zkouselas to nainstalnout i na na jinej disk nez c: ? nebo skus vypnout rizeni uzivatelskych uctu nebo tak nak se to menuje...Corinka píše:Caute kluci kto mi poradi co mam delat mam Laptop Asus X51L a Windows Vista Basic a nejede me korektne nainstalovat Ultima online - skousela sem verzy Reinstance a Ultima Gold obe nedovolovali ani len spustit clienta a ani file up2date som bezradna co mam robit alebo aky trik mam pouzit aby som si mohla zahrat poradte prosim kluci diki....
Jak uz sem rekla je to Laptop teda notebook a ten ma jedine HDD 160Gb velke nejde jinam instalovat - a tie uzivatelske ucty ak vypnem neslo by pouzivat windows ja v podstate ma jedinej ucet Admin PC teda nemam ich vice to asi problem nebude spise by mne zajimalo ktera verze UO a kde ji sezenu je Vista kompatibilna - ponevac Reinstance je na 100% jen max XPSkuhry píše:zkouselas to nainstalnout i na na jinej disk nez c: ? nebo skus vypnout rizeni uzivatelskych uctu nebo tak nak se to menuje...Corinka píše:Caute kluci kto mi poradi co mam delat mam Laptop Asus X51L a Windows Vista Basic a nejede me korektne nainstalovat Ultima online - skousela sem verzy Reinstance a Ultima Gold obe nedovolovali ani len spustit clienta a ani file up2date som bezradna co mam robit alebo aky trik mam pouzit aby som si mohla zahrat poradte prosim kluci diki....
no ja mam tiez visty..predvcerom mi foter poskladal komp a povedal ze moje stare XP by som na nom nerozbehal lebo bill gates je blb a za secko chce prachy..proste XP mam zafixovane na stary komp..takze na tomto mozem mat jedine vistu..no..ale mam takyto problem..nainstalujem uo presne jak mam aby mi dp fachalo na tom, a posledna vec je spustit dp klienta..ten sa spusti no zaroven hodi error ze subor uo.cfg bol predtym otvoreny, ale teraz sa otvorit neda..kliknem OK a klient sa vypne..mam to nainstalovane na samostatnom disku aj HDD..skusal som reinstall, dpmapu, vsetko mozne a furt ten isty problem..ked mi kamos posle jeho uo.cfg tak to stale robi to iste..vie mi niekto pomoct?Delarock píše:Na vistach, vcetne 64bitovejch to beha, takze, co ti nejde?
- Nejde ti spustit vubec pruvodce instalace?
- Nejde to nainstalovat?
- Nejde to spustit ? - jakou hlasku to hodi?
Pokud ti to nejde spustit, tak:
- Odinstaluj, Znovu nainstaluj, NE do Program Files
- Před instalací zkus vypnout Řízení uživatelských účtů (Ovladaci panely, Uziv. ucty, uziv. ucty, vypnout rizeni uzivate..., nesouvisí to s tim, kolik máš účtů, ale stejně to asi problém nebude.
- Pokud ti nejde U2date, tak to zkus pustit jako spravce (druhy tlacidlo, spustit jako spravce), pokud stejne neco nejde, tak zkus nastavit prava slozce, to tu myslim nekde bylo na foru ve FAQ nebo tak necem.
- Mapu stahni samorozbalovaci archiv, nebo mulambo ji tu ma nekde v podpisu.
- Pokud je naka moznost (jakoze by to bylo mnohem inteligentnejsi) stahnout nekde celej zazipovanej balik DP souboru, tak to stahni tak.
Pokud by vubec nic neslo a mas nekde pobliz nekoho s UO nainstalovanou (nebo nakej druhej PC) tak ji proste jen zkopiruj a vyexportuj + naimportuj registry. Pokud nevis jak tak nekomu rekni, ja je taky nekde mam a delam to takhle uz par let.