Pravidla:

Vaše nápady a návrhy

Maji GM vždy pravdu?

Anketa končí za 30.12.2008 01:36:15

Ano mají vždy oravdu
26
49%
Mají pravdu jen někdy
15
28%
Ne nemají pravdu.
12
23%

Celkem hlasů: 53

Triglav
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Triglav »

Odpusťte mi urážlivý post, ke kterému se snižuju opravdu jen výjimečně, ale toto mě vážně rozesmálo. Abych se přiznal, ani nevím, co na to mám autorovi topicu napsat :o). Nebudu to zamykat/banovat jen kvůli tomu, že kdysi jsem v jiném topicu něco takového udělal a nakonec mi to bylo líto, protože jsem tím zazdil nějaká další, potenciálně zábavná vyjádření.

Mám pochopení pro to, když se někdo vyjadřuje ke hře nesmyslně, protože do toho "neproniknul", nemá potřebné zkušenosti, nechápe souvislosti, neví jak to funguje atd., prostě nerozumí. Ale pokud je to spojeno s jistými charakterovými vlastnostmi pisatele, je to...:o). Prostě to, co si tu každý může přešíst :o).

Doporučuju začít hrát, nebo si najít jiný server/hry. A pak se klidně vrátit, pokud bude chuť.
Naposledy upravil(a) Triglav dne 28.12.2008 21:31:58, celkem upraveno 1 x.
The First
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

To rikam ze je blazen ten clovek... se zeptej Sofie, nebo Lulu :p
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Sejra
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Re: Pravidla:

Příspěvek od Sejra »

Legend Of Pain píše:
None píše:Za moje arogantni gm bych vam dal nejmin ban na forko, za ty reci a urazky
Mna by fakt zaujmalo podla coho sa na dp davaju tie gm accounty :)
Ty to ještě neviš ? Podle toho kdo jak polyka a protože ja ještě nepolykam tak nejsem GM :/ proč mysliš že je akar alkoholik ?
neexistující stranka
Legend Of Pain
Pencil Master
Pencil Master

Re: Pravidla:

Příspěvek od Legend Of Pain »

Sejra píše:
Legend Of Pain píše:
None píše:Za moje arogantni gm bych vam dal nejmin ban na forko, za ty reci a urazky
Mna by fakt zaujmalo podla coho sa na dp davaju tie gm accounty :)
Ty to ještě neviš ? Podle toho kdo jak polyka a protože ja ještě nepolykam tak nejsem GM :/ proč mysliš že je akar alkoholik ?
Your skill in Joking has decreased by 0.1. Its now 0.0
clear brainwashing
dNb prezents
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Inkvizitor Dan píše:Halloween je nahlavu, nevsimejte si ho :p By to mel mit hned pod poctem postu napsany, ze je labilni a neni zodpovedny za to co mluvi :p
A ty za tu dobu, co se známe si ještě stále nepochopil, že se nepíšu Halloween ale Helloween :roll:

Halloween= to je svátek v Americe
Helloween= to je německá speed power metalová skupina
Anger
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anger »

Co na to rict?Bez urazky hellowene ale ses totalne mimo a papez taky vi kulovy se na mne nezlobte.

Jinak situace okolo pk neni tak jednoducha jak si mnozi mysli.Dnes behat aktivne pk at uz dungy nebo cove pvp je temer hrdinstvi protoze od zavedeni reward coinu a reward veci je tolik frakci (predevsim order) ze se da malo kdy proti takove presile ubranit.
Papezi,Hellowene skuste si hrat mesic pk a uvidite ze to neni zadnej med spis naopak ale pokud mas dobrou partu je to spis o zabave nez o mamon.
Prepracovani ch o run velmi stizilo vubec pojizdeni dungu s runou protoze pokud dobihate (napriklad dnes wrong) ve 4 lidech Dostanete se v dungu k prvnim hlidanym dverim a sup 8 orderu,nekdo z vas prezije a vratite se do dungu hop a u toho sameho hlidace mate 16 lidi z orderu.
Drivejsi runy byly celkem v pohode kopalo to do urcitych pozic a pokud frakce svoji sanci propasli uz mneli smulu nebo se dalo zazdit urcitou cast ale ted?
Pri prvnim vstupu do dungu na vas ma runa target a kdokoliv bude chtit z frakci kopne primo na vas do dungu at jste kdekoliv (samy uznetejte ze kdyz na vas skoci deset lidi tak to proste nejde) + reward zbrane nejdou ani lotit natoz aby se dali nejak pro pk vyuzit.

