Zase telefonika O2 :) - tentokrat o zrychlovani

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Delarock
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Zase telefonika O2 :) - tentokrat o zrychlovani

Příspěvek od Delarock »

Mozna by se to hodilo spis na zpovednici, nicmene s o2 sem tu psal kotel veci, tak se s vama musim podelit i o tohle :)

Nekde ke konci srpna sem zjistil, ze ma telefonika zrychlovat na 16 a 8 Mbit, za nizsi cenu. Hacek: pro stavajici zakazniky od unora 2009, nebo pokud si ted objednaji balicek o2 duotrio nebo kdovi co...

Dneska mi volal nakej papalas, jestli chci zrychlit internet a kdesi cosi a ze budu mit televizi a ze je to skvely :p tak sem mu rekl neco jakoze sem velmi dobre informovanej a ze vim, ze to neoficialne zrychlej i tem starejm zakaznikum bez balicku. Tak do me jel ze jako to ne ne ne, ze o2 trio si mam vzit a jak je to skvely :) Kdyz sem furt rikal ze vim ze to lze, tak rekl neco ze nejaky operatori to mozna delaji, ale ze on nemuze. Tak sme se rozloucili.

Schvalne sem zavolal na telefoniku, ze pokecam (bych tam mohl bejt uz i proflaknutej, jak casto tam volam :p) s operatorem. Zvedla to naka fikana operatorka, ktera mi rekla nejdriv to samy a ze to proste vubec nejde a ze jen balicky a jejich stranka je toho plna, zas sem rekl, jak sem mocne informovanej a ze do unora cekat nebudu :p. Zeptala se me na referencni cislo, tak sem rekl ze ho snad dam z hlavy, dal sem ho a ona "Téééda vy mate ale dobrou pameet (tak nak :p, smich proste, takova vlezdoprdel :p)".
Tak se na chvili odmlcela... a pak... ze koukala na my vyuctovani a... "Jéé a Vy mate posledni fakturu za 1350 jo? A neni to nak mooooc? A koukam předchozí měsíce taky. No téééda, a nechtěl by ste to snížit na 899?" v tu chvili sem uz fakt zadrzoval smich, pac to rikala stylem Holly Hardin (http://www.youtube.com/watch?v=ivbr0yDQU4M). Tak sem rekl, ze jako fakt chci jen internet a ne mocne balicky k nicemu. Este sem dodal, jak mam nabidku od konkurence za 650 (nemam :p).
Tak se vyptavala jako a rekl sem ze to je normalni DSL... "a to je wifiii?" (smich dva, imho aby mi mohla rict jak wifi sux a ani nevi co je dsl nebo co :p), tak sem rekl ze kabel a dal sem to neresil :p Pak teda ze se jeste podiva a zas se odmlcela... po asi minute a pul... tak vám to zvysime ten internet na 8 Mbit, tak sem se ptal jestli teda za tu novou cenu a tak, jojo ze za asi 450,- atd atd. proste pak uz nezazivny :p nakonec sem ji rek neco ve smyslu ze precejen to jde, popral hezky den a uz cekam az mi do 5 dni zrychlej net (dle ostatnich to prej bejva jeste ten den, nebo druhej den). Kdyby ze me nedelala ze zacatku idiota, tak byla docela fajn, pak uz byla vysmata jako ja :p

Jakoze sorry jestli vas to nak extra otravovalo to cist, nicmene proste fakt smich z toho, jak se ty spolecnosti snazej rejzovat prachy a delat z nas idioty. Kdyz se pak podari si neco "vyrvat" tak mam dobrou naladu a musim to nekam napsat :)
[16:37] Nexios: jako ja ho mam rad
[16:37] Mulambo: ja ne, me dycky pojel a pak se mi vysmal, a pak uz me radsi ani nepojizdel a jen se mi vysmal
-
Smazali mi ICQ :(
Duffy
Moucha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duffy »

Hehe, tenhle topic jsem už viděl nejen zde :-D Včera jsem spolubydlovi říkal, ať tam zavolá a rozhovor o balíčkách probíhal nějak podobně :p
podpis
Verdilith
Bourak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Verdilith »

co bys chtel,takovydle historky z nataceni mam echem od upc skoro porad :p

bo co si budeme namlouvat....cim vic obchodnik uda,tim ma vetsi provize ze :p
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

jojo taky mi ti pitomci pořád volaj :D
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Joe
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joe »

Me ne :(
Joe - hodný craftik, se zlym kladivkem.
Nait Magusanus
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nait Magusanus »

u nas byl naky jeff od telefouniky a vspouzel at si koupim o2 duo sem ho fakl, pak nam parkrat volali a jednou i nabidli ze protoze je spolubydla dlouhodoby zakaznik u telefouniky ze muze dostat bonus ze budem platit jen net bez telefonu a ze nam to hned navysi ale nejak z toho seslo, jinak se to ma zrychlovat od prosinca kdyz si neprikoupite naky balik
Leon
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Leon »

tve, 8 Mbit, to by som si 2x nerozmyslal :p
Skodic
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodic »

Jo jo O2 vymejšlí bez pardonu samé tzv. vylepšení jen aby z lidí tahali peníze.
Včera jsem měl možnost nuceně pobýt na jejich pobočce přes hodinu ( než se na mne dostala řada ) a když sem poslouchal jak balamutěj lidi, kteří nemaj šajnu o nabízených službách typu "vemte si tento produkt na dva roky na smlouvu a máte po dva měsíce zdarma službu XY za 1Kč, ale už mu zapoměla říci že další následující měsíce ho ta služba bude stát + 150 Kč.
Já jsem sám zvědav co mne čeká, až si budu opět v Lednu chtít zapojit domů internet, co mne čeká na jejich pobočce překvapení. Když sem se jen orientačně pídil co nabízejí, momentálně jsou to samé balíčky internet + TV, ale nikde samostatný produkt internet ( možná jsem koukal špatně ) a telefon mě otravovlai též a jak napsal Delarock paní nebo slečna mě snažně přesvědčovala o výhodě tohoto balíčku a vůbec nereagoval na moje slova, kdy jsem ji říkal "děkuji nemám zájem, nemám zájem je mi to na nic, nemám zájem" jak kdyby byla záznamník ( bohužel nebyla ) tudíž O2 mě začíná spíše odrazovat a nutí mne se pomaličku poohlížet po jiných poskytovatelích internetového připojení.
Napospas
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Napospas »

Uch, mně dneska došel domů set-top box a nový ubah modem, které určitě nebudou zadarmo...a to jsem nic neobjednával :shock:
Napospas[Spolek], chudý příbuzný
Legend Of Pain
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Legend Of Pain »

Napospas píše:Uch, mně dneska došel domů set-top box a nový ubah modem, které určitě nebudou zadarmo...a to jsem nic neobjednával :shock:
hod to do krbu!
clear brainwashing
dNb prezents
Joe
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joe »

Netopte panu bohu do oken :D
Joe - hodný craftik, se zlym kladivkem.
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Skodic píše:...
huh ? to uz i v kosovu ma o2 smucka pobocky? :p
Skodic
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodic »

Wilson píše:
Skodic píše:...
huh ? to uz i v kosovu ma o2 smucka pobocky? :p
zaplať pánbůh nemaj, přijel sem se kouknout na pár dní domů :p
Movalis
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Movalis »

Legend Of Pain píše:
Napospas píše:Uch, mně dneska došel domů set-top box a nový ubah modem, které určitě nebudou zadarmo...a to jsem nic neobjednával :shock:
hod to do krbu!
Nerad Pospovi, on to vsechno vi, on je dokonaly clovek. Mozna i vyhral nejakou tu soutez ve zboziznalectvi.
Bez podpisu
Napospas
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Napospas »

Movalis píše: Nerad Pospovi, on to vsechno vi, on je dokonaly clovek. Mozna i vyhral nejakou tu soutez ve zboziznalectvi.
Cože? :)

(jinak už to teda mají zase zpátky:))
Legend Of Pain
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Legend Of Pain »

Napospas píše:
Movalis píše: Nerad Pospovi, on to vsechno vi, on je dokonaly clovek. Mozna i vyhral nejakou tu soutez ve zboziznalectvi.
Cože? :)

(jinak už to teda mají zase zpátky:))
http://www.youtube.com/watch?v=11i5A2qT8L8 8)
clear brainwashing
dNb prezents
Napospas
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Napospas »

Chjo tak dobře jsem se vyspal a kvůli tomuhle se mi chce zvracet :?
(retarda jsem ze sebe nedělal, a kdybych jim dokola říkal, že mám maturitu a vyhodili mě z výšky, asi by to na ně moc dojem neudělalo ;p)
Movalis
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Movalis »

Napospas píše:Chjo tak dobře jsem se vyspal a kvůli tomuhle se mi chce zvracet :?
(retarda jsem ze sebe nedělal, a kdybych jim dokola říkal, že mám maturitu a vyhodili mě z výšky, asi by to na ně moc dojem neudělalo ;p)

Pozor, nezamenovat vysoka skola a inteligence :)
Bez podpisu
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Telefonika je draha.. internet jim nejde bez telefonu a cloveka to pak vyjde na 900,-. Hlavne ze nabizej nakych 16mb, ktery sou lidem uplne na pikacu protoze to stejne nevyuzijou. Kdyby meli tarif 2mb neomezene za 400,- kazdej by si to dal pre ne nez naky montovani anteny.

levnejsi jsou radiokomunikace ale nesou vsude
http://www.radiokomunikace.cz/
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Ducky
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ducky »

Byotch píše:levnejsi jsou radiokomunikace ale nesou vsude
http://www.radiokomunikace.cz/
Mas od nas net? Delam primo na konfiguraci site a sluzeb :)

Bohuzel u me doma nemame pokryti takze mam adslko i s telkou od O2
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Odpovědět