Re: Timer Zviratek v ohradkach

Vaše nápady a návrhy
Mrs.Beanes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrs.Beanes »

Ahoj Qvido,

za prve se omlouvam, ze zakladam nove tema, ale puvodni je jiz zamcene.

Nastaveni nasich ohradek se mi zda, oproti tvemu popisu, nespravne.
Citace:
Qvido píše:No pro klid tvé duše ti upřesním pár věcí. Timer v ohrádkách se zvedl pouze na dvojnasobek a ne čtyř. Pokud si myslíš, že zvířatka z ohrádek mají být hlavní přísunem klamaků na serveru, tak se mýlíš. Ohrádka je pouze bonus.
V jedne nasi ohradce jsme meli respawn 20 minut a ve druhe 30 minut. Nedalo mi to a setrval jsem nyni v ohradce po celou dobu, nez se objevil dalsi vrh zvere. Trvalo to 2H5-10min, tzn. 125 az 130 minut, (1 hodina = 60 minut, aspon tady u nas).
Pocitam, pocitam a vychazi mi, ze 120/30= 4 a nebo jeste lepe 120/20=6.
Z toho vypliva, ze nas timer na zver se zvysil 4 krat a v nekterem pripade 6 krat.

Z tveho popisu tedy jednoznacne vypliva, ze nase ohradka ma bugly timer a tudiz te velice prosim o nastaveni spravneho casu.

Preju pekny den a preju at to tady moc nebuguje, predem dekuji.

Ahoj Lukas
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Ahoj lukáši,

timer respů v ohradkách měl být správně nastaven na 60 minut = 1 hodina. Timer se zdvonásobil na 120 minut = 2 hodiny.
Takže to co teď máte nastavené je správné.
Mrs.Beanes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrs.Beanes »

Ahoj,

Mno máte to pěkně vymyšlené. To se mi líbí. Kráva je březí cca 11 měsíců, je to dlouhá doba.

Když si do ohrádky pořídíme kurník se slepičkama, tak ty se budou respovat po 12 minutách? Doba vylíhnutí u kuřátek je cca 21 dní. A jak je to s prasátkama a kozičkama?

Přemýšlíme totiž, že chov bejčků zrušíme a dáme si tam nějaký rychlochov.

Předem dík za info.

Lukáš
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Pokud by to bylo vaše přání není problém resp nastavit dle skutečnosti.
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Mrs.Beanes píše:Ahoj,
Mno máte to pěkně vymyšlené. To se mi líbí. Kráva je březí cca 11 měsíců, je to dlouhá doba.
Když si do ohrádky pořídíme kurník se slepičkama, tak ty se budou respovat po 12 minutách? Doba vylíhnutí u kuřátek je cca 21 dní. A jak je to s prasátkama a kozičkama?
Přemýšlíme totiž, že chov bejčků zrušíme a dáme si tam nějaký rychlochov.
Předem dík za info.
Lukáš
Běžným smrtelníkům bez ohrádek se také jistě velmi líbilo, že zatímco ve světě je respawn klamáků kolem hodiny a ještě existují rizika (PK, vytamováno), tak někteří vyvolení mají bezpečné ohrádky na nejlepší klamáky a ještě s polovičním respawnem...
azachiel
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azachiel »

Tak Retro ohrádky nejsou zadarmo že :)
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

azachiel píše:Tak Retro ohrádky nejsou zadarmo že :)
Jistě že ne, také ovšem ty ceny neurčují GM, ale svobodný trh. Holt spadnou - kdo by kupoval ohrádku za desítky soch, když z ní je se současným nastavením 20 klamáků za celý den? A že by zdražili klamáci si nemyslím - majitelé ohrádek mají natamovány tisíce klamáků a ostatní se stejně naučili tamovat i v přirodě a s cenama to nijak zvlášť nehlo. Jediný kdo nakonec tratí jsou ti, kteří si ohrádku koupili za přemrštěné ceny v poslední době. Ale to se stane i v RL, prostě smůla.
cara
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cara »

V poslednej dobe nikto ohrádku nekúpil, pretože by ju ani nikto nepredal. Postavy, ktoré sú po aktívnej stránke mŕtve, alebo mŕtve guildy majú dosť zásob gp aby tie smiešne nájmy za ohrádky platili ešte pár rokov. Vlastne sa obmedzil prístup ku klamákom ľudom, ktorí ich aj tak netamovali a nevyužívali. (česť výnimkám).
Eithel, klerik na dôchodku :)
Triple ranger
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

No třebá ja tamuju klamáky dost, ale nemám přístup do žádné ohrádky, klamáky prodávám rozdělený podle levelů, a pak přijde hráč s tím že chce koupit 1 K býků, je to jen rozmlsanost hráčů, ideální by bylo (pro mě) zrušit ohrádky. a možná by se začaly používat i kozy srnky a podobně.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Tohle snížení respů je prakticky vzato zrušení super výnosných ohrádek, takže netřeba mazat...
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

