Acarus píše:Xviva píše:Acarus píše:Ehm sim, relog je nekde v pravidlech jakoze zakazanej?
Kód: Vybrat vše
Zavrženíhodné chování (zasahování do cizích bojů voláním stráží, zneužívání stráží, log-outování z boje, provokování hráčů, relogerství apod) nebo úmyslné kažení hry, bez ohledu na porušení konkrétních pravidel může být oceněno snížením karmy, nastavením killů, nebo flagem Prudič .
V pravidlech je o relogu zmínka a je trestaný. A těch trestů za relog už zde bylo xy. Takže nechápu tuhle tvojí otázku.
Beru, ale to porad neresi problem relogu jako globalniho problemu.Tohle je minimalni promile pripadu,kterymz to se musi gmko zabivat solo a celkem zdlouhave.A ne, ze by kouklo ano relog sup jail.Navic i modry -> modry je relog.Takze v tomhle meritku opravdu relog nikde zakazanej neni.
a propo sem zalozil takovejhle topic, abych vedel jak se na to lidi logujici forum (tedy urcita skupina - cast hrajicich hracu a cast nehrajicich remcalu) divaji. Zhodnitit z toho nejaky zaver casem treba i a upravit dle toho pravidla a nastaveni serveru.
No podle mě ať už se tu napíše cokoliv, tak prostě vždy to bude na daném GMku jak rozhodne, co jěště relog není a co už je. Těch situací kdy člověk relogne z jedné postavy na druhou (jedno jaké maj barvy) je opravdu hodně.
Někde se tu kdysi psalo, že relog je, když hráč získá relogem nějakou výhodu, ale jak to posuzovat? Dyť když bežím po lese s warem a uvidím spawn koně a lognu ranga a du si ho tamnout, tak sem výhodu získal, protože tím warem si toho koně opravdu netamnu, ale je to relog, který by se měl trestat? Nebo když celý uo život postávám na trhu a jen obchoduju a reloguju postavy podle potřeb abych splnil přání zákazníka (cartograf,craft...), tak taky získávám výhodu...ale tohle by se podle mě trestat nemělo.
Trestal bych jen exemplární případy relogu zvlášť mezi red<-> blue, jako např. sem modrý hráč a vidím dalšího modrého - relog na červenýho a du ho sjet, nebo umřu za red loguju blue a du se vylootit, prostě pár těchle typickejch případu relogu bych vypsal do pravidel a ostatní případy už by byly na daném GM, jak je posoudí.
Já sice "kouli" nerozumím, ale podle mě nějaké řešení, které by mělo ostré hranice co je a není relog, že by ses podíval do logu a mohl podle nějakého trestního sazebníku ihned přidělovat logy - neexistuje.