Tak jo cekam az mi tady pulka lidi rekne at nebrecim ale mozna uz za chvili nebude na koho skakat do dungu tak se nad tim skuste zamyslet.
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Anger píše:Co na to rict?Bez urazky hellowene ale ses totalne mimo a papez taky vi kulovy se na mne nezlobte.

Jinak situace okolo pk neni tak jednoducha jak si mnozi mysli.Dnes behat aktivne pk at uz dungy nebo cove pvp je temer hrdinstvi protoze od zavedeni reward coinu a reward veci je tolik frakci (predevsim order) ze se da malo kdy proti takove presile ubranit.
Papezi,Hellowene skuste si hrat mesic pk a uvidite ze to neni zadnej med spis naopak ale pokud mas dobrou partu je to spis o zabave nez o mamon.
Prepracovani ch o run velmi stizilo vubec pojizdeni dungu s runou protoze pokud dobihate (napriklad dnes wrong) ve 4 lidech Dostanete se v dungu k prvnim hlidanym dverim a sup 8 orderu,nekdo z vas prezije a vratite se do dungu hop a u toho sameho hlidace mate 16 lidi z orderu.
Drivejsi runy byly celkem v pohode kopalo to do urcitych pozic a pokud frakce svoji sanci propasli uz mneli smulu nebo se dalo zazdit urcitou cast ale ted?
Pri prvnim vstupu do dungu na vas ma runa target a kdokoliv bude chtit z frakci kopne primo na vas do dungu at jste kdekoliv (samy uznetejte ze kdyz na vas skoci deset lidi tak to proste nejde) + reward zbrane nejdou ani lotit natoz aby se dali nejak pro pk vyuzit.

Tak jo cekam az mi tady pulka lidi rekne at nebrecim ale mozna uz za chvili nebude na koho skakat do dungu tak se nad tim skuste zamyslet.
V páv věcech souhlasím, ale jinak nesouhlasím. Pk sem běhal a dost dlouho abych poznal jaký sou ostatní. Proto už neběhám PK, sou to prasata a takovej já nejsem.
Pojezd jakékoliv výpravy v dungu= eqip, + jjich loot, nemluvě o itemech co jim padly. Takhle už sem pár výprav pojel(né sám, bylo nás víc pro rejpaly)
Takže mi tu nemluv o tom jak je těžký za PK běhat.
No a jestli Vám připadne Full, RK,RK,RK,HK/ postávat u HB a čekat na bezmocný NB a pojíždět je a mít z toho prdel jako zábava. Fajn, mě to ale připadne jako znechucování a pruzení ať si myslí každý co chce.
Ovšem ještě jedna věc.
None, kde si přišel na to, že loguje 3-6% PK ze všech nalogovaných. Až mi ukážeš nějaký důkaz, tak tomu uvěřím, protože, kdykoliv vylezu mimo GZ, tak vždycky, ale opakuji vždycky potkám PK a sjede mě. Vyjímka je, když lognu ráno a jsou všichni ve škole, v práci a já mam dovolenou.
Kaj
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kaj »

Helloween píše: None, kde si přišel na to, že loguje 3-6% PK ze všech nalogovaných. Až mi ukážeš nějaký důkaz, tak tomu uvěřím, protože, kdykoliv vylezu mimo GZ, tak vždycky, ale opakuji vždycky potkám PK a sjede mě. Vyjímka je, když lognu ráno a jsou všichni ve škole, v práci a já mam dovolenou.
Dukaz ti asi tezko ukaze, protoze by ti musel davat pristupy. Ver si tomu nebo ne, ale o hracich ve hre mame vcelku slusny prehled a PKcek je obecne ve hre mnohem mene nez si lide mysli. Prave v tuhle chvili je z 66 hracu 1 PKcko, coz predstavuje 1,5% nalognutych hracu.
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."

