Něco pro Krvelačné

Vaše nápady a návrhy
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

DarthKnight píše:...
vsak ti, co vampa znaji a umi, jsou spokojeni, do dngu brani a vyuzivani...

ti co neznaji a neumi...
nevyvracejte jim jejich teorie a budte radi za nizkou konkurenci
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
Morlith
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morlith »

bohuzial su to casto teorie ludi ktory vampa nehraju/kliknu raz za mesiac
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
Amen
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Amen »

Vamp ma dokonca ako jedine povolanie dve vyuzitia v dungu, podla toho v akej forme ide...
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Amen píše:Vamp ma dokonca ako jedine povolanie dve vyuzitia v dungu, podla toho v akej forme ide...
A Obe vyuziti v dungu jsou uplne k hownu,
DMG..... nahradi ho PAL,WAR.
SUMONER , PAROVAC ..... nahradi ho MAGE,NECR,KLER
Amen
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Amen »

Miki píše:
Amen píše:Vamp ma dokonca ako jedine povolanie dve vyuzitia v dungu, podla toho v akej forme ide...
A Obe vyuziti v dungu jsou uplne k hownu,

Ano ked hras s hlupakmi, ked hras s kamosmi nevadi im ze nedmgujes jak war...
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Miki píše:A Obe vyuziti v dungu jsou uplne k hownu,
Tjn.

War: DMG .. nahradi ho PAL, WAR, VAMP, RANG
Necro: SUMMONER .. nahradí ho CLER, RANG, MAG
...
..

Sakrbleu. Co jen za povolání si vybrat ! Prekérní :?
Nexios
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Nevidim do toho, ale kdyz by vamp byl nehratelnej, ve vsech ohledech spatnej vznikla by nekdy gilda Camarilla?
Nak se z tehle hry stal jen hon za mamonem a ne "hrani si"
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Pheme píše:Nevidim do toho, ale kdyz by vamp byl nehratelnej, ve vsech ohledech spatnej vznikla by nekdy gilda Camarilla?
Nak se z tehle hry stal jen hon za mamonem a ne "hrani si"
Jenze guilda camarilla vznikla za dob, kdy vamp byl uplne neco jineho. Je taky nutny teda pocitat s tim,ze se to povolani behem let zmenilo.
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Imho neaky artefakt pre vampa v morfe by bol urcite vyuzitelny :)
Najviac sa mi pozdava ten nazor s tim "Tankom" preco nie.
Odkedy su morfy neni nb stoji vamp za prd .Presiel zo stavu "Aktivna postava" do stavu "vykendova postava pre par trpezlivych"..A to je bohuzial smolne ked si zobereme aky to bol kedysi pasak :)
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Johny Matovic píše:Imho neaky artefakt pre vampa v morfe by bol urcite vyuzitelny :)
To srdce už si čekoval? Jen se ptam ja ho nemel tak nevim estli ej do morfu nebo do hjumana.
Ten vamp je fakt zlej no nic neda proste ja bych ten char zrusil... akorat zabira misto v savu ;p
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Lucky píše:To srdce už si čekoval? Jen se ptam ja ho nemel tak nevim estli ej do morfu nebo do hjumana.
Ten vamp je fakt zlej no nic neda proste ja bych ten char zrusil... akorat zabira misto v savu ;p
bohuzial som nemal moznost vyskusat .>necham sa poucit
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Vamp na solovku, je vybornej. Jsou unej dobry qwesty. Ale proste v ToP dungu je na optiz.

Jako povolani Vampira, mam velice rad. Sam jsem s touto postavou zacinal svoji herni karieru. Ale proste kdyz bych si mel vybrat co jit do ToP dungu za char, ktery dava DMG:Tak Vampir by byl na poslednim miste.

Rikejte si co chcete, Ale vzdy jsou ve vyprave ostatni chary, ktery v tom dungu udelaji to co Vampir, a lepe.
Marius
Inkless
Inkless

Příspěvek od Marius »

Jsem s Mikim za jedno.Můžete tu tvrdit , že je vamp úžasnej , že může chodit ve dvou podobách , a že hráče , kteří to za něj umí byste vzali kamkoli , ale neni to pravda..Sice je pěkné , že to za něj někdo umí , ale do top dungu se beztak neveme víc jak jeden vamp a to jen proto , že to není pořádnej DMG , i když to ten člověk za něj umí.Samozřejmě je to jak u koho , ale většinou to tak bývá.Taky jsem za jedno , že vampítko již není to co bývalo kdysi ;p Uplatnit můj topic :p
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Spis locknout to bude asi nejlepsi :roll: :P
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

1) Ja osobne mam rad sikovnyho vampira s sebou v dungu, ale situace je bohuzel takova, ze se bezproblemu da bez nej obejit. Nevim o zadnym miste v bezne chozenejch dungeonech, kde by byl vamp nezbytnej, coz je mozna skoda.

