájo. Jste úplně blbej. Jste nejblbější, jděte do .. záchodu.
Které gm byste smazali?:D
Ja bych smazal vsechny pak bych byl gm ja s absolutni moci a byl bych hroznej parchat ktery by si na Vas lecil ty nejtezsi komplexi!!!!!!!Hunter píše:Sebe.
- .. proč právě sebe? Myslíte si, že jste nejslabší?
No nevim, tak snad úplně blbej nejsem.
Jste pane Pájo. Jste úplně blbej. Jste nejblbější, jděte do .. záchodu.

O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Samozdrejme vsechny gm no a komplexu je dost jesem chudej jsem sikanovanej ostatnima hracema atd.. Proste bych byl hrozne moc zlej.Bartuc píše:Neléčil, protože bys nás smazal!
Jestli ovšem nemyslíš, že bys smazal všechny gm....?
A jinak...jaký máš komplexy?
Napriklad kdyby jste otevreli banku tak bych ji hned zavrel a takhle porad dokola!!!
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Myslim ze je to uplne jedno, kdyz se to stalo pred trema rokamaSir Artuhr píše:vtipna vec byla hlavne ta, ze sem to tam nehodil ani ja no:(( Ale tak ona je to takova klasika, takze vam nejak nechci brat veci na ktery se muzete spolehnout. Ale sem si dozajista jisty, ze si to urcite cely pred tema 3? rokama (vlastne i ted) pochopil.Mrakoplas píše:artur se uz "smazal"... dokonce si to "smazani" jak "klika" na ten delete vyfotil, aby jsme ho mohli oplakavat... mam ten screan este na noutasi a kdyz nanej obcas narazim, vzdy se zasmeju...Dexxter píše:tiez by som zmazal artura
- Legend Of Pain
- Pencil Master
- Bartuc
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
Nwm...sice...ale když Oximus řekne, že myslí....tak....nwm jak to říci abych neurazil jeho srdíčko....
...prostě je to chudáček, takovej ten malej uslintanej, jak má pokřivenou hlavičku, polovinu zubů v tahu, ulepený vlasy....chápeš?
A hlavně na tom co jsem řekl není nic moudrého, je to protě pravda....To je stejná skutečnost jako když řeknu, že Hitler měl zajímavej knírek...
...prostě je to chudáček, takovej ten malej uslintanej, jak má pokřivenou hlavičku, polovinu zubů v tahu, ulepený vlasy....chápeš?
A hlavně na tom co jsem řekl není nic moudrého, je to protě pravda....To je stejná skutečnost jako když řeknu, že Hitler měl zajímavej knírek...
[color=blue][size=125]...Jeden prsten vládne všem, jeden jim všem káže, jeden všechny přivede do temnoty sváže...[/size][/color]
- Legend Of Pain
- Pencil Master
aha, takze niekdo napisal ze oximus je chudak, tak to okamzite musis rozhlasovat tiez. tak to da rozum teda. za ten mesiac co sem postujes, toho on moc nenapostoval tak neviem z coho usudzujes. ale tak je jasne, ze dopocut sa nieco o nicom je lahsie ako si o niekom nieco zistit.Bartuc píše:Nwm...sice...ale když Oximus řekne, že myslí....tak....nwm jak to říci abych neurazil jeho srdíčko....

- Bartuc
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
To že sem postuju, jak ty říkáš měsíc, nenamená, že o Oximusovi nic nwm...za prvé jsem pročítal, za druhé mám kamárady který to hrajou déle...a Oximuse už poznali a za třetí asi už nic....jinak to že sem postuju měsíc neznamená že to taky hraju jenom měsíc...
Naposledy upravil(a) Bartuc dne 07.01.2009 19:02:07, celkem upraveno 1 x.
[color=blue][size=125]...Jeden prsten vládne všem, jeden jim všem káže, jeden všechny přivede do temnoty sváže...[/size][/color]
- Mara z Acoma
- Hitgirl
- Kontaktovat uživatele:
Zrozeni oxyma II.? ;p v nove a lepsi verzi?Bartuc píše:Nwm...sice...ale když Oximus řekne, že myslí....tak....nwm jak to říci abych neurazil jeho srdíčko....
A hlavně na tom co jsem řekl není nic moudrého, je to prstě pravda....To je stejná skutečnost jako když řeknu, že Hitler měl zajímavej knírek...
Uz bylo na case, od te doby co Oximus prestal poradne postovat tu byla celkem nuda.
Show is over motherlovers!
- Bartuc
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
Mara z Acoma píše:Zrozeni oxyma II.? ;p v nove a lepsi verzi?Bartuc píše:Nwm...sice...ale když Oximus řekne, že myslí....tak....nwm jak to říci abych neurazil jeho srdíčko....
A hlavně na tom co jsem řekl není nic moudrého, je to prstě pravda....To je stejná skutečnost jako když řeknu, že Hitler měl zajímavej knírek...
Uz bylo na case, od te doby co Oximus prestal poradne postovat tu byla celkem nuda.
Ale jinak ti chci poděkovat, za tu novou a lepší verzi...docela mě to potěšilo =P
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Akorat mam ten pocit, ze si oba nemate co vycitat at uz hrajes mesic nebo 5 let. Postovanim jste na tom obdobneBartuc píše:To že sem postuju, jak ty říkáš měsíc, nenamená, že o Oximusovi nic nwm...za prvé jsem pročítal, za druhé mám kamárady který to hrajou déle...a Oximuse už poznali a za třetí asi už nic....jinak to že sem postuju měsíc neznamená že to taky hraju jenom měsíc...
- Legend Of Pain
- Pencil Master
- Bartuc
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
A říkal jsem že jako hráč stojí za nic, řekl (napsal) jsem to?...NE!!!...Tak nevím co to meleš....Možná že má postavu max. a jednu nejlepší ve hře, ale o to zrovna teď nejde, ne?...Nemyslíš že jsem se bavili o něčem jiném?...Legend Of Pain píše:hej hej to ma s touto diskuziou fakt vela spolocne. co si snad videl oxima v hre ? paneboze ty teda perlisBartuc píše:jinak to že sem postuju měsíc neznamená že to taky hraju jenom měsíc...
- Legend Of Pain
- Pencil Master
- Ash
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Mezi nama - spis ne nova a lepsi, Mara by ti to asi nerekla, asi spis horsi a pritroublejsi. Muj nazorBartuc píše:Ale jinak ti chci poděkovat, za tu novou a lepší verzi...docela mě to potěšilo =PMara z Acoma píše: Zrozeni oxyma II.? ;p v nove a lepsi verzi?

Naposledy upravil(a) Ash dne 08.01.2009 11:58:28, celkem upraveno 1 x.
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?