Gold Coiny
Re: Gold Coiny
Ja si myslím že to v tom bude nějaký fígl. Popravdě ani jsem ten post úplně asi nepochopil co napsal Acarus ale řekl bych, že určitě se nezruší drop GP z potvor úplně.
Spíš co mě prvně napadlo bylo, že dejme tomu pro příklad: Jdu dung a z každé potvory mi dropnou GP ale stane se, že se mi potvora respne zabiju jí a už mi zní GP nedropnou, ale pouze regy popřípadě nějaký item.
Tím by se ale muselo zavézt něco, že kdyby šly po sobě dvě výpravy muselo by to nějak resetovat aby ta druhá měla zase stejné podmínky...
Samozřejmě nechci tady rozvíjet nějaké konspirační teorie jen mě to napadlo. A myslel sem, že by se tím zabránilo harvení.
Jinak ja myslel že výkup killu se zvedal kvůli toho, že lidi bezdůvodně pojíždeli jiné modráky kvůli equipu. Že se to prakticky vyplatilo.
Spíš co mě prvně napadlo bylo, že dejme tomu pro příklad: Jdu dung a z každé potvory mi dropnou GP ale stane se, že se mi potvora respne zabiju jí a už mi zní GP nedropnou, ale pouze regy popřípadě nějaký item.
Tím by se ale muselo zavézt něco, že kdyby šly po sobě dvě výpravy muselo by to nějak resetovat aby ta druhá měla zase stejné podmínky...
Samozřejmě nechci tady rozvíjet nějaké konspirační teorie jen mě to napadlo. A myslel sem, že by se tím zabránilo harvení.
Jinak ja myslel že výkup killu se zvedal kvůli toho, že lidi bezdůvodně pojíždeli jiné modráky kvůli equipu. Že se to prakticky vyplatilo.
Ty si vazne myslis, ze tych 140M je nejaka obrovska ciastka? To bola iba kvapka v mori.Jekyll píše:Ahojte
Preto som sa chcel spytat:
Na drazbe sa vybralo 140 mega, teraz zaviedlo ze nebudu padat gp ?
A ano zvysenie ceny za odkupenie killu sa robilo preto, aby ludia nezabijali kvoli ekvipom. Nemalo to nic s odlejom gp zo sveta.
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
[rejp] Kucíí říká vám něco apríl?
[/rejp]

Mna by tiez zaujimalo uplne vysvetlenie... Zrusit drop GP co len na urcitu dobu by bolo neprijemne, alebo to nebude nahodou tak ze GP deedy budu sa nachadzat uz len v dung lokovackach a v pokladoch? 

Myslis, ze iba kvapka? Mozno to nebola rozhodne vacsina GPciek, ale si vezmi najdolezitejsiu vec - specializacie vysli ludi na tolko, ze sochy isli z 3,2m na 1,9, string siel z 9m na 5... to preto lebo specky zozrali obrovske mnozstvo GPciek a vies co sa teraz bude diat ak budu dalsie specky mag/nekro/kler/war? tych povolani je najviac cize potom bude stat string mozno 2m... To sa odsype tolko gp ze si ani kto velmi chce specky tak ich neurobi na vsetky postavy...Kesemot píše:Ty si vazne myslis, ze tych 140M je nejaka obrovska ciastka? To bola iba kvapka v mori...
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Myslim, že špecky nemali a nebudú mať absolutne žiadny vplyv na zlacnovanie itemov ... Itemy klesajú z viacerých dôvodov ale najmä z presycovania trhu itemami spôsobeným odchodom hráčov a dedenie majetku ...
O gp by som sa nebál, myslím, že GMka nechcú vymazať gp a vrátiť sa k barterovej ekonomike.
A ako písala Ariana, 5OOk za kill sa davalo kvoli prasiatkam, ktore ked videli niekoho v equipe za 5OOk tak ho pojeli, vykupili kill a zarobili 4OOk ...
O gp by som sa nebál, myslím, že GMka nechcú vymazať gp a vrátiť sa k barterovej ekonomike.
A ako písala Ariana, 5OOk za kill sa davalo kvoli prasiatkam, ktore ked videli niekoho v equipe za 5OOk tak ho pojeli, vykupili kill a zarobili 4OOk ...
Tak ale zrusit drop GP za co by sa potom kupovali regy ze?Mihal píše:Myslim, že špecky nemali a nebudú mať absolutne žiadny vplyv na zlacnovanie itemov ... Itemy klesajú z viacerých dôvodov ale najmä z presycovania trhu itemami spôsobeným odchodom hráčov a dedenie majetku ...

OT: Fajn vykup killu je za 500k, preco potom nemozem uz za modraka zjazdit hocikoho hocikde?

