Prosim o vysvetlení
Prosim o vysvetlení
Takze stalo se tohle regis me zabil a zlootil cimz padem mu pribil 1 kil a byl crim pro me sedej ja jsem refl a chtel jsem mu to oplatit ale behali
ch-o tak sjem cekal az dobehaj regis umrel a ch a ostatni O utekli kamsi do haje regise jsem zabil zed do x a vorta protoze jsem ho mel sedeho proto ze me vylootil telo a zabil me zlootil sme ho taky portl jsem na trh a prislo ke me gm NONE a rekl mi ze jsem zabil bez kilu a ze se pletu do ch-o a takove blbosti za a dal me pk za 1 jsem ho nezabil bez kilu mel jsem ho sedeho od te doby co me zabil on ubehlo asi 10 minut za 2 ch o uz tam nebyli dobry 2 minuty jako stve me na tom to ze regis me zabije a kdyz ho zabiju ja tak regise kamarad zminovane gm prijde a zacne me vykladat takovehle kraviny a da me pk jeste na to a kdyz jsem mu psal jestli to neni nahodou proto ze je jeho kamos neodpovidal akorat napsal papa je to tu docela prolezly na tomhle serveru kdo leze gm do zadku ma vsechno a ten kdo ne ? tak ten tu ani nemusi hrat...
ch-o tak sjem cekal az dobehaj regis umrel a ch a ostatni O utekli kamsi do haje regise jsem zabil zed do x a vorta protoze jsem ho mel sedeho proto ze me vylootil telo a zabil me zlootil sme ho taky portl jsem na trh a prislo ke me gm NONE a rekl mi ze jsem zabil bez kilu a ze se pletu do ch-o a takove blbosti za a dal me pk za 1 jsem ho nezabil bez kilu mel jsem ho sedeho od te doby co me zabil on ubehlo asi 10 minut za 2 ch o uz tam nebyli dobry 2 minuty jako stve me na tom to ze regis me zabije a kdyz ho zabiju ja tak regise kamarad zminovane gm prijde a zacne me vykladat takovehle kraviny a da me pk jeste na to a kdyz jsem mu psal jestli to neni nahodou proto ze je jeho kamos neodpovidal akorat napsal papa je to tu docela prolezly na tomhle serveru kdo leze gm do zadku ma vsechno a ten kdo ne ? tak ten tu ani nemusi hrat...
Když to vidíš takhle, tak prostě nehraj. Jinak já si myslim že takovéto problémy by jsi měl řešit přímos s GM, popřípadě s frakčním lídrem a ne na veřejném foru.
Naposledy upravil(a) Vitasho dne 27.10.2008 00:13:40, celkem upraveno 1 x.
Smrt všem !
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Je to tu prolezly a ty jsi nejvetsi alpinista. Ze mam pravdu.
btw: buh vi jak to bylo...
btw: buh vi jak to bylo...
zkusil si to ? .pSamuray píše:a ne ze jeden si rekne dej mi gold deed a dostane ho a druhej to rekne a dostane jail
Naposledy upravil(a) Lucky dne 27.10.2008 00:03:02, celkem upraveno 1 x.
s gm jsem to resil s NONE a jak to dopadlo akorat me ignoroval
ale ja hrat budu ja chci aby se to nejak zmenilo nebo vy snad chcete hrat na serveru kde jsou vizsi a nizsi vrstvi lidi podle toho kdo s kym je kamos ja bych chtel aby to mel kazdej stejne ne a ne ze jeden si rekne dej mi gold deed a dostane ho a druhej to rekne a dostane jail
ale ja hrat budu ja chci aby se to nejak zmenilo nebo vy snad chcete hrat na serveru kde jsou vizsi a nizsi vrstvi lidi podle toho kdo s kym je kamos ja bych chtel aby to mel kazdej stejne ne a ne ze jeden si rekne dej mi gold deed a dostane ho a druhej to rekne a dostane jail
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
pls gm None budeš tkay muj kamarád? a pls gm none dostanu taky zlatej deed?
Samuray proč taháš tyhle záležitosti na forko? Někdo z Gm tušim že Triglav? nebo Sofia? psal že když někdo bude mluvit o supportu který NEPROKÁŽE dostane jako SUPPORT delete nebo tak něco:) a když si pk tak asi něco bylo špatně.. a když se ti nelíbí přístup Noneho kontaktuj někoho jiného z gm teamu - třeba Acara ten má nastarosti pvp
a mimochodem bud rád že si dostal jen Pk jiné gm by tě třeba mázlo co ty víš:)
každopádně hodně zdaru při řešení
Samuray proč taháš tyhle záležitosti na forko? Někdo z Gm tušim že Triglav? nebo Sofia? psal že když někdo bude mluvit o supportu který NEPROKÁŽE dostane jako SUPPORT delete nebo tak něco:) a když si pk tak asi něco bylo špatně.. a když se ti nelíbí přístup Noneho kontaktuj někoho jiného z gm teamu - třeba Acara ten má nastarosti pvp

každopádně hodně zdaru při řešení

Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Zatohle je nomalni trest ukecej si kolegu at ti to zrusi ja nikede nevidim ,ze by te kdokoliv trestal.Samuray píše:hm parada takze jako ja dostal trest ten kill odkoupil sem si ho a acarus me da do jailu ? za to same logy a 10 k- karma ? za 1 prohresek 2tresty i kdyz to prohresek nebyl
Mejte se tu krasne.