Pravidla:
Odpusťte mi urážlivý post, ke kterému se snižuju opravdu jen výjimečně, ale toto mě vážně rozesmálo. Abych se přiznal, ani nevím, co na to mám autorovi topicu napsat :o). Nebudu to zamykat/banovat jen kvůli tomu, že kdysi jsem v jiném topicu něco takového udělal a nakonec mi to bylo líto, protože jsem tím zazdil nějaká další, potenciálně zábavná vyjádření.
Mám pochopení pro to, když se někdo vyjadřuje ke hře nesmyslně, protože do toho "neproniknul", nemá potřebné zkušenosti, nechápe souvislosti, neví jak to funguje atd., prostě nerozumí. Ale pokud je to spojeno s jistými charakterovými vlastnostmi pisatele, je to...:o). Prostě to, co si tu každý může přešíst :o).
Doporučuju začít hrát, nebo si najít jiný server/hry. A pak se klidně vrátit, pokud bude chuť.
Mám pochopení pro to, když se někdo vyjadřuje ke hře nesmyslně, protože do toho "neproniknul", nemá potřebné zkušenosti, nechápe souvislosti, neví jak to funguje atd., prostě nerozumí. Ale pokud je to spojeno s jistými charakterovými vlastnostmi pisatele, je to...:o). Prostě to, co si tu každý může přešíst :o).
Doporučuju začít hrát, nebo si najít jiný server/hry. A pak se klidně vrátit, pokud bude chuť.
Naposledy upravil(a) Triglav dne 28.12.2008 21:31:58, celkem upraveno 1 x.
The First
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
- Sejra
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pravidla:
Ty to ještě neviš ? Podle toho kdo jak polyka a protože ja ještě nepolykam tak nejsem GM :/ proč mysliš že je akar alkoholik ?Legend Of Pain píše:Mna by fakt zaujmalo podla coho sa na dp davaju tie gm accountyNone píše:Za moje arogantni gm bych vam dal nejmin ban na forko, za ty reci a urazky
neexistující stranka
- Legend Of Pain
- Pencil Master
Re: Pravidla:
Your skill in Joking has decreased by 0.1. Its now 0.0Sejra píše:Ty to ještě neviš ? Podle toho kdo jak polyka a protože ja ještě nepolykam tak nejsem GM :/ proč mysliš že je akar alkoholik ?Legend Of Pain píše:Mna by fakt zaujmalo podla coho sa na dp davaju tie gm accountyNone píše:Za moje arogantni gm bych vam dal nejmin ban na forko, za ty reci a urazky
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
A ty za tu dobu, co se známe si ještě stále nepochopil, že se nepíšu Halloween ale HelloweenInkvizitor Dan píše:Halloween je nahlavu, nevsimejte si ho :p By to mel mit hned pod poctem postu napsany, ze je labilni a neni zodpovedny za to co mluvi :p

Halloween= to je svátek v Americe
Helloween= to je německá speed power metalová skupina
Co na to rict?Bez urazky hellowene ale ses totalne mimo a papez taky vi kulovy se na mne nezlobte.
Jinak situace okolo pk neni tak jednoducha jak si mnozi mysli.Dnes behat aktivne pk at uz dungy nebo cove pvp je temer hrdinstvi protoze od zavedeni reward coinu a reward veci je tolik frakci (predevsim order) ze se da malo kdy proti takove presile ubranit.
Papezi,Hellowene skuste si hrat mesic pk a uvidite ze to neni zadnej med spis naopak ale pokud mas dobrou partu je to spis o zabave nez o mamon.
Prepracovani ch o run velmi stizilo vubec pojizdeni dungu s runou protoze pokud dobihate (napriklad dnes wrong) ve 4 lidech Dostanete se v dungu k prvnim hlidanym dverim a sup 8 orderu,nekdo z vas prezije a vratite se do dungu hop a u toho sameho hlidace mate 16 lidi z orderu.
Drivejsi runy byly celkem v pohode kopalo to do urcitych pozic a pokud frakce svoji sanci propasli uz mneli smulu nebo se dalo zazdit urcitou cast ale ted?
Pri prvnim vstupu do dungu na vas ma runa target a kdokoliv bude chtit z frakci kopne primo na vas do dungu at jste kdekoliv (samy uznetejte ze kdyz na vas skoci deset lidi tak to proste nejde) + reward zbrane nejdou ani lotit natoz aby se dali nejak pro pk vyuzit.
Tak jo cekam az mi tady pulka lidi rekne at nebrecim ale mozna uz za chvili nebude na koho skakat do dungu tak se nad tim skuste zamyslet.
Jinak situace okolo pk neni tak jednoducha jak si mnozi mysli.Dnes behat aktivne pk at uz dungy nebo cove pvp je temer hrdinstvi protoze od zavedeni reward coinu a reward veci je tolik frakci (predevsim order) ze se da malo kdy proti takove presile ubranit.
Papezi,Hellowene skuste si hrat mesic pk a uvidite ze to neni zadnej med spis naopak ale pokud mas dobrou partu je to spis o zabave nez o mamon.
Prepracovani ch o run velmi stizilo vubec pojizdeni dungu s runou protoze pokud dobihate (napriklad dnes wrong) ve 4 lidech Dostanete se v dungu k prvnim hlidanym dverim a sup 8 orderu,nekdo z vas prezije a vratite se do dungu hop a u toho sameho hlidace mate 16 lidi z orderu.
Drivejsi runy byly celkem v pohode kopalo to do urcitych pozic a pokud frakce svoji sanci propasli uz mneli smulu nebo se dalo zazdit urcitou cast ale ted?
Pri prvnim vstupu do dungu na vas ma runa target a kdokoliv bude chtit z frakci kopne primo na vas do dungu at jste kdekoliv (samy uznetejte ze kdyz na vas skoci deset lidi tak to proste nejde) + reward zbrane nejdou ani lotit natoz aby se dali nejak pro pk vyuzit.
Tak jo cekam az mi tady pulka lidi rekne at nebrecim ale mozna uz za chvili nