Relogy

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět

Relogy?

Vubec, to znamena min 30 minut mezi lognutim jakykoliv postavy
10
7%
Neakceptovatelne = Pk -> Modry nebo Modry -> Pk jinak ok mezi stejne barevnejma charama
52
38%
Pk -> Modry , Modry -> PK, casovy interval do 10 minut.Mezi barevnyma charama ok.
34
25%
Gm nemuzou nakazovat hracum, jak a kdy co lognout.
24
18%
S zadnym anketnim nazorem nesouhlasim.Napsal sem jiny do diskuze.
17
12%

Celkem hlasů: 137

Acarus

Relogy

Příspěvek od Acarus »

Relogy, anketa plus nazory.
Naposledy upravil(a) Acarus dne 29.09.2008 20:26:35, celkem upraveno 2 x.
Delarock
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarock »

Modry chary jakkoliv. Pk pk taky.
PK -> Blue kdykoliv, pokud tim nejak negativne neovlivni blue ktery predtim potkal. Tj. snaha o vylootovani vlastniho PK tela atd.

Blue -> PK kdykoliv, pokud nejdu nejak nekam za nekdym, koho sem potkal za blue. Samozrejme pokud jdu za blue hytl, zjistim, ze tam je vyprava, tak za PK pak nemuzu jit tam, pokud ale ty samy lidi potkam jinde nez v hytlu, tak je to ok imho.

Nicmene jako definice do pravidel to fakt nevim no :p

Ta prvni moznost s pulhodinou by stejne si myslim ze proste by nestacila, pac jakoze jestli potkam vypravu a za pul hodky je muzu jit dobihat...
[16:37] Nexios: jako ja ho mam rad
[16:37] Mulambo: ja ne, me dycky pojel a pak se mi vysmal, a pak uz me radsi ani nepojizdel a jen se mi vysmal
-
Smazali mi ICQ :(
Stillwater
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stillwater »

Zatrh jsem tecku c.2

Relog PK->Blue klidne po 10min na cooldown
Relog Blue->PK Idealne tak po 2 hodkach.

At si indiani rozmysli, za co budou ten den běhat. Pak by člověk potkal třebas i víc vrahů co např. volné chvilce harvili a něco by z nich pak i padalo (ne, že bych teda některé omylem sundal). A rozhodně by ubylo takových těch pojezdů, kdy někdo obepíše známé, všichni z modráku se kterýma třebas harvili/makrovali relognou na indiány a už dobíhaj.

Jo a PK nemám, takže proto jsem tak objektivní:)
Smrt nad Zlato!!!
[b]Stillwater[/b], necromancer, člen [url=http://spolek.rivil.com]Spolku[/url]
Samial
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Samial »

Relog bych viděl jako získání VÝHODY nad ostatníma rychlým přepnutim charakterů (je jedno jakou barvu)
Tzn - pokud umřu/selžu, tak přídu s něčim jinym - abych se vylotil/dorazil protivníka..
Pokud žádnou výhodu relogem nezískam (neumřel sem, nemam připravenou postavu u ohniska boje atp.), tak je to ok.

Interval tak těch 10 minut, dvě hodiny, kde žiješ, u kompu? :lol:
Jinak mi sedí asi nejvíc trojka..

dodatek: Timer relogu bych moc neplánoval..
Praxe:,, Hej, lamo, dvě hodiny mi nemůžeš poject, bo sem tě viděl za blue)"
Taky rozlišit timer mezi čistým lognutím dvou postav a situace, kdy hodinu běhám a vidím modráka na pojezd... lepší neřešit.
Naposledy upravil(a) Samial dne 29.09.2008 22:25:33, celkem upraveno 1 x.
Katatonia[Hated] - Samik[Hated]
http://hejtyd.xf.cz/
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

Blue/PK i PK/Blue ...Klidně pokud to s postavou neúčastnil PvP nebo s ní někoho nešpehoval.

Asi za to dostanu Jajl ale když loognu Blue a vidím 10 Blue honit 1 PK tak ho odlognu a lognu PK aby si zahrál, nepříde mi na to nic špatný.
Napospas
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Napospas »

Nedostaneš jail, zdá se mi, že Balt říkal, že v takovýchle případech je to ok.
Napospas[Spolek], chudý příbuzný
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

nejhorsi relogy sou asi ty kdyz jeden obiha dungy a pak obepise jen lidi ico nekde makrujou, harvej a ty jen relognou na pojezd, jenze tohle je "neuhlidatelny" bohuzel ...
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Narozdíl od paní Pohlové, já bych to tak dramaticky neviděl. Ale ono obecně - nejlepší (spíše bych řekl až jediné) řešení asi bude (by bylo), aby se relog povolil, ale trestaly se nemorality, jaké například popisoval ctěný Delablok ve svém trojmocném postu hned v úvodu diskuze. Jenže. To by předpokládalo někoho, kdo se na pvp gmkování nevy..(kašle?) po dvou tejdnech aktivního řešení problémů. Což, pravdu povědíc, je více nemožné, než možné - ať si kdo chce říká co chce.

Takže asi jediné reálné řešení zatím zůstává ukradit nějakej rozumnej limit (tech 15-30minut) na relognutí a nechat to plavat s tím, že se sem tam najde někdo, kdo libovolného ipřesto_nemoralistu_zneužívače srazí k zemi mocným trestem a divokým hněvem.
Nexios
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night Storm »

hantre zeru te fandim ti! doufam ze porostes stale vis a hloubšššš :p

edit: jinak ted aalkohol je svine.. stejne jako relogy ale abych neopustil svou imidz "nesouhlasit s nicim" dal sem oznost ze gm nema co valit dety na hrace kuli relogum ikdyz to asi z herniho hlediska neni pravda ale to je mi upne fukac sumak ptz prot e nvm a a tak dale.. bla la bla a mam post navic a je to nejvic moc a jak se vubec vsichni matE?:)
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Night Storm píše:hantre zeru te fandim ti! doufam ze porostes stale vis a hloubšššš :p

edit: jinak ted aalkohol je svine.. stejne jako relogy ale abych neopustil svou imidz "nesouhlasit s nicim" dal sem oznost ze gm nema co valit dety na hrace kuli relogum ikdyz to asi z herniho hlediska neni pravda ale to je mi upne fukac sumak ptz prot e nvm a a tak dale.. bla la bla a mam post navic a je to nejvic moc a jak se vubec vsichni matE?:)
Postihla te posledni dobou mozkova prihoda nebo je to pouze projev dalsiho stadia tve neukoncene puberty?
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Sir Artuhr píše:
Night Storm píše:hantre zeru te fandim ti! doufam ze porostes stale vis a hloubšššš :p

Postihla te posledni dobou mozkova prihoda nebo je to pouze projev dalsiho stadia tve neukoncene puberty?
Ne jen je strasne dospelej, ze si doprava lihoviny v tydnu.
Leon
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Leon »

Hunter píše:Narozdíl od paní Pohlové, já bych to tak dramaticky neviděl. Ale ono obecně - nejlepší (spíše bych řekl až jediné) řešení asi bude (by bylo), aby se relog povolil, ale trestaly se nemorality, jaké například popisoval ctěný Delablok ve svém trojmocném postu hned v úvodu diskuze. Jenže. To by předpokládalo někoho, kdo se na pvp gmkování nevy..(kašle?) po dvou tejdnech aktivního řešení problémů. Což, pravdu povědíc, je více nemožné, než možné - ať si kdo chce říká co chce.

