vsak ti, co vampa znaji a umi, jsou spokojeni, do dngu brani a vyuzivani...DarthKnight píše:...
ti co neznaji a neumi...
nevyvracejte jim jejich teorie a budte radi za nizkou konkurenci
Miki píše:A Obe vyuziti v dungu jsou uplne k hownu,Amen píše:Vamp ma dokonca ako jedine povolanie dve vyuzitia v dungu, podla toho v akej forme ide...
DMG..... nahradi ho PAL,WAR.
SUMONER , PAROVAC ..... nahradi ho MAGE,NECR,KLER
Jenze guilda camarilla vznikla za dob, kdy vamp byl uplne neco jineho. Je taky nutny teda pocitat s tim,ze se to povolani behem let zmenilo.Pheme píše:Nevidim do toho, ale kdyz by vamp byl nehratelnej, ve vsech ohledech spatnej vznikla by nekdy gilda Camarilla?
Nak se z tehle hry stal jen hon za mamonem a ne "hrani si"
bohuzial som nemal moznost vyskusat .>necham sa poucitLucky píše:To srdce už si čekoval? Jen se ptam ja ho nemel tak nevim estli ej do morfu nebo do hjumana.
Ten vamp je fakt zlej no nic neda proste ja bych ten char zrusil... akorat zabira misto v savu ;p
tak tak:p proste si hrajte ty svoje warry a paladiny a ja nevim co jeste...nikdo vas nenuti hrat vampa, stejne vas nikdo nenuti si ho brat sebou do dungu.Marsyas píše:Mám pro Vás ultimátní a naprosto nejlepší řešení:
Všichni co tu nadáváte na vampy, tak je smažte a táhněteOstatní si je budou v klídku hrát a budou spokojený. Nechápu tok myšlenek lidí, co tu akorát brblají jak je vamp na bobka, prostě to nehrajte a neobtěžujte svými žvásty okolí.
A hrrrrr do mě !!!!! Vamp je na nic !!!!!
(úplně jsem nechtěl, ale prostě mi to nedalo ;P)Bíďa ze hry známej jako Bidas dneska ofiko uzavřel aktivní kariéru. Neřikám, že ho neuvidíte v životě. ale v dungu už asi ne. Bohužel vampíci v dungu jsou nepotřební a každej vezme radši plechovku než upíra. Ja jsem se držel co to šlo do poslední chvilky, než jsem poznal, že táhnout dal už to nejde.
:pHunter píše:(úplně jsem nechtěl, ale prostě mi to nedalo ;P)Bíďa ze hry známej jako Bidas dneska ofiko uzavřel aktivní kariéru. Neřikám, že ho neuvidíte v životě. ale v dungu už asi ne. Bohužel vampíci v dungu jsou nepotřební a každej vezme radši plechovku než upíra. Ja jsem se držel co to šlo do poslední chvilky, než jsem poznal, že táhnout dal už to nejde.