LEON - delete prohresku

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Zamčeno
Acarus

Re: LEON - delete prohresku

Příspěvek od Acarus »

Koukam ze tva zast pristi vsemi otvory.

Dovol mi male objasneni.

To jestli je prohresek nebo neni v prohreskach je nasi veci, dolezite je za tam je, nektere se tam pisou jine se nepisou, kazdej to dela dle sveho vedomi a svedomi.

Kazdopadne konkretne v tomto pripade, byl dany ucet dokonce i bloknut po tom, co dostal prudice a tyto prohresky jsou vetsinou skryte, protoze nezustava u jednoho, ale vypisi se do jednoho prohresky vsechny bloknute ucty, muze ti potvrdit jake koliv jine aktivni i neaktivni gmko. A protoze se tam vypisi nazvy uctu, ktere hral dotycnej, tak necheceme usnadnovat lidem praci s tim, uhodni si heslo, kdyz uz znas nazev uctu. Proto jsou vetsinou tyto prohresky skryte.

Dovol abych te ujistil, ze i kdyz si majitel napise/napsal o vraceni takto bloknuteho uctu a muze mu byt vyhoveno, protoze akcoliv je prohresek pak vazan na ucet, ale prokaze ze to nehral on, tak mu dany prohresek zustane, jen mu bude odbloknut ucet a v pripade ze se mu povede naka dalsi zlotrilost, nebo porusi podminky vraceni uctu, tak bude ucet smazan.

Tolik k objasneni z me strany. Tento prohresek sem nedaval ja, ani jsem nasledne ucet neblokoval, nebo cokoliv delal, jen se ti snazim vysvetlit. Jestli mas jakekoliv dotazy, rad ti zodpovim na icq nebo i klidne tady, nemam s tim problem.
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Re: LEON - delete prohresku

Příspěvek od Thief »

Prohřešek nebyl smazán, pouze byl zneviditelněn pro hráče na žádost "pravého" majitele učtu. Jelikož se nejednal o jeho prohřešek, ale pouze jeho postavy, které zapůjčil. Já jeho žádosti vyhověl. Pokud s tím bude mít kdokoliv nějaký problém tak nechť se obrátí na mne a já možná znevidetlnění prohřešku přehodnotím. Trest na daném učtu samozřejmě nadále trvá.
Zamčeno