Instalace
Instalace
Zdravím, nainstaloval jsem si UO mondays Legacy ale mam problem.
Když chci spustit clienta napíše me to fatal error : FontManager::LoadFonts: cannot open "fonts.mul".
Nevi někdo co s tim? v te slozce ten soubor fonts.mul mám.
Když chci spustit clienta napíše me to fatal error : FontManager::LoadFonts: cannot open "fonts.mul".
Nevi někdo co s tim? v te slozce ten soubor fonts.mul mám.
Re: Instalace
Zkousel jsi nejdriv pouzit funkci hledat? Jestli se to tu cirou nahodou nekde neresilo?
Já nevím jak to tady funguje, vidím VAŠE DOTAZY tak se ptám, nic ve zlém 

Hájek: Kdyby jsi místo blbvejch keců poradil, neubylo by tě (jestli teda víš, co by jsi měl poradit. Jestli ne, tak preventivně drž ústa). Já sám jsem to tu nedávno hledal a neúspěšně, je tu jen pár chybnejch popisů tohohle problému.
U mě tohle způsobovalo yoko v kombinaci se špatně zapsanými údaji v registrech..
Zkus si stáhnout tento soubor, pomocí textového editoru v něm přepiš správné cesty k souborův UO a spusť. Mělo by ti to přepsat registry a pak by to mělo být ok.. Jestli ne, napiš sem a něco vymyslíme..
U mě tohle způsobovalo yoko v kombinaci se špatně zapsanými údaji v registrech..
Zkus si stáhnout tento soubor, pomocí textového editoru v něm přepiš správné cesty k souborův UO a spusť. Mělo by ti to přepsat registry a pak by to mělo být ok.. Jestli ne, napiš sem a něco vymyslíme..
Naposledy upravil(a) Me dne 16.02.2012 07:46:47, celkem upraveno 1 x.
[color=#BF0000]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
)_,.--'''[ µ"\_\****”””””””
[/color]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
[/color]
Už to jede díky 

Najednou "blbe kecy" zrovna tebe bych Me zaradil do skupiny ktera driv psala radu typu "vypozoruj si to"
To co napsal hajek ja teda za radu beru. Neurazel ho
To co napsal hajek ja teda za radu beru. Neurazel ho
Pheme: a ty jsi kdo?
On je trochu rozdíl mezi vypozorováním si věci, která vypozorovat jde a naleznutím věci, která se najít nedá.
Snad to na tebe není moc složitý.
On je trochu rozdíl mezi vypozorováním si věci, která vypozorovat jde a naleznutím věci, která se najít nedá.
[color=#BF0000]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
[/color]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
[/color]
tak z rovna v tomhle pripade se najit daMe píše:Pheme: a ty jsi kdo?
parkrat jsem zaslechl problemy zrovna s timto a pokud vim tak se to vzdy vyresilo
Já třeba vím, kdo je Pheme. Kdo jsi ti, ale vážně nevímMe píše:Pheme: a ty jsi kdo?

- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Smutný příběh. Proč nám ho tu sděluješ? (Řečnická, rozhodně na to neodepisuj.)Nemluva píše:Já třeba vím, kdo je Pheme. Kdo jsi ti, ale vážně nevímMe píše:Pheme: a ty jsi kdo?
Výsledek je ale pořád ten, Only mu v sekci "Vaše dotazy" pomohl a ostatní (včetně mě) tu jen smartass spammují a nic dobrého nevytvořili. Snad přístě tu budete/me k něčemu. Držím palce.
Nexios
Zachvat dobrosrdecnosti? Samozrejme spojeny s chytracenim jak ja pomaham a ten predemnou se ho drze zepta jestli uz zkousel na foru hledat podobny problem a radu na nej. Nemusis tady byt vzdy hunter, staci jen, kdyz muzes poradit. Ale za pomahani kamaradum at se deje co se deje mas u me plus(nemusis ani rikat jak je to, co pisu bezvyznamne)
Hunter: Děkuji, máš u mě také malé bezvýznamné +
. To co jsi napsal jim mohlo dojít samotným, ale s některými -,- je to těžké, no.
Raona: Jak jsem psal výše, cca. před měsícem jsem to tu hledal a nenašel, poradit jsem si musel sám. Ale že to tu někde zahrabané je, to vyloučit nemůžu.
Zbytek: běžte si prudit do někoho, kdo si z toho něco dělá. Z mého pohledu mi (si) můžete políbit..

Raona: Jak jsem psal výše, cca. před měsícem jsem to tu hledal a nenašel, poradit jsem si musel sám. Ale že to tu někde zahrabané je, to vyloučit nemůžu.
Zbytek: běžte si prudit do někoho, kdo si z toho něco dělá. Z mého pohledu mi (si) můžete políbit..
[color=#BF0000]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
[/color]
_____,^==¬¬¬¬___/|_
[/color]
tak tedy jestli jsem pochopil ja dobre tak to pojede i na ML jelioz ja se pokusil tam nacpat SA¨aa v druhem patre nevidim vubec podlahu a zkousel jsem to uz dvakrat reinstalovat atd a nejde mi to