Artefakty
Re: Artefakty
Dostal si ik ?Tharr píše:Navrhuji zakazat do Pvp artefakty.. kazi to hru.. názory? a pk je mit nemohou...
-
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
Vybral sis zivot vraha, tak za to ted nes nasledky... DP neni podle meho pvp shard, tak nemusis mit za vraha nejake vyhody. Ostatne ani v pohadkach zadnej vrah nemel nikdy vyhodu.
Uz staci jen to, ze straze obcas nereaguji na guards a pkcka si vesele vrazdi v guardzone. A taky to vesele nastaveni, kdy PK z okraje GZ smazi neboheho crafta v pfku, ktery si ani sipku hodit nemuze. a guardnout taky ne, protoze mily vrah stoji policko za hranici.
Uz staci jen to, ze straze obcas nereaguji na guards a pkcka si vesele vrazdi v guardzone. A taky to vesele nastaveni, kdy PK z okraje GZ smazi neboheho crafta v pfku, ktery si ani sipku hodit nemuze. a guardnout taky ne, protoze mily vrah stoji policko za hranici.
Nedelej si hlavu s tim, co si o tobe mysli ostatni... Ti maji plnou hlavu toho, co si o nich myslis ty.
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
pk nemuzou mit artefakty? nerekl bych ... dunguj a budes mit taky artefakty no ...Tharr píše:NO dostal o to nejde.. ale blu maj jednu vyhodu za druhou.. a pk nic? prijde mi to docela nespravedlive..
--------
no odlog ale muzeJacquelline píše:A taky to vesele nastaveni, kdy PK z okraje GZ smazi neboheho crafta v pfku, ktery si ani sipku hodit nemuze. a guardnout taky ne, protoze mily vrah stoji policko za hranici.

-
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz ho to v tu chvilku napadne... Ovsem aby to nebylo pro zmenu brano jako "odlog pri pvp"Wilson píše:
no odlog ale muze

Me osobne se to nastesti nestalo, ale znam dost lidi, kteri to uz zazili...
Nedelej si hlavu s tim, co si o tobe mysli ostatni... Ti maji plnou hlavu toho, co si o nich myslis ty.
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Neni zadna vyhoda modraku...PK muzou artefakty taky.
Duvod zakazu artefaktu "ze je pk nesmej" mi prijde dost ubohy.
To bys mohl pozadovat treba taky zakazani mystiku a knajtek...
Podle me jen places zes dostal ik (a kdyby jen jedno vid :pppppp)
Edit:Jeste bych se chtel zeptat jestyl nechces zrusit midnaity bo davaj taky ik...
Duvod zakazu artefaktu "ze je pk nesmej" mi prijde dost ubohy.
To bys mohl pozadovat treba taky zakazani mystiku a knajtek...
Podle me jen places zes dostal ik (a kdyby jen jedno vid :pppppp)
Edit:Jeste bych se chtel zeptat jestyl nechces zrusit midnaity bo davaj taky ik...
Správce charity válečníků
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Nemuzou no Vsak pro to by to mohl z toho hloupeho,uboheho snat az labilniho duvodu chtit :pWilson píše:no mystiky a knajtky ale pk opravdu nemuzou(teda je jeden zpusob kdy muzou, ale tak kazdej vi ze je to dost nerealny :p)Raynor píše:To bys mohl pozadovat treba taky zakazani mystiku a knajtek...
Správce charity válečníků
-
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Jen potvrdím, že artefakty až na výjimky vyplývající z jejich příběhu můžou PK normálně používat.
Aby příliš zasahovaly do PvP nechceme, ale vzhledem k tomu, že jich je ve světě tak málo, je "těžké" je cíleně získat a ty PvP použitelné častopoměrně rychle zmizí, jejich použití do PvP jsme nezakazovali a spoléháme na soudnost hráčů.
Ale berte to tak, že každý má úplně stejné možnosti v získávání artefaktů, takže jednou může mít artefakt můj nepřítel a natře mi to (týden budu prohrávat, zvládnu to?) a jednou ho můžu mít já (týden budu vyhrávat, jistě nezaložím topic o tom jak je to nefér).
Pokud by bylo artefaktů v PvP moc, ta možnost je nějakým způsobem zakázat tu je, ale rádi bychom se tomu vyhnuli.
Aby příliš zasahovaly do PvP nechceme, ale vzhledem k tomu, že jich je ve světě tak málo, je "těžké" je cíleně získat a ty PvP použitelné častopoměrně rychle zmizí, jejich použití do PvP jsme nezakazovali a spoléháme na soudnost hráčů.
Ale berte to tak, že každý má úplně stejné možnosti v získávání artefaktů, takže jednou může mít artefakt můj nepřítel a natře mi to (týden budu prohrávat, zvládnu to?) a jednou ho můžu mít já (týden budu vyhrávat, jistě nezaložím topic o tom jak je to nefér).
Pokud by bylo artefaktů v PvP moc, ta možnost je nějakým způsobem zakázat tu je, ale rádi bychom se tomu vyhnuli.
The First
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.