Magovska mysticka hul
Magovska mysticka hul
Chtel bych poprosit, zdali by neslo udelat aktivaci/deaktivaci prez target, ne prez poklikani...
jako je to treba u sperkovanic...
jako je to treba u sperkovanic...
Omlouvam se za svuj dobry humor...
Pod vlivem Mamonstva
Pod vlivem Mamonstva
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Nasazení = přetáhnu hůl na svůj paperdoll
Nasazení a použití = dclick na item v báglu
Jinými slovy, lze nasadit hůl (a toto platí i o jiných věcech, které mají na "použití" nějakou abilitu) aniž by byla použita. Současný stav je ok.
Nasazení a použití = dclick na item v báglu
Jinými slovy, lze nasadit hůl (a toto platí i o jiných věcech, které mají na "použití" nějakou abilitu) aniž by byla použita. Současný stav je ok.
The First
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
duvod je jednoduchy. pri dd/ bo i naslednym zmacknuti makra last target/ object ... se mi aktivuhje/ deaktivuje hul... nemam vetsinou prehled o tom jestli je aktivovana, nebo neni... v dngu se to sleduje docela tezce...
aktivaci targetem bych nad aktivaci mel temer absolutni kontrolu...
aktivaci targetem bych nad aktivaci mel temer absolutni kontrolu...
Pod vlivem Mamonstva
Pod vlivem Mamonstva
nez se zacnes namahat s odpovedi... byl to spise dotaz : "mohlo by se" . mne by to usetrilo uz tak dve rozmlaceny stafky... jelikoz ty stafky taham opravdu porad...Arandil píše:Tak ses mag zejo,pokud delas neco jinyho tak bud se bandis(rusis target teda nemlatis) nebo castis(rusis target teda nemlatis) ale jinak fakt nevim jak se ti muze stavat ze mlatis a nevis o tom .P
ono staci totiz jedno machnuti a uz je z moba slepice...
takze tys nikdy naprazdno nebouch?:)
verim, ze bouch... takze docela blbost clovece:))
no hold se mam este co ucit...
Pod vlivem Mamonstva
Pod vlivem Mamonstva
Vsak to ja ale Aro taky myslim:p i timdle tempem sem ale rozmlatil uz tak dve stafky... neboj, nevymlatim stafku za dng...Arandil píše:myslim ze Eliska to vystihla a pokud hras toho maga tak jak mas tak se ti muze stat ze s tou stafkou bouchnes tak jednou za 4 dungy
Pod vlivem Mamonstva
Pod vlivem Mamonstva