Většinou bancha, sencha, maté nebo rize. V místní čajovně především ty poslední dva.... občas si kupuju ještě yogi, gunpowder nebo tie kuan yin supergrade, když se mi chce pro čaj dál než do prodejny za roh. Taky nám známý přivezl z tchajwanu naprosto vynikající formosu, ale už fakt netuším, jak se to jmenovalo. ;p
Na pytlíkový moc nejsem, ale když už, tak kupuju London, takový ty variety packy, zvlášť ta zimní verze s jablečno-skořicovým čajem je paráda. ^^
Jinak můj nejvíc nejneoblíbenější čaj je rooibos, asi mám nějakej divnej nos, ale přijde mi, že smrdí jak nohy.
Ono od té doby, co nám tu za rohem otevřeli prodejnu sypaných čajů a různých speciálních druhů kafe, tak jsem na tyhle dva nápoje celkem úchyl. ^^
Jo! A ještě jsem zapomněla, sice to není čaj, ale... sahlep! Už nějaký ten rok máme u baráku večerku, co ji vedou arabáči, takže je tam volně k zakoupení, taky vynikající na dlouhý zimní večery. ^^
[size=92][b]Pískle.[/b][/size]
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
Nevim, neřešim, je mi to úplně jedno, hlavně když se to dá pit. Stejně ani nepoznám příchuť, takže fakt neřešim .A co do teho?S rumem to nemusim, prase, abych si tam dával mlíko jak nějakej anglickej frňák taky nejsu, tak snad jen cukr nebo medu
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Prafotr Morava píše:to je ale docela hodně kvalitní značka čajů
No ona to není ani tak značka jako spíš druh a navíc to není ani tak čaj jako nějakej divnej africkej keř ošklivej. ;p Ono nemusím mít všecko, o čem se říká, že je to kvalitní, já za to nemůžu, že mi to smrdí. ^^
[size=92][b]Pískle.[/b][/size]
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
mne rojbos docela chuti. zas neznasam take tie kremove a karamelove a vanilkove caje ktore chutia ako vyvar smotany s becherovkou. a ani biele caje moc nemusim
inak v poslednej dobe pijem ovocny so susenym ovocim, ale inak: cierny
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
[16:37] Nexios: jako ja ho mam rad
[16:37] Mulambo: ja ne, me dycky pojel a pak se mi vysmal, a pak uz me radsi ani nepojizdel a jen se mi vysmal
-
Smazali mi ICQ :(
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
V lete zelene, dobre jsou japonske kyota (gyokuro a tamara), ale rychle se mi prepijeji, shou mai, she san to jsou klasiky, da fang si obcas dam.. V zime oolongy, vsechny typy bozenek, nejlepsi je cerstvy fenix A z cernych (lepe cervenych) jedine puer, ale jen kdyz je mi nejak spatne ;p