Windows Vista !!! Problem instalace Ultima Online CD - Help

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Corinka
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Windows Vista !!! Problem instalace Ultima Online CD - Help

Příspěvek od Corinka »

:( Caute kluci kto mi poradi co mam delat mam Laptop Asus X51L a Windows Vista Basic a nejede me korektne nainstalovat Ultima online - skousela sem verzy Reinstance a Ultima Gold obe nedovolovali ani len spustit clienta a ani file up2date som bezradna co mam robit alebo aky trik mam pouzit aby som si mohla zahrat poradte prosim kluci diki.... :wink:
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave Lister »

zahod visty :p
hemeneks more gadzo vazelina!
Skuhry
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Re: Windows Vista !!! Problem instalace Ultima Online CD - H

Příspěvek od Skuhry »

Corinka píše::( Caute kluci kto mi poradi co mam delat mam Laptop Asus X51L a Windows Vista Basic a nejede me korektne nainstalovat Ultima online - skousela sem verzy Reinstance a Ultima Gold obe nedovolovali ani len spustit clienta a ani file up2date som bezradna co mam robit alebo aky trik mam pouzit aby som si mohla zahrat poradte prosim kluci diki.... :wink:
zkouselas to nainstalnout i na na jinej disk nez c: ? nebo skus vypnout rizeni uzivatelskych uctu nebo tak nak se to menuje...
Corinka
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Re: Windows Vista !!! Problem instalace Ultima Online CD - H

Příspěvek od Corinka »

Skuhry píše:
Corinka píše::( Caute kluci kto mi poradi co mam delat mam Laptop Asus X51L a Windows Vista Basic a nejede me korektne nainstalovat Ultima online - skousela sem verzy Reinstance a Ultima Gold obe nedovolovali ani len spustit clienta a ani file up2date som bezradna co mam robit alebo aky trik mam pouzit aby som si mohla zahrat poradte prosim kluci diki.... :wink:
zkouselas to nainstalnout i na na jinej disk nez c: ? nebo skus vypnout rizeni uzivatelskych uctu nebo tak nak se to menuje...
Jak uz sem rekla je to Laptop teda notebook a ten ma jedine HDD 160Gb velke nejde jinam instalovat - a tie uzivatelske ucty ak vypnem neslo by pouzivat windows ja v podstate ma jedinej ucet Admin PC teda nemam ich vice to asi problem nebude spise by mne zajimalo ktera verze UO a kde ji sezenu je Vista kompatibilna - ponevac Reinstance je na 100% jen max XP
Xanthos
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Xanthos »

Žádná verze Ultimy není kompatibilní s Visty. To ovšem neznamená, že ji na Vistech nerozjedeš.
Liarm
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Liarm »

mimochodem, nejmenuje se to reinstance

zkus ještě mondain's legacy je to celkem moderní klient i když pochybuju že to půjde

E: Kingdom Reborn imho je kompatibilní s Vistama ;-)
http://www.last.fm/user/Liarm/
Delarock
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarock »

Na vistach, vcetne 64bitovejch to beha, takze, co ti nejde?

- Nejde ti spustit vubec pruvodce instalace?
- Nejde to nainstalovat?
- Nejde to spustit ? - jakou hlasku to hodi?

Pokud ti to nejde spustit, tak:
- Odinstaluj, Znovu nainstaluj, NE do Program Files
- Před instalací zkus vypnout Řízení uživatelských účtů (Ovladaci panely, Uziv. ucty, uziv. ucty, vypnout rizeni uzivate..., nesouvisí to s tim, kolik máš účtů, ale stejně to asi problém nebude.
- Pokud ti nejde U2date, tak to zkus pustit jako spravce (druhy tlacidlo, spustit jako spravce), pokud stejne neco nejde, tak zkus nastavit prava slozce, to tu myslim nekde bylo na foru ve FAQ nebo tak necem.
- Mapu stahni samorozbalovaci archiv, nebo mulambo ji tu ma nekde v podpisu.
- Pokud je naka moznost (jakoze by to bylo mnohem inteligentnejsi) stahnout nekde celej zazipovanej balik DP souboru, tak to stahni tak.

Pokud by vubec nic neslo a mas nekde pobliz nekoho s UO nainstalovanou (nebo nakej druhej PC) tak ji proste jen zkopiruj a vyexportuj + naimportuj registry. Pokud nevis jak tak nekomu rekni, ja je taky nekde mam a delam to takhle uz par let.
[16:37] Nexios: jako ja ho mam rad
[16:37] Mulambo: ja ne, me dycky pojel a pak se mi vysmal, a pak uz me radsi ani nepojizdel a jen se mi vysmal
-
Smazali mi ICQ :(
Mortius
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mortius »

Delarock píše:Na vistach, vcetne 64bitovejch to beha, takze, co ti nejde?

- Nejde ti spustit vubec pruvodce instalace?
- Nejde to nainstalovat?
- Nejde to spustit ? - jakou hlasku to hodi?

Pokud ti to nejde spustit, tak:
- Odinstaluj, Znovu nainstaluj, NE do Program Files
- Před instalací zkus vypnout Řízení uživatelských účtů (Ovladaci panely, Uziv. ucty, uziv. ucty, vypnout rizeni uzivate..., nesouvisí to s tim, kolik máš účtů, ale stejně to asi problém nebude.
- Pokud ti nejde U2date, tak to zkus pustit jako spravce (druhy tlacidlo, spustit jako spravce), pokud stejne neco nejde, tak zkus nastavit prava slozce, to tu myslim nekde bylo na foru ve FAQ nebo tak necem.
- Mapu stahni samorozbalovaci archiv, nebo mulambo ji tu ma nekde v podpisu.
- Pokud je naka moznost (jakoze by to bylo mnohem inteligentnejsi) stahnout nekde celej zazipovanej balik DP souboru, tak to stahni tak.

Pokud by vubec nic neslo a mas nekde pobliz nekoho s UO nainstalovanou (nebo nakej druhej PC) tak ji proste jen zkopiruj a vyexportuj + naimportuj registry. Pokud nevis jak tak nekomu rekni, ja je taky nekde mam a delam to takhle uz par let.
no ja mam tiez visty..predvcerom mi foter poskladal komp a povedal ze moje stare XP by som na nom nerozbehal lebo bill gates je blb a za secko chce prachy..proste XP mam zafixovane na stary komp..takze na tomto mozem mat jedine vistu..no..ale mam takyto problem..nainstalujem uo presne jak mam aby mi dp fachalo na tom, a posledna vec je spustit dp klienta..ten sa spusti no zaroven hodi error ze subor uo.cfg bol predtym otvoreny, ale teraz sa otvorit neda..kliknem OK a klient sa vypne..mam to nainstalovane na samostatnom disku aj HDD..skusal som reinstall, dpmapu, vsetko mozne a furt ten isty problem..ked mi kamos posle jeho uo.cfg tak to stale robi to iste..vie mi niekto pomoct? :cry:

EDIT: uz som prisiel v com bola chyba, subor uo.cfg bol nejak posahany, ked som v nom skusal nieco prepisat a potom subor ulozit, napisalo to chybu nieco v tom ze pristup k tomuto suboru bol odopreny a preto sa ho nepodarilo ulozit..tak som ho rucne zmazal, a nakopiroval som do zlozky uo subor uo.cfg ktory mi poslal kamarat, a client facha :) zatim :P
Crayze - The Warrior Apprentice
Darlok
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Darlok »

..
Odpovědět