Myslim ze tu takato vec este nebola(aspon si nepametam) tak by som rad nieco navrhol a podla poctu prihlasenych ludi v buducnosti aj realizoval
2vs2 pvp liga
Pravidla
Povolene charaktery
vsetky okrem klerika, basteta, vlka, 2 x ten isty char nesmie byt.
Moznost jeden charakter z tímu vymenit pocas trvania ligy ( priklad sme war mag, zistim ze s tym magom je to na nic ohlasim sklbovi cez icq ze ho menim za negra).Jeden tím= 1 vymena jedneho charu
Povoleny ekvip
Vsetko okrem artefaktov, Nb itemov, SALATOV, O/CH reward itemov. Mozte ist v com chcete ked ste ochotny to stratit. LOOT povoleny.
Herne prostredie
Hralo by sa na 3 arenach.1 mapa blank zelen. 2 mapa klasicky behak so stromcekami. 3 mapa s priserami/rou
mapy velkosti 12x12 obohnate plochou(2xx) ala v jaile pre divakov
S tym ze kazda strana by si vybrala tu ktora jej viac vyhovuje(ak by bola zhoda automaticky by sa hrala ta mapa) a hrala by sa mapa tej strany ktora ma vacsi sucet pri hode kockou.
Pri remizovom sucte sa bude hrat tretia mapa.

System hrania
Hralo by sa v jeden urceny den ( v nedelu napr od 7)
1 tyzden = 1 zapas pre kazdy tim
tzn 12 tímov = 11 hracich nediel.
Pravidla zapasu
cas 10 minut, ak by sa tímy nepovrazdili po 10 minutach by nastala kratka pauza a 3 minutove predlzenie. Ak by sa ani po tomto limite nepozabijali. Zapas by sa skoncil remizou.
Pokial by vsak 1 tim mal mrtveho 1 clena body by sa delili inak.
na jeden match ma tim povolene hodit 3 steny a 2 akychkolvek sumonov.
Body
Za vyhru 3 body. Za prehru samozrejme 0, remiza 1 bod. Remiza proti tímu s jedinym zijucim clenom 2 body, ten druhy 1. Ak sa super nedostavi kontumacia. 3 body
Podmienky prihlasenia
Cas a chut hrat, prihlasky piste sem do fora. Alebo na icq 218175717. (priklad Duro mag Fero war)
Odmena
Bude upresnena casom. Z mojej strany mozte ocakavat neaku tu sochu...
Predpokladany cas zacatia 28.8 nedela popr podla dohody s vami.
Cakam na vase nazory, navrhy, pripadne rovno prihlasky