Footbal manager 09
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Mno jak se to vezme ... sou samozrejme kladeny zase vyssi cile. Ale lepsi je neco budovat bych rek nez se snazit drzet na spici.Meggie píše:tady je to trochu jinak, čim lepší klub o to víc věcí máš na starosti, nebo aspoň tak mi to přišlo tedaPetrkov píše:Za tu chelsea to asi moc těžký nemáš
az me vyhodej z wba tak asi pujdu do naky nizsi ligy anglicky ...
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
- Sejra
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Mno tak ja klikam Everton už od managera 06 ale momentalne sem na tom asi ze vseho nejlip . Po prvni sezone ktera byla jaksi taksi o okoukani sem do druhy vlitl jako utrženej vagon a snurou 7 vyhranejch zapasu sem se katapultoval na aspiranta na titul tedka po polovine sezony sem se kvalifikoval uspesne do dalsiho kola uefy , karling cup mam semifinale a v FA cupu sem dostal litrpůl ale remizoval sem u nich a jed jede za stavu 1:1 ke mě takže jim dam naklad
. V lize sem 3 se ztratou 3 bodů na vedouci čelzi ale co je důležitejsi že už můžu konkurovat velky 4 respektive 5 protoze Man City je taky docela nabusenej :p . Jinak prohral sem zatim jenom 2x v lize a to s MU a Chelsea , průser trochu je ze jak hraju zapasy po 3 dnech tak mam docela problemy tocit sestavu ze mi dochazej zaloznici atd coz je fakt problem kdyby me zastihla vlna zraneni coz je u me dobrym zvykem tak sem dost v haji :/

Naposledy upravil(a) Sejra dne 30.11.2008 16:27:31, celkem upraveno 1 x.
neexistující stranka
- Raegann
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, tusim sem te videl na foru thesims2.cz.Sofia píše:Taky bych si tu ráda založila topic jestli někdo hraje simíky a jak se těšíte na The Sims 3, ale všichni mi to zakazujou
A když už jsme u toho, tak mají vyjít v únoru, takže se pak pár měsíců ve hře asi neukážu
A abych nebyla OT: Ne, neklikám![]()

Without [u]me[/u] it's just [u]Aweso[/u].
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Je to hra takze se to snazi i o vyvazenost. Ale mas to trosku snazsi pravda no diky financim, ale sou na tebe kladeny velky naroky potom od rady atd. Mimoto se ty tvoje hvezdy porad zranuji a tam se jede hodne na klicovy hrace.Meggie píše:tady je to trochu jinak, čim lepší klub o to víc věcí máš na starosti, nebo aspoň tak mi to přišlo tedaPetrkov píše:Za tu chelsea to asi moc těžký nemáš
- Sejra
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Cyve kličovejch hracu v Chelsea je rozhodne vic nez mam ja v Evertonu nebo kve ve WBA :p se ti zrani jeden a vytahnes dalsiho nebo si proste dalsiho koupis a nemusi bejt uplne top ale aby zaplacl to misto .Sir Artuhr píše:Je to hra takze se to snazi i o vyvazenost. Ale mas to trosku snazsi pravda no diky financim, ale sou na tebe kladeny velky naroky potom od rady atd. Mimoto se ty tvoje hvezdy porad zranuji a tam se jede hodne na klicovy hrace.Meggie píše:tady je to trochu jinak, čim lepší klub o to víc věcí máš na starosti, nebo aspoň tak mi to přišlo tedaPetrkov píše:Za tu chelsea to asi moc těžký nemáš
neexistující stranka