Dudek píše:No třebá ja tamuju klamáky dost, ale nemám přístup do žádné ohrádky, klamáky prodávám rozdělený podle levelů, a pak přijde hráč s tím že chce koupit 1 K býků, je to jen rozmlsanost hráčů, ideální by bylo (pro mě) zrušit ohrádky. a možná by se začaly používat i kozy srnky a podobně.
S tim timerem co je nastavený ? Tydle srnky a podobné "šmucky" používám jen když hiduju a vyhazuju klamáka, nebo na odtárget, ale jinak jsou k prdíku.
Bull něco vydrží, když ho vyhodíš máš jistotu že tam chvíli něco bude stát a bude to dělat ten druhej tárget.
O jaké rozmslanosti to mluvíš ? Doba kdy jsi mohl vyhodit 50 jelenů behem pul minuty je dávno ta tam, ted uz musíš rozlišovat určité situace a řešit je různými klamáky.
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Nemluva
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Nemluva »

Dudek píše:No třebá ja tamuju klamáky dost, ale nemám přístup do žádné ohrádky, klamáky prodávám rozdělený podle levelů, a pak přijde hráč s tím že chce koupit 1 K býků, je to jen rozmlsanost hráčů, ideální by bylo (pro mě) zrušit ohrádky. a možná by se začaly používat i kozy srnky a podobně.
Zrušit něco, co nemáš nikdy nebolí :)¨
Z cizího krev neteče.
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

No nevím, jak idealní ti býci jsou, když mají rozmezí 50 - 200 hp, stejně jako krávy (odhadem co jsem kde potkal)
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Dudek píše:No nevím, jak idealní ti býci jsou, když mají rozmezí 50 - 200 hp, stejně jako krávy (odhadem co jsem kde potkal)
Navíc po světě je asi x set míst, kde sem za celou dobu co sem dělal taming(a dělám ho znova) PK nepotkal a je tam xset klamáků různých levelů od ptáka po medvěda. Myslím že je rychlejší a ještě zadarmo si zalítnout po světě, než čekat na resspawn.
Jamie
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jamie »

Mohlo se rovnou napsat ze ohradky se prenstavovali v ramci odlivu klamaku ... a ne si vymyslet pohadky o spatnem nastaveni ...
Lez ma kratke nohy ...
Ciatronic
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ciatronic »

Měl by sem ještě jeden návrh když už se prodloužil respawn zvířátek v ohrádkách, co kdyby se zkrátila potřebná vzdálenost pro training taming hůlku? dost se stává že si chci jít do ohrádky potamovat zvířátka a skočím tam a co nevidím za ohrádkou stojí nějakej tamer co trénuje taming a všechny zvířátka vytamuje a je to problém dosti ohrádek né jen jedný. Tak si myslím že kdyby potřebná vzdálenost se nastavila jako normální taming hůlka že by to bylo fajn a nebylo by tolik naštvaných lidí co jsi do do vlastní ohrádky a najdou tam někoho kdo si zrovna potrénoval na jejich klamácích přez zeď.
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Ciatronic píše:Měl by sem ještě jeden návrh když už se prodloužil respawn zvířátek v ohrádkách, co kdyby se zkrátila potřebná vzdálenost pro training taming hůlku? dost se stává že si chci jít do ohrádky potamovat zvířátka a skočím tam a co nevidím za ohrádkou stojí nějakej tamer co trénuje taming a všechny zvířátka vytamuje a je to problém dosti ohrádek né jen jedný. Tak si myslím že kdyby potřebná vzdálenost se nastavila jako normální taming hůlka že by to bylo fajn a nebylo by tolik naštvaných lidí co jsi do do vlastní ohrádky a najdou tam někoho kdo si zrovna potrénoval na jejich klamácích přez zeď.
Jenom zkraceni dosahu nepomuze. Videl jsem kdysi trenujiciho tamera, ktery si z venku pomoci sumona pritahl zver k plotu, mel to uz hodne rychle zmaknuty(to, ze ja mel ohradku pujcenou/zaplacenou me bylo k...)
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Spíš bych prodloužil vzdalenost na kterou se tamuje normalni hulkou, nebo bych zakazal klamakum chodit dál než dvě políčka, když běháš za blbým vlkem 10 minut po lese, tak to moc prijemny neni
Protokoll
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Protokoll »

existuje item kterej tohle všechno řeší - vypozurujte si to.

s pozdravem - Ten Co Vám Chodí Tamovat Ohrádky
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Ohradku nemam/nemel, vypozorovavat nebudu
"Odbornik" kterej tamuje z venku jsem take nebyl, takze ani to nemam vypozorovavano
Ale tak podle lidi s kterejma sem zde prisel do styku je asi potreba mit vypozorovano hodne a stale vypozorovavat
Odpovědět