Něco pro Krvelačné

Vaše nápady a návrhy
Marius
Inkless
Inkless

Něco pro Krvelačné

Příspěvek od Marius »

Zdravím :) Jelikož už mi došly nápady ohledně plechovek , rozhodl jsem se , že zkusím podat nový návrh týkající se Vampírů.Prosím no flame :p

Můj návrh zní: Proč neudělat vampírům nový morf ? :p
Je to sice jenom takový přídělečný návrh , ale já osobně si myslím , že by to alespoň trochu vampíkům zpestřilo hru.Ptáte se jaký nový morf ? Konkrétní věc na kterou jsem myslel je , že by se vampíkům např. čas od času někam do pokladu hodil ten nový morf , který by se jmenoval např. " Golden morf " a vampové by měli zlaté zbarvení.Mělo by to třeba 5 nabití a vlastnosti takové - imunita proti ohni a bleskům
- stejné staty jako ve stonovi (nebo o něco větší)
- morfem by se ubraly 2 nabitý high , 4 medium
Proč imunita i vůči bleskům ? Můj názor je takový , že jsou vampové méně využiti v dungách , např. v despu , než-li plechové určitě , s imunkou už by to byla jiná u arachů...Samozřejmě tohle je jen můj návrh , kdyby s tím GMka alespoň z části souhlasili , mohli by si to upravit dle svého.Jenom mě hned neukamenujte :D

Píši to i z toho důvodu , že si vampír v morfu moc artefaktů neužije , tohle by byl defakto i docela dobrý artefakt anebo jen ten item , který se čas od času hodí do pokladu.
Xanthos
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Xanthos »

A Vampír bude nesmrtelnej :-D

prosímtě, co ti spadlo na hlavu? 100 tunové závaží ?
JoeMoe
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JoeMoe »

marius : neviem preco, z tvojho postu nejak citim pvp. a tam by sa teda nesmrtelnost hodila, co ?

inac napad to nieje zly, len by som troska pozmenil jedno, nemal by silu 140, ale 40. potom by to mozno aj slo :)
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Ja bych chtel u plechovky taky morf, abych nemel v jednom jenom jednu postavu, ale chci mit aky vic moznosti jako vampir.
Marius
Inkless
Inkless

Příspěvek od Marius »

JoeMoe píše:marius : neviem preco, z tvojho postu nejak citim pvp. a tam by sa teda nesmrtelnost hodila, co ?

inac napad to nieje zly, len by som troska pozmenil jedno, nemal by silu 140, ale 40. potom by to mozno aj slo :)
PvP v morfu , tak si to uží.
Marius
Inkless
Inkless

Příspěvek od Marius »

Xanthos píše:A Vampír bude nesmrtelnej :-D

prosímtě, co ti spadlo na hlavu? 100 tunové závaží ?
Možná se ti bude pak zdát nesmrtelnej , ale možná tak vůči magii , balík nebo wyrm ti můžou dát IK jak Brno... , navíc musíš vzít v potaz , že by to spadlo čas od času někde v pokladu nebo by to byl artefakt s 5 nabitíma.Nevim co je na tom zlého v tomto případě.

Miluju lidi co hned něco odsoudí , aniž by o tom alespoň trochu přemýšleli...
JoeMoe
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JoeMoe »

Marius : prave ze ty si ten jediny, ktory nad tym nerozmyslal :)
vamp je povolanie ktore naozaj posilovat vubec nepotrebuje.
ak by si vymyslel nieco aspon trochu racionalne (imunka len proti bleskom), tak sa da diskutovat. toto je nezmysel
Marius
Inkless
Inkless

Příspěvek od Marius »

JoeMoe píše:Marius : prave ze ty si ten jediny, ktory nad tym nerozmyslal :)
vamp je povolanie ktore naozaj posilovat vubec nepotrebuje.
ak by si vymyslel nieco aspon trochu racionalne (imunka len proti bleskom), tak sa da diskutovat. toto je nezmysel
Já ti povim co je "nezmysel" , např. to , že říkáš "ak by si vymyslel nieco aspon trochu racionalne (imunka len proti bleskom), tak sa da diskutovat." - Vůbec nebereš v potaz to , že by to byl artefakt , a jelikož vampíři v morfu moc artefaktů nevyužijou , todle by pro ně bylo ideální. Nebo by to byl item s malým dropem v pokladu...Zajímavý je , že plechárny mláti s artefaktama jako je Kamenná pěst atd. , co dává dmg jako prase a na to si nikdo nepostěžuje..Já podal pouze svůj návrh jak bych si to představoval.Nepovažuju za důležitý , že by měl vamp imunku proti ohni i proti bleskům , beru totiž v potaz to , že by byl vampír pak víc použitelnej v dungu a konečně by se z části vyrovnal plechům.S patřičným omezením pro získání tohodle itemu je to dle mého CAJK.
Marius
Inkless
Inkless

Příspěvek od Marius »