1300 gold deedu = 1 300 000 000
1353 silver deedu = 338 250 000
3221 copper deedu = 161 050 000
357178599 Gold Coin
celkem = 2 156 478 599 gp
ale kazdopadne obezivo nezacne nepadat. I kdyz by to asi bylo skaredy vuci guildam, jedincum co se tedka vydali ze zasob obeziva.
357178599 Gold Coin
ale kazdopadne obezivo nezacne nepadat. I kdyz by to asi bylo skaredy vuci guildam, jedincum co se tedka vydali ze zasob obeziva.
A tak nemal som zly odhad, ze pred speckami mohlo byt cca 5 mld gp
by ma najviac zaujimalo kolko GP od zavedenia speciek sa spotrebovalo pretoze "nas caka" este vacsi odlyv 

Bavíme sa o obežive, ale vzhľadom na výsledky dražby je nad všetku pochybnosť jasné, že až tak moc v obehu nie je a teda neplní svoj základný účel.
Väčšina napríklad zlatých deedov je uložená v bankách postáv, ktoré nikto neloguje, a ak predsa, tak len kôli predchádzajúcemu a už zrušenému mazaniu neaktívnych accountov.
Ja by som navrhla určiť lehotu, v ktorej bude nevyhnutné všetky deedy zmeniť za dajme tomu nové deedy (napríklad trochu inú farbu). Po uplynutí tejto lehoty všetky nepremenené deedy plošne zmazať, akoby boli práva z nich prekludované. Minimálne by z toho celého vyšla informácia, k akej časti "obeživa" majú hráči reálne prístup.
Väčšina napríklad zlatých deedov je uložená v bankách postáv, ktoré nikto neloguje, a ak predsa, tak len kôli predchádzajúcemu a už zrušenému mazaniu neaktívnych accountov.
Ja by som navrhla určiť lehotu, v ktorej bude nevyhnutné všetky deedy zmeniť za dajme tomu nové deedy (napríklad trochu inú farbu). Po uplynutí tejto lehoty všetky nepremenené deedy plošne zmazať, akoby boli práva z nich prekludované. Minimálne by z toho celého vyšla informácia, k akej časti "obeživa" majú hráči reálne prístup.
Eithel, klerik na dôchodku :)
Triple ranger
Triple ranger
Bych rekla, ze si tu hodne lidi sedi na ocich, ze jim tvuj post asi nic nereklNikita píše:[rejp] Kucíí říká vám něco apríl?[/rejp]

a uz vubec nepochopili tuto vetu
Acarus píše: ale kazdopadne obezivo nezacne nepadat.
..proste byl vcera 1.DUBEN
Naposledy upravil(a) Aknah dne 02.04.2012 15:58:42, celkem upraveno 1 x.
Nam nevadi ale penize hnijici v bankach nejak moc... neviditelna ruka trhu si je najde.
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Ty bys kvuli zjisteni informace, kolik penez je mezi aktivnima hracema, smazala majetky vsem, co zrovna nehrajou? :Dcara píše:Ja by som navrhla určiť lehotu, v ktorej bude nevyhnutné všetky deedy zmeniť za dajme tomu nové deedy (napríklad trochu inú farbu). Po uplynutí tejto lehoty všetky nepremenené deedy plošne zmazať, akoby boli práva z nich prekludované. Minimálne by z toho celého vyšla informácia, k akej časti "obeživa" majú hráči reálne prístup.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
True victory is victory over oneself.
takze v prumeru , kde tedka dp hraje cca 80 lidi , kazdej ma 26 mega :p)))))) aha:p
- Amadeus
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
V majetku ano... (Já mám v bance 10k gp (a to na všech cca 10 postavách dohromady), ale chudej si nepřipadám. Prodat všechno, tak si na tu sochu na hrobeček možná i našetřím.)Wallace píše:takze v prumeru , kde tedka dp hraje cca 80 lidi , kazdej ma 26 mega :p)))))) aha:p
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař
18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Mr. PeKař
18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Stejne jako ve svete tak i na DP 90% svetoveho bohatstvi vlastni par lidi:)Amadeus píše:V majetku ano... (Já mám v bance 10k gp (a to na všech cca 10 postavách dohromady), ale chudej si nepřipadám. Prodat všechno, tak si na tu sochu na hrobeček možná i našetřím.)Wallace píše:takze v prumeru , kde tedka dp hraje cca 80 lidi , kazdej ma 26 mega :p)))))) aha:p
Ano, to je moja securka no :/ zas si sa mi tam kukal co?!Acarus píše:1300 gold deedu = 1 300 000 000
357178599 Gold Coin
stejna veta jako z novinky.cz, prumerny cech vydela 33k Kc/ mesicWallace píše:takze v prumeru , kde tedka dp hraje cca 80 lidi , kazdej ma 26 mega :p)))))) aha:p

Tak to by zase sedlo .pRaona píše:stejna veta jako z novinky.cz, prumerny cech vydela 33k Kc/ mesicWallace píše:takze v prumeru , kde tedka dp hraje cca 80 lidi , kazdej ma 26 mega :p)))))) aha:p
Kazdy to pochopil, ze to bol April Fools joke ty mudrlant, my sa bavime viacmenej o tom, jak by to vypadalo keby nebol ...Aknah píše:..proste byl vcera 1.DUBEN
Imma keep it real with ya.