caute, potreboval by som trosku poradit, kedze uz nejak nesledujem PC scenu, a zisitl som ze uz mam nejaku dobu odpecenu grafiku (chladenie) a kedze je to lowend karta tak sa oplati viac kupit lowend kartu novu ako menit ventilator, co si myslite o tych dvoch ? resp iny napad? cena tak do 40 eur
dik za nazory a pomoc
dalsia moznost kupit novy ventilator, je lacny ale aktivne chladenie mi nejde uz minimalne mesiac ked nie dlhsie, moze to mat vplyv na procesor grafiky ? oplati sa to vobec ?
GF 8500 vs Ati x1650pro
- Morlith
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
GF 8500 vs Ati x1650pro
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
- Ash
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Byt tebou radsi vemu tisicovku, koupim tu nvidiu ve verzi s pasivnim chladicem a neresim uz nic. Lepsi nez veskere vetraky, mozna to hreje o trochu vic, ale mam tady uz dva roky radeon x1900 gt a rve to obcas jak vysavac, je to sice jednoslotovka, ale stejne nikdy sem v compu nemel jinou kartu krom sitovky nebo modemu, coz dneska s tim jak je vsecko integrovane na zakladce - neni problem. Takze ososbne bych zvolil tu nvidiu, udelal ji v compu trosicku mista okolo a mel ticho.
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
- Ash
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Hele docela me tohle inspirovalo, ted sem se dival na alzu a docela by se tam dalo vybrat, za par penez, treba http://www.alza.cz/graficka-karta-asus- ... d92507.htm a za par korun.
Naposledy upravil(a) Ash dne 24.01.2009 14:29:51, celkem upraveno 1 x.
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.