Nebudu to tady už víc hrotit a pokoušet se tady každýmu vysvětlovat proč je to dobrý. Lidi zkuste se zamyslet nad podstatou věci a ne na to jak by byl pak někdo imba..Nebo se zkuste někdy odtrhnout od pc a zkusit logický funkce :D
Ralf

Příspěvek od Ralf »

to, že tady budeš útočit na ostatní
Marius píše:..Nebo se zkuste někdy odtrhnout od pc a zkusit logický funkce...
tim si moc nepomůžeš
a myslim si, že vampík je v morfu do stouna použitelnej stejně jako warior :) Možná jsem i toho názoru, že je lepší. Ale nikdy sem ani jednu postavu nehrál tak takhle asi těžko můžu soudit :)
Piscot
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Piscot »

Proč si každej myslí, že je vamp nepoužitelnej v dungu? Nebo proč si každej myslí, že bude použitelnej, teprv až bude napůl nesmrtelnej, nebo až nebude missovat a bude mít dmg větší jako +9 s rychlostí impova mlácení ?
Co vy lidi nechápete na tom, že Vampír NENÍ Válečník ?
Dobře, nějakej artefakt do morfu by možná nebyl špatnej, ale nutnej ? To snad ne?
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Piscot píše:Dobře, nějakej artefakt do morfu by možná nebyl špatnej, ale nutnej ? To snad ne?
A ostatni artefakty jsou nutne? Napad jako artefakt si myslim ze to neni spatnej. Jen bych rekl ze krapet pozde pac uz jsou hotovy.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Karolilinecka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karolilinecka »

Nevim jestly je dobrý chtít novej morf, když ten nejlepší co teď je snad nikdo aktivně nehraje :roll:
Piscot
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Piscot »

Byotch píše:
Piscot píše:Dobře, nějakej artefakt do morfu by možná nebyl špatnej, ale nutnej ? To snad ne?
A ostatni artefakty jsou nutne? Napad jako artefakt si myslim ze to neni spatnej. Jen bych rekl ze krapet pozde pac uz jsou hotovy.
Tím jsem myslel artefakt, kterej se zavede proto, že vamp je podle nějakých lidí moc slabej a nehratelnej :roll:
Vitasho
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Vitasho »

Já bych klidně byl pro nový morf, ale pokud má být lepší jak stone vamp, tak na něj udělat velmi obtížnej quest a nabíjení krystalu udělat velmi nákladné.
Popřípadě i nutnost topka u sebe aby se to taky netahalo všude.
Smrt všem !
Morlith
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morlith »

Byotch píše:
ono na to neskoro eni, dobry napad sa da vyuzit, cize mariusi res to cez Triglava, on mal na starosti artefakty (ak si nemylim mena mam z toho gulas)
ad verejna mienka na vampira je taka ze kazdy tvrdi ze ho neterba posilovat, a zaroven sa kazdy stazuje ze je naprd a ze to nema vyznam kym nemas stouna a blablabla, toz si nekto se*e do huby :oops:
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
Vasilij Zaicev
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Vasilij Zaicev »

Ja si myslim ze vampira je najlepsie hrat v humanovi a v dungu morfovat do stouna len ked mate malo hp tak morfnete a vyzerete sa bandami.Vampir v humanovi moze vyuzivat luxusne soju magery + ma na vyber vela zbrani(sutrovky,mystik,artefakt,top zbran,)ma toho dost.Mozno by som skorej zrusil terajsi morf co vampir ma a nahradil ho niakym inym niakym ktory budem mat vyznam a napad..stone bol podla mna dobry za casov ked sa despy chodili vo valoritku s +5 halou ale teraz vampa uz nahradi aj paladin a to s prehladom co sa dmgu tyka(v pripade ze vamp hraje morf).
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Formou artefaktu by to asi nebylo spatne...Dat treba 3 nabiti a 3 dny na vyuziti...
Správce charity válečníků
Xanthos
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Xanthos »

Speciální morf pro wampa? Jedině formou artefaktu, který by nevydržel moc dlouho ....
Enquea
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Enquea »

Zamyslel ses nekdy treba nad timhle? Naklady na vyleh vampa 50k x naklady na vyleh wara 500k...

Byl bych pro lepsi morf s temito vlastnostmi: Krystal na ten morf by nebyl nb, vyrabel by se z horizitu (idealne od nakyho poctu od vsech trid) a dejme tomu jeste neceho trosku drahyho, nekoupitelnyho, nevytezitelnyho (dark bloody, elixiry, ...), mel by casovani podobne jako morfy maga akorat by ten cas byl mnohem delsi (napr 24 hodin).

Imunita na kouzla typu blesk je nesmysl, by se smal arachum a birdum do xichtu... spis bych to videl tak ze v tom morfu ztrati moznost kouzlit a bude z nej proste tank (dobrej ar, mozna vic hp)
"There's no real life, just afk" - Citat od kamarad
I cesta muze byt cil...

Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
Odpovědět