2) Souhlasim s tim, ze vamp v soucasnosti asi nejvic trpi tim, ze ma kazdej plech invul komplet, +9 LBA a 3 sutrovky v batohu. Driv to tak nebylo a vamp mel ve skoro kazdy skupince svoje misto.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Njn, časy se měněj.

Dřív? Dřiv to bylo totiž vůbec jinak - já vampa shodou okolností taky měl. Nu dobrá. Potrénil jsem wrest a heal. Pár lidí mě protáhlo sbíráním mozečků a voalá! Měl jsem stona. Takže jsem prostě mohl chodit top dungy s tím, že jsem měl hodně vostrej dmg za cenu 10k za spotřebák. Kolem mě palové/warové (v bloodu-mythu s několika +9) když se vyhebalo měli mínus pár stovek tisíc. Já jsem kopnul, nahárvil fame a jel jsem si znova. Np.

Kde byli všichni v tý době, aby plakali (ano) na foru, že je tady něco trochu nefér?

Vamp je hodně specifická postava. Do pvp je to jeden z nejsilnějších charů a hodně špatně se za nej chcípá i když to člověk vůbec neumí. A do pvm? Jak už jsem psal výše. Jestliže jste dobrovolně v guildě, která vás jen proto, že jste vamp, nechce brát do dungů, tak to hledejte chybu v kolektivu. Do naprosté většiny dungů není nezbytných hodně povolání. Třeba takovej necro - zdi má i mág, sumy má několik dalších povolání a kvuli VDS ho brát? S dnešním dmg je obvykle vše rychlejší zabít nafér. Jenom to, že Emp ve svém desp v sedmi neměl vampa, nemusí hned znamenat, že vamp je nehratelnej a nikdo ho do skupiny neveme. Ostatně - vamp má například hodně solo questů - proč tu nebulí ostatní chary, že je to nefér, že si založili mága a ten CHUDÁK nemůže jít čtyřicet solo kvestdungů? Každej prostě hrajte co vás baví a nevotravujte pořád s těma srovnáníma. NE, každej char nemusí umět všechno, být stejne dobry ve všem jako všichni ostatní a mít stejně všeho jako všichni ostatní. Ne :/

Vážně nechápu z jakého důvodu tu chtějí někteří docílit, aby se do 1. třetiny každýho dungu daly troje dveře, který bude umět otevřít jen trojice vampů a ergo je musela mít každá výprava.
  • Flame [x]
    Whining [x]
    Hard Feelings [ ]
Nexios
Marsyas
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marsyas »

Mám pro Vás ultimátní a naprosto nejlepší řešení:

Všichni co tu nadáváte na vampy, tak je smažte a táhněte :wink: Ostatní si je budou v klídku hrát a budou spokojený. Nechápu tok myšlenek lidí, co tu akorát brblají jak je vamp na bobka, prostě to nehrajte a neobtěžujte svými žvásty okolí.

A hrrrrr do mě !!!!! Vamp je na nic !!!!!
Bidas
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bidas »

Marsyas píše:Mám pro Vás ultimátní a naprosto nejlepší řešení:

Všichni co tu nadáváte na vampy, tak je smažte a táhněte :wink: Ostatní si je budou v klídku hrát a budou spokojený. Nechápu tok myšlenek lidí, co tu akorát brblají jak je vamp na bobka, prostě to nehrajte a neobtěžujte svými žvásty okolí.

A hrrrrr do mě !!!!! Vamp je na nic !!!!!
tak tak:p proste si hrajte ty svoje warry a paladiny a ja nevim co jeste...nikdo vas nenuti hrat vampa, stejne vas nikdo nenuti si ho brat sebou do dungu.

K tomu artefaktu nebo co se tady resi za blabol...vamp je dost vyvazena postava...nakej dalsi a silnejsi morf nez je stoun by ho jenom po..
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Bíďa ze hry známej jako Bidas dneska ofiko uzavřel aktivní kariéru. Neřikám, že ho neuvidíte v životě. ale v dungu už asi ne. Bohužel vampíci v dungu jsou nepotřební a každej vezme radši plechovku než upíra. Ja jsem se držel co to šlo do poslední chvilky, než jsem poznal, že táhnout dal už to nejde.
(úplně jsem nechtěl, ale prostě mi to nedalo ;P)
Nexios
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Hunter píše:
Bíďa ze hry známej jako Bidas dneska ofiko uzavřel aktivní kariéru. Neřikám, že ho neuvidíte v životě. ale v dungu už asi ne. Bohužel vampíci v dungu jsou nepotřební a každej vezme radši plechovku než upíra. Ja jsem se držel co to šlo do poslední chvilky, než jsem poznal, že táhnout dal už to nejde.
(úplně jsem nechtěl, ale prostě mi to nedalo ;P)
:p
Odpovědět