UO mapa
UO mapa
Zdravíčko, dopředu se omlouvám, jestli se to tu už někde řešilo, ale po delší době si chci zahrát a nejde mi nainstalovat UO mapa... stáhnu z relevantních zdrojů (toipky tady, nebo i z dp) uomapu, spustím a při automatickým updatu se to zadrhne na "Downloaded 1 file/s succesfully out of 3 attempted". Nevíte někdo, co s tím? Díky za odpověď. Berda.
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Re: UO mapa
skus pozriet rozne guildy. niekto z nich snad bude mat funkcnu mapu :p
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
...
???
profit
Odkudkoliv to stáhnu, vždy ten stejný problém :-/
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
tak nech ti niekto posle zararovanu mapu uz hotovu rozbalenu vsetko. mne to tak fungovalo... ak pockas kym vyvencim psa tak ti ju kludne poslem aj ja :p
how to play gangrel:
...
???
profit
...
???
profit
To bys byl moc hodnej 

Předem se omlouvám za zneužití topicu.
Nevíte někdo co nastavit/upravit v UOAM aby netrekovala primárně clienta spuštěnýho na yoku, ale toho jež je zrovna aktivní např. phoenixe. Snad mi rozumíte.
Nevíte někdo co nastavit/upravit v UOAM aby netrekovala primárně clienta spuštěnýho na yoku, ale toho jež je zrovna aktivní např. phoenixe. Snad mi rozumíte.
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
UO mapu máš kde nainstalovanou, já ju mám přímo v UO a primárně i s dualem mi to trackuje to okno na který to mám přeplýQvido píše:Předem se omlouvám za zneužití topicu.
Já ji ve složce s UO nemám.
me taky, ale jen do ty doby nez neco napisu do mapy, pak mi to trackuje primarne yokoHelloween píše:....... i s dualem mi to trackuje to okno na který to mám přeplý

edit: jinak mam mapu ve slozce s UO v samostatnym adresari
Legie (navzdy!!)
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Divné, mě to jede jak má. Ať mám double fenu, nebo double yoko, nebo yoko + fenu...trackuje mi to to okno v kterým hraju....Mianek píše:me taky, ale jen do ty doby nez neco napisu do mapy, pak mi to trackuje primarne yokoHelloween píše:....... i s dualem mi to trackuje to okno na který to mám přeplýtaky me to stve
edit: jinak mam mapu ve slozce s UO v samostatnym adresari
UO mám mám naistalovaný mimo PF (mám ve své složce Program files(x86) není to klasická Program files (x86) ) a UOAM nemám instalovanou, pouze nakopírovanou přímo v kořenovým adresáři Ultima Online (C:/Program files(x86)/Ultima Online/UOAM
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
To mám stejně a trackuje mi yoko.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
To máte pošahaný mno....mě to valí jak má.Dudek píše:To mám stejně a trackuje mi yoko.
Helloween píše:To máte pošahaný mno....mě to valí jak má.Dudek píše:To mám stejně a trackuje mi yoko.
Hm, Všichni stejný Yoko / mapu ? Jinde ten pes zakopanej bejt prece nemuze...
// Vim, ze sehnat zdrojak k yoku je nemozne, ale nekdo z DP ho mel (nemizejici zalozky v Yoku... )
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Systém? Já jedu na WIN7 home x64Wlern píše:Helloween píše:To máte pošahaný mno....mě to valí jak má.Dudek píše:To mám stejně a trackuje mi yoko.
Hm, Všichni stejný Yoko / mapu ? Jinde ten pes zakopanej bejt prece nemuze...
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Mam win xp.
Yoko + Yoko - Mapa bere vzdy posledni spustenej klient.
Yoko + Fena - Mapa bere vzdy jen Yoko.
Fena + Fena - Mapa bere aktivni okno.
Yoko + Yoko - Mapa bere vzdy posledni spustenej klient.
Yoko + Fena - Mapa bere vzdy jen Yoko.
Fena + Fena - Mapa bere aktivni okno.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
True victory is victory over oneself.
fenu nevedu, mám taky X kopií UOAM ve složkách s uo a vždy mi to bere poslední lognutej client (kombinuju yoko a razor(ne na DP))
Mám to stejný, s tim yokem + fena = fena, ALE NEMSIM NAPSAT NIC NA MAPU, pak se to přepne na yoko. 
Nevím z logickýho myšlení bych hledal problém někde v primárním nastavení mapy. Nebo rovnou najit si novou mapu
, tam kde mate mapu extrahovanou, jestli to je na ploše nebo v adresáři UO, to je naprosto jedno ... v tom bych problem určitě nehledal.

Nevím z logickýho myšlení bych hledal problém někde v primárním nastavení mapy. Nebo rovnou najit si novou mapu

Mám takovej dojem, že YOKO bude vždy primární, protože komunikuje přímo s UOAM narozdíl od phoenixa...
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
A proč mě to nedělá? xDSmoce píše:Mám takovej dojem, že YOKO bude vždy primární, protože komunikuje přímo s UOAM narozdíl od phoenixa...
Helloween píše:A proč mě to nedělá? xDSmoce píše:Mám takovej dojem, že YOKO bude vždy primární, protože komunikuje přímo s UOAM narozdíl od phoenixa...
Yoko máš stejný jako ostatní (jiné verze existují. Dokonce nekdo z DP mel zdrojak )
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši