Pretvorit menu Blacksmithing

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět
Mrs.Beanes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Pretvorit menu Blacksmithing

Příspěvek od Mrs.Beanes »

Zdravim veskere skriptery na DP,
uz je to delsi dobu co se menilo menu pro vyrobu brneni. Bohuzel se pri posledni zmene vytvorilo menu se 4 vnorenimi a to buhuzel nelze pouzit pro skript do Yoka.
Chtel jsem se timto zeptat, zda nahodou neuvazujete o male zmene tohoto menu?

P.S. verze s uo.automenu mi nefunguje jak bych chtel :(
P.P.S Dik za odpoved
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Re: Pretvorit menu Blacksmithing

Příspěvek od Erik Nighelt »

cau mno jedním z iniciátorů o přehlednější menu jsem byl i já a rozhodně je to podle mě takhle lepší než jak to bývalo.. to s tím yokem je smutný že se neprokliká ale přeci nevyrábíš 30zbrojí za den ne? a těch pár kliknutí ze třetího menu..

mimochodem jednou sem psal na výrobu zbrojí ve smyčce a makro s uo.automenu mě jelo.. ale jak píšeš že ti to nevyhovovalo- já to měl /někde možná ještě mám/tak, že v podstatě stačilo mít ingy a do báglu padaly hotový pláty.. jen divný je že z 5ti lidí to fungovalo dvoum..:)
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Acarus

Příspěvek od Acarus »

zamer to urcite nebyl.
Mulambo
Externi Panacek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mulambo »

Udělejte si navrh, jak by to melo vypadat, treba v malovani a ja o tom popremyslim.
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.

I broke the dam

Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
Mikee
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikee »

Phoenix by s tim problemy mit nemel :)
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

moje yoko s tim problém taky nemá.

Už víme, že s tím nemá problém phoenix ani nějaké verze (scriptů) yoka. Kdo s tím problém má, může dát návrh Mulovi, který by to přetvořil.

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Mrs.Beanes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Slo mi o to, ze mam skript na vyrobu celeho brneni - stacilo zatargetit typ ingotu ze kterych se to ma vytvorit.
Dle clovicka, co ho pouzival, tak byl bezproblemovy a s velmi nizkou moznosti fizzu. Tu fizzovost tu prosim neresme, nikdo nevi dle jakych parametru je fizzovost nastavena.

Erik mi psal, ze nema zadne problemy. Nevim vsak s jakym prikazem (uo.automenu nebo klasicke uo.waitmenu ???)

Jinak az budu mit chvilicku, kouknu jak je cele menu strukturovane a zkusim navrhnout nejakou zmenu. Zatim cau a dik.
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Mrs.Beanes píše:Slo mi o to, ze mam skript na vyrobu celeho brneni - stacilo zatargetit typ ingotu ze kterych se to ma vytvorit.
Dle clovicka, co ho pouzival, tak byl bezproblemovy a s velmi nizkou moznosti fizzu. Tu fizzovost tu prosim neresme, nikdo nevi dle jakych parametru je fizzovost nastavena.

Erik mi psal, ze nema zadne problemy. Nevim vsak s jakym prikazem (uo.automenu nebo klasicke uo.waitmenu ???)

Jinak az budu mit chvilicku, kouknu jak je cele menu strukturovane a zkusim navrhnout nejakou zmenu. Zatim cau a dik.
uo.automenu.. uo.waitmenu yoko nezvládne bo to je moc dlouhá cesta jak si psal výše

Mrs.Beanes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Zdravim Vlado a spol,
chci pozadat, o zmenu blacksmith menu. Konkretne se jedna o vyrobu brneni, tak aby vnoreni do menu nemelo vice jak 3 kliknuti.

Dnes je situace takovato:

0. vrstva - Blacksmithing/
1. vrstva - Armors & Shields/
2. vrstva - *druh kovu* Armor/
3. vrstva - (vyber brneni dle druhu - chain/plate/ring/shield/helmets)/
4. vrstva - cast brneni

Navrhovana varianta:
- vypustit "Armors and shields" a misto nich: Vlozit do zakladniho menu: "Plate Armor", "Chainmail Armor", "Ringmail Armor" ,"Shields"
V kazdem z techto menu by uz by byl jen vyber druhu kovu, ze ktereho vyrabet dane predmety.

- ty dalsi druhy helem vlozit do konecneho menu k PLATE ARMORum !!!!

Zjednodusene znazornene vnoreni vyroby plate rukavic:
0. vrstva - otevreni menu: Blacksmithing
1.vrstva: (Zamena "armors and shields" za "Plate Armor", "Chainmail Armor", "Ringmail Armor" ,"Shields")
2.vrstva: Iron Plate Armor/ Copper plate Armor/...
3.vrstva: Iron Plate Helm/ Iron Plate Nose Helm/ Iron Plate Legs/ ...

Ahoj Lukas !

P.S. Zkousel jsem udelat novy chain black a myth komplet. Chci jen upozornit, ze v menu jsem nasel jen coifu, hrud a nohy. U ring casti chybi novy krk. Nez opravovat stare menu slo by rovnou udelat to nove?
Pokud se to menu da nejak editnout v txt formatu, tak s tim klidne pomuzu. :paranoid:
Odpovědět