Prosim o vysvetlení

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Samuray
Inkless
Inkless

Prosim o vysvetlení

Příspěvek od Samuray »

Takze stalo se tohle regis me zabil a zlootil cimz padem mu pribil 1 kil a byl crim pro me sedej ja jsem refl a chtel jsem mu to oplatit ale behali
ch-o tak sjem cekal az dobehaj regis umrel a ch a ostatni O utekli kamsi do haje regise jsem zabil zed do x a vorta protoze jsem ho mel sedeho proto ze me vylootil telo a zabil me zlootil sme ho taky portl jsem na trh a prislo ke me gm NONE a rekl mi ze jsem zabil bez kilu a ze se pletu do ch-o a takove blbosti za a dal me pk za 1 jsem ho nezabil bez kilu mel jsem ho sedeho od te doby co me zabil on ubehlo asi 10 minut za 2 ch o uz tam nebyli dobry 2 minuty jako stve me na tom to ze regis me zabije a kdyz ho zabiju ja tak regise kamarad zminovane gm prijde a zacne me vykladat takovehle kraviny a da me pk jeste na to a kdyz jsem mu psal jestli to neni nahodou proto ze je jeho kamos neodpovidal akorat napsal papa je to tu docela prolezly na tomhle serveru kdo leze gm do zadku ma vsechno a ten kdo ne ? tak ten tu ani nemusi hrat...
Vitasho
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Vitasho »

Když to vidíš takhle, tak prostě nehraj. Jinak já si myslim že takovéto problémy by jsi měl řešit přímos s GM, popřípadě s frakčním lídrem a ne na veřejném foru.
Naposledy upravil(a) Vitasho dne 27.10.2008 00:13:40, celkem upraveno 1 x.
Smrt všem !
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Je to tu prolezly a ty jsi nejvetsi alpinista. Ze mam pravdu.
btw: buh vi jak to bylo...

Samuray píše:a ne ze jeden si rekne dej mi gold deed a dostane ho a druhej to rekne a dostane jail
zkusil si to ? .p
Naposledy upravil(a) Lucky dne 27.10.2008 00:03:02, celkem upraveno 1 x.
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Samuray
Inkless
Inkless

Příspěvek od Samuray »

s gm jsem to resil s NONE a jak to dopadlo akorat me ignoroval
ale ja hrat budu ja chci aby se to nejak zmenilo nebo vy snad chcete hrat na serveru kde jsou vizsi a nizsi vrstvi lidi podle toho kdo s kym je kamos ja bych chtel aby to mel kazdej stejne ne a ne ze jeden si rekne dej mi gold deed a dostane ho a druhej to rekne a dostane jail
Vitasho
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Vitasho »

Tak to asi budu slepej řitní alpinista, protože nic z toho nevidim a ještě nejsem v jailu. :(
Smrt všem !
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

pls gm None budeš tkay muj kamarád? a pls gm none dostanu taky zlatej deed?

Samuray proč taháš tyhle záležitosti na forko? Někdo z Gm tušim že Triglav? nebo Sofia? psal že když někdo bude mluvit o supportu který NEPROKÁŽE dostane jako SUPPORT delete nebo tak něco:) a když si pk tak asi něco bylo špatně.. a když se ti nelíbí přístup Noneho kontaktuj někoho jiného z gm teamu - třeba Acara ten má nastarosti pvp ;) a mimochodem bud rád že si dostal jen Pk jiné gm by tě třeba mázlo co ty víš:)
každopádně hodně zdaru při řešení :)
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Talyn
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Talyn »

Tak za prve si dostal jen jeden kill. To ze si mel uz 2 je tvuj problem.

Za druhe co si cekal kdyz zabijis vortem, ze ti to projde jako kdyz prudis jindy? Smula ze te nekdo videl no.
Samuray
Inkless
Inkless

Příspěvek od Samuray »

hochu mohl sem ho zabit bleskem ale zabils sem ho vortem chapes ze sem ho mel sedeho ??????? nebo to jen schvalne prehlizis i kdybych ho tam bleskoval kil bych nemel
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Smula. Kdyz ho mas sedyho tak ho zabij normalne...
Samuray
Inkless
Inkless

Příspěvek od Samuray »

hm parada takze jako ja dostal trest ten kill odkoupil sem si ho a acarus me da do jailu ? za to same logy a 10 k- karma ? za 1 prohresek 2tresty i kdyz to prohresek nebyl
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Samuray píše:hm parada takze jako ja dostal trest ten kill odkoupil sem si ho a acarus me da do jailu ? za to same logy a 10 k- karma ? za 1 prohresek 2tresty i kdyz to prohresek nebyl
Zatohle je nomalni trest ukecej si kolegu at ti to zrusi ja nikede nevidim ,ze by te kdokoliv trestal.
Mejte se tu krasne.
Samuray
Inkless
Inkless

Příspěvek od Samuray »

Jn ten trest jsem dostal asi pred 50 lidma na trhu
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Samuray píše:Jn ten trest jsem dostal asi pred 50 lidma na trhu
trapas co :p
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Samuray
Inkless
Inkless

Příspěvek od Samuray »

ne ale dostanu trest ok odkoupil kily nevadi zatech par set k me to stalo pac hO nesnasim a 2 den dostanu 2 TREST ZA TO SAME ? :d? :) tj Funny :D
Mianek
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mianek »

Samuray píše: :) tj Funny :D
no tak to překousni a nebreč tu když to je Funny :wink:
Legie (navzdy!!)
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

ty jsi dostal kill - protoze jsi zneuzil herni nastaveni a pak si za to dostal trest.
Hated

Oximus
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Oximus »

Takze on dostal kill za zabiti vortem vez killu, byl red, tak si odkoupil killy a za to dostal logy ? Hm no..
Duffy
Moucha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duffy »

Lucky píše:ty jsi dostal kill - protoze jsi zneuzil herni nastaveni a pak si za to dostal trest.
Překlad pro Oximuse: On dostal kill, protože obešel nastavení (ten kill by stejně měl, kdyby ho neobešel) a pak dostal další, jako trest za to zabití bez killu ;)
podpis
Samuray
Inkless
Inkless

Příspěvek od Samuray »

ne ten kil bych nemel duffy z toho kluka cos em ho zabil muj vort mohls em ho zabit normalne ale clera das obtizne trosku to pk byl trest
Duffy
Moucha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duffy »

Kdyz jsi ho mel ve zdi, tak se dava obtizne? :pppppppp
No nic...je to proste tvoje chyba, ze zabijis lidi vortem, to je cely.
podpis
Zamčeno