Hracsky vendor
Hracsky vendor
Nevim zda to tu jiz nekdo psal ale neslo by sem pridat nejake hracske vendory na prodej ci nakup itemu?
Acarus píše:Pk breci ze ho sestrelil guard v guardzone :p no to mi omyj zada.
Re: Hracsky vendor
Ale samozrejme, ze uz se na to lidi ptali a tusim, ze dostali odpoved, ze to na tehle kouli nejde
Kazdopadne by to bylo hezke, aspon podle me
Kazdopadne by to bylo hezke, aspon podle me
Pokud mi pamet saha, vendori vykupovali itemy od hracu...
ale bylo to zruseno... typoval bychto kvuli bugerum...
Omlouvam se za svuj dobry humor...
Pod vlivem Mamonstva
Pod vlivem Mamonstva
Ja myslim, ze prodavali veci, ktere ziskali moc snadno a vydelavali dost vysoke obnosy... pokud si pamatuju dobre...Mrakoplas píše:Pokud mi pamet saha, vendori vykupovali itemy od hracu...
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
To asi take, ale hlavne bugovali(aspon jeden tusim ze znojma se tim chlubil), kazdopadne to nema nic spolecne s hracskymi vendory
zatím musí vystacit trh a vyveska, mam zkusenosti s hracskymi vendori z jinych serveru a byl by to dalsi zpusob jak odvadet ze sveta gp (najem vendora v gp na den)
- Amadeus
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
A pak už jen udělat NPC, které hráčům bude za poplatek chodit na harv a dungovat, makřit skilly, kopat a sekat, shánět materiál,..
Už tak od toho není daleko.
Jinak proti tomu nic nemám. Jenom se to tu změní v Singleplayer.
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař
18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Mr. PeKař
18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Nevim jestli moznost nakupu a prodeje pres hracske vendory znamena singl hru. Podle me spis jen moznost, ze nemusis mezi par lidma na trhu cekat a cekat
Re:
To si rekl tyAmadeus píše:A pak už jen udělat NPC, které hráčům bude za poplatek chodit na harv a dungovat, makřit skilly, kopat a sekat, shánět materiál,..

Tu sem se ptal na neco jineho

Ono uz nejakou dobu sem tu nehral a na forku nemam uz prehled... Ale diky za odpoved.
Myslim lock tu uz je to vyresene

Musel by se naskriptit nový systém obchodování speciálně pro tyto vendory, ale přidat by je šlo. Jen zatím nějak nebyl důvod.
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Odliv hotovosti ze serveru za pronájem vendorů.
Zaplnění měst funkčními NPC (v případě že se budou vendoři pronajímat v příslušných domcích).
Jiné důvody relevantní pro GM mě nenapadají. Lidé jsou prostě celkem schopní se na obchodech domluvit outgame (vývěska a icq). Nicméně by bylo fajn mít možnost kupovat alespoň spotřebák ingame bez nutnosti nahánět protistranu po všech čertech.
Zaplnění měst funkčními NPC (v případě že se budou vendoři pronajímat v příslušných domcích).
Jiné důvody relevantní pro GM mě nenapadají. Lidé jsou prostě celkem schopní se na obchodech domluvit outgame (vývěska a icq). Nicméně by bylo fajn mít možnost kupovat alespoň spotřebák ingame bez nutnosti nahánět protistranu po všech čertech.

Spis hlavnim duvodem proc mne to zajimalo je to, nemusim nahanet lidi na nakup..
Trebas v noci kdyz tu nikdo neni a nebo rano pred sichtou kdyz sou vseci ve skolach..
Trebas v noci kdyz tu nikdo neni a nebo rano pred sichtou kdyz sou vseci ve skolach..
Spíš by bylo docela hezký udělat ty vendory na zmiňovaný spotřebák, např potiony, byl by vendor do kterého by alchymisti prodávali, za vendorem určenou cenu potiony a vendor by prodával hráčům za tu cenu ty potiony který by měl na skladě od alchymistů 

Warhoul - warrior (mlátička)
Mr Pody - vampire (míchačka)
Mr Pody - vampire (míchačka)
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
No, na tomhle by se dalo hodně vydělat a byl by přetlak potionu v oběhu, lepší system by byl, že by měl do začátku nějaký potiony a až by jich čát prodal, mohl by doplnit zásoby od hráčů, ale to asi nascriptit nepujde. v podstatě by prodaval dráž než nakupoval, a tím by taky do jisté míry odváděl gp ze serveru, i když jen v omezené míře toho, jak moc kdo spěchá na nákup a prodej.Pody píše:Spíš by bylo docela hezký udělat ty vendory na zmiňovaný spotřebák, např potiony, byl by vendor do kterého by alchymisti prodávali, za vendorem určenou cenu potiony a vendor by prodával hráčům za tu cenu ty potiony který by měl na skladě od alchymistů
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Po resyncu začne betatest, případní dobrovolníci mi napište na ICQ či PMku.
Jenom bych vyjádřila znepokojení na obchodem s kradenými věcmi. Loguje se ID takového předmětu které se dá vendorovi k prodeji ? Předpokládám že to je udělané tak že item daný vendorovi zmizí a při prodeji sphera generuje nový item s jiným ID ? Nebo se pletu ?
Slovo "Matka", je Boží jméno na rtech a v srdcích našich dětí.
Breezeway [Sanct Lor] - Vánek před bouří (Důchodkyně)
Phawna [Sanct Lor] - Sestra noci (Unavená alchymistka)
Jindriska [Sanct Lor] - Craftswoman (Vzteklá pracantka)
Breezeway [Sanct Lor] - Vánek před bouří (Důchodkyně)
Phawna [Sanct Lor] - Sestra noci (Unavená alchymistka)
Jindriska [Sanct Lor] - Craftswoman (Vzteklá pracantka)
-
- Elder Letter
Sakra ty se nezdas, to je dobra otazka
chtelo by to k itemu jeste informaci o durabilite...
-
- Elder Letter
Ale za nejakej poplatek, jinak by majitele vendoru meli mb zdarma :p
Pleteš se a ano, je to logováno. Durabilita u věcí (zbraní zbrojí a chybně i u pár dalších věcích) je.Breezeway píše:Jenom bych vyjádřila znepokojení na obchodem s kradenými věcmi. Loguje se ID takového předmětu které se dá vendorovi k prodeji ? Předpokládám že to je udělané tak že item daný vendorovi zmizí a při prodeji sphera generuje nový item s jiným ID ? Nebo se pletu ?