Nekde ke konci srpna sem zjistil, ze ma telefonika zrychlovat na 16 a 8 Mbit, za nizsi cenu. Hacek: pro stavajici zakazniky od unora 2009, nebo pokud si ted objednaji balicek o2 duotrio nebo kdovi co...
Dneska mi volal nakej papalas, jestli chci zrychlit internet a kdesi cosi a ze budu mit televizi a ze je to skvely :p tak sem mu rekl neco jakoze sem velmi dobre informovanej a ze vim, ze to neoficialne zrychlej i tem starejm zakaznikum bez balicku. Tak do me jel ze jako to ne ne ne, ze o2 trio si mam vzit a jak je to skvely

Schvalne sem zavolal na telefoniku, ze pokecam (bych tam mohl bejt uz i proflaknutej, jak casto tam volam :p) s operatorem. Zvedla to naka fikana operatorka, ktera mi rekla nejdriv to samy a ze to proste vubec nejde a ze jen balicky a jejich stranka je toho plna, zas sem rekl, jak sem mocne informovanej a ze do unora cekat nebudu :p. Zeptala se me na referencni cislo, tak sem rekl ze ho snad dam z hlavy, dal sem ho a ona "Téééda vy mate ale dobrou pameet (tak nak :p, smich proste, takova vlezdoprdel :p)".
Tak se na chvili odmlcela... a pak... ze koukala na my vyuctovani a... "Jéé a Vy mate posledni fakturu za 1350 jo? A neni to nak mooooc? A koukam předchozí měsíce taky. No téééda, a nechtěl by ste to snížit na 899?" v tu chvili sem uz fakt zadrzoval smich, pac to rikala stylem Holly Hardin (http://www.youtube.com/watch?v=ivbr0yDQU4M). Tak sem rekl, ze jako fakt chci jen internet a ne mocne balicky k nicemu. Este sem dodal, jak mam nabidku od konkurence za 650 (nemam :p).
Tak se vyptavala jako a rekl sem ze to je normalni DSL... "a to je wifiii?" (smich dva, imho aby mi mohla rict jak wifi sux a ani nevi co je dsl nebo co :p), tak sem rekl ze kabel a dal sem to neresil :p Pak teda ze se jeste podiva a zas se odmlcela... po asi minute a pul... tak vám to zvysime ten internet na 8 Mbit, tak sem se ptal jestli teda za tu novou cenu a tak, jojo ze za asi 450,- atd atd. proste pak uz nezazivny :p nakonec sem ji rek neco ve smyslu ze precejen to jde, popral hezky den a uz cekam az mi do 5 dni zrychlej net (dle ostatnich to prej bejva jeste ten den, nebo druhej den). Kdyby ze me nedelala ze zacatku idiota, tak byla docela fajn, pak uz byla vysmata jako ja :p
Jakoze sorry jestli vas to nak extra otravovalo to cist, nicmene proste fakt smich z toho, jak se ty spolecnosti snazej rejzovat prachy a delat z nas idioty. Kdyz se pak podari si neco "vyrvat" tak mam dobrou naladu a musim to nekam napsat