http://www.panslabyrinth.com/
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Kaj píše:
Helloween píše: None, kde si přišel na to, že loguje 3-6% PK ze všech nalogovaných. Až mi ukážeš nějaký důkaz, tak tomu uvěřím, protože, kdykoliv vylezu mimo GZ, tak vždycky, ale opakuji vždycky potkám PK a sjede mě. Vyjímka je, když lognu ráno a jsou všichni ve škole, v práci a já mam dovolenou.
Dukaz ti asi tezko ukaze, protoze by ti musel davat pristupy. Ver si tomu nebo ne, ale o hracich ve hre mame vcelku slusny prehled a PKcek je obecne ve hre mnohem mene nez si lide mysli. Prave v tuhle chvili je z 66 hracu 1 PKcko, coz predstavuje 1,5% nalognutych hracu.
Nějak se mi tomu nechce věřit :) No budiž. Hádat se nebudu :)
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Helloween píše:
Anger píše:ale pokud mas dobrou partu je to spis o zabave nez o mamon.
Prepracovani ch o run velmi stizilo vubec pojizdeni dungu s runou
Pojezd jakékoliv výpravy v dungu= eqip, + jjich loot, nemluvě o itemech co jim padly. Takhle už sem pár výprav pojel(né sám, bylo nás víc pro rejpaly)
Takže mi tu nemluv o tom jak je těžký za PK běhat.
Me odevzdavaj equip v dungu jen me vidi takze mas pravdu .. je to jeste jednodussi nez vzit diteti lizatko :p
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Napospas
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Napospas »

Propásl jsem šanci něco konstruktivního napsat, teď už to asi nemá moc cenu, protože všechno bylo řečeno a autora to stejně nepřesvědčilo :)

Dřív to bylo za peka lehčí a za nb těžší a většina lidí to přežila, vůbec bych to neřešil.

Takže z mého pohledu jediné co si zaslouží pozornost je to, že Triglav napsal správně "výjimka", což se tu moc často nevidí :wink:
Napospas[Spolek], chudý příbuzný
Kaj
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kaj »

Gong oznami: 142 hracu, z toho 6 PK :arrow: 4% z celku.
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."

http://www.panslabyrinth.com/
Mesmeric
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Mesmeric »

Helloween píše: .......
No a jestli Vám připadne Full, RK,RK,RK,HK/ postávat u HB a čekat na bezmocný NB a pojíždět je a mít z toho prdel jako zábava. Fajn, mě to ale připadne jako znechucování a pruzení ať si myslí každý co chce.
........
Taková technická, když chce PK postávat u HB, tak je to dobrej sebevrah, protože kdyby jsi byl v O/CH, tak by jsi zjistil, že nám tam vede takovej jeden krásný port, přímo k HB, a máme hroznou zálibu se tam s Orderákama prasit, takže pokud se dotyčný chce stát obětí, když se přez něj přežene 8-10 O/CH, kteří jen co ho killnou a vyfullí jdou zase zvesela do sebe, tak ať si tam klidně stojí no :D

Eliska píše: Angre, třeba je to novej smysl O/Ch run. Přece jenom dřív se pojížděli dungy jedna radost, teď to máte sice težší, ale jde to a neříkej že ne. A myslím, že runa pustí jen omezenej počet O/Ch podle počtu Pk v dungu, pokud se nemylím :p
No já myslím, že i mýlíš. Naposledy nás to pustilo 6 O/CH na 1 PK, tak jestli je poměr takovej, tak to snad radši žádnej :lol: :lol:
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Kaj píše:Gong oznami: 142 hracu, z toho 6 PK :arrow: 4% z celku.
To staci na to, aby sme byli na kazdym rohu :p
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Kaj píše:Gong oznami: 142 hracu, z toho 6 PK :arrow: 4% z celku.
Tak me by zajimalo co tech 6 pk delalo, jestli se honilo s frakcnima, nebo jestli litali po lidech
Potom kolik z tech 142 hracu, makrovalo/trhovalo/obihalo, harvilo/dungovalo, hralo za frakce a kolik tak zhruba z tech 142 kteri meli sanci se potkat s tema 6 pk nejsou jejich kamaradi, neutikali by pred nima
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

co jeste gong cca kolem 3-4h, to mi konci skola a je tu dost hracu :)
Uther
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uther »

Sir Artuhr píše:Mozna by to chtelo trochu zamysleni na tve strane. AFK je trestano takhle tezce, protoze jinak by si k tomu jako clovek za "zlatych" casu sedl pustil makro a za tyden prisel z piva k vytrenovane postava.
to bych chtel .... to by byla parada :wink:
http://www.outlaws.unas.cz/ *PSANEC*
None

Příspěvek od None »

Raona píše:co jeste gong cca kolem 3-4h, to mi konci skola a je tu dost hracu :)
15:52h - 137 hracu a z toho 5 pk ale jsou vsude bacha :p
Uther
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uther »

None píše:
Raona píše:co jeste gong cca kolem 3-4h, to mi konci skola a je tu dost hracu :)

a ted ? v 17:48? :wink:
http://www.outlaws.unas.cz/ *PSANEC*
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

None píše:
Tak vsude, jak dlouho muze trvat probehnout/proportit dulezity mista ve svete? :wink:
Zamčeno