Tato zmena je trvala, alebo ide len o test, ako rozbijanie stien mobmi? Je urcite dobre a vitane, ze nebude treba gravovat 3 vrstvy, ked budeme chciet zrusit stenu, aby sme mohli ist dalej, ale myslim ze to dost ulahci pk pracu, ked sa vyprava zazdi v rohu a bude chciet kop, alebo ked zazdia dvere...jeden an grav a cau... Toto je podla mna velmi nemile...
Prosim o presun do Baltovho topicu, zalozil ho kym som ja pisal tento...
Zrusene stackovanie stien (viz topic nahore)
Re: Zrusene stackovanie stien
Je to test, a vysvetlim ceho. Diskuse viz ten topic tu nahore, idealne az potom az to zkusite.Leinad píše: Prosim o presun do Baltovho topicu, zalozil ho kym som ja pisal tento...
Je to test - potrebujeme vedet, jak se to projevi. Podle toho se da uvazovat dal.
Motivace jsou dve - jednak omezit ultimatni taktiky (ktere navic vedou k padani serveru), a pak moznost ztizit dungy aniz by se muselo pridavat miliony pasti a instant potvor.
Prvni otazka je jasna - potreba snizit pocet itemu na poli (o tom je ten stack), krome jednoho pripadu (tomu ustupovani v pvp) by to nemelo vadit nicemu. Tam by se snadno dalo zrusit stack jen stejnych typu, to by mohlo pripadne pomoci.
Druha je problematictejsi, dokazal bych si predstavit tuhle funkci nechat treba jen od urcite sily mrchy nahoru (aby to neovlivnilo low dungy), pripadne aby to delaly jen nektere konkretni potvory, moznosti (snadno resitelnych je vic), tohle je primarne otevrene, treba se ukaze ze to je cele blbost

A pak treti - sumon ve zdi - uvidime na praxi, fakt je ze to je jeden ze zpusobu jak za dalsich okolnosti udelat critical. Mozna by slo aby ho to rusilo az kdyz tam bude dele, to klidne taky muzem zkusit.
srbqf