Takže asi jediné reálné řešení zatím zůstává ukradit nějakej rozumnej limit (tech 15-30minut) na relognutí a nechat to plavat s tím, že se sem tam najde někdo, kdo libovolného ipřesto_nemoralistu_zneužívače srazí k zemi mocným trestem a divokým hněvem.
jak tve, takéto posty ty vymyslis, to nechapem .p
White Angel
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od White Angel »

Nesuhlasim ani z jednym ale suhlasim zo Samialom ... Ak tym relogom hrac nic neziska neomedzoval by som to je predsa rozdiel medzi tym ked umrem za Pk a idem sa refnut zistim ze nemam lamu tak relognem na blue aby som si ju isiel na trh kupit doniest do domu a doknocit reful ako ked umrem za pk proti pk a lognem blue aby som to pk dorazil .
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

Je plno lidi co maji vic acc, tudiz by se ten relog treba z blue na pk a naopak musel vztahovat na ip, a kdyz ma nekdo spolecnou ip tak by se mu to komplikovalo ze by treba nemohl lognout na hodne dlouho.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Hunter píše:Narozdíl od paní Pohlové, já bych to tak dramaticky neviděl. Ale ono obecně - nejlepší (spíše bych řekl až jediné) řešení asi bude (by bylo), aby se relog povolil, ale trestaly se nemorality, jaké například popisoval ctěný Delablok ve svém trojmocném postu hned v úvodu diskuze. Jenže. To by předpokládalo někoho, kdo se na pvp gmkování nevy..(kašle?) po dvou tejdnech aktivního řešení problémů. Což, pravdu povědíc, je více nemožné, než možné - ať si kdo chce říká co chce.

Jarku, relog nikde implicitne zakazanej neni krom vnitrniho pravidla vztahujiciho se na O/Ch ...
Zvireci bojovnik
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zvireci bojovnik »

no ja bych rekl ze kdyz nekdo jede PvP tak by nemel relogovat zadnym smerem, pokud mozno ani blue-blue (red-red), ale kdyz si makruje/pvm tak at si loguje co chce :) ale scriptove se tohle asi poresit neda ...
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Taky zastavam nazor ze jakejkoli relog je ok dokavad tim clovek neziska nakou neprimerenou vyhodu.
Taky sem to delal ze sem sel hrat pvp a relogoval sem dycky na slabsi stranu.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Alassea
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alassea »

Empair píše: Asi za to dostanu Jajl ale když loognu Blue a vidím 10 Blue honit 1 PK tak ho odlognu a lognu PK aby si zahrál, nepříde mi na to nic špatný.
pokud lognes neutrala tak je to zatim ok pokud och tak uz ne ...

jinak Pk -> Modry , Modry -> PK, casovy interval do 10 minut.Mezi barevnyma charama ok.

todle by mozna slo stim ze by ten timer byl vetsi 30-45 minut cca neco jako ma och

( mezi barevnyma ok znamena ze kdyz su cernej muzu relogovat jak chcu? :p )
Bozsky NooB [True Order] .....
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
Ralf

Příspěvek od Ralf »

než odhlasuju tak mě zajímá jestli bude někdo kontrolovat ten čas (interval do 10 minut) mezi těma relogama?
Enquea
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Enquea »

Takze jako si nekopnu mapu jenim charem, druhym to nezabiju a tretim to nelocknu? By me zajimalo proc ne... me to fakt nedochazi proc kdyz mam x namaxovanejch postav proc bych mel hrat jen za jednu, vzdyt je to i nuda ne? Tak proste skocim neco poharvit, pak potamovat, pak dung za neco, pak neco ucraftim... nevim proc bych mel po dojiti dungu cekat pul hodiny nez si pujdu obehat vendory spostavou u ktery mam gp a ktera je na to oblecena... Samozrejme ze relogy stylu vidim modraky, relognu a jdu je pojet musi byt zakazany. jinak by tu byla anarchie totalni... ale treba nevim proc kdyz umru za pk a uz ho nechci refovat a hrat tenhle den, tak proc bych si nemohl lognout treba toho ranga a jit si tamovat, nebo jit dung za maga atd... videl bych to tak ze relog je trestnej pokud ublizi druhymu hraci, ne pokud me da vyhodu ze nemusim cumet do zdi protoze mam jen jeden char.
"There's no real life, just afk" - Citat od kamarad
I cesta muze byt cil...

Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
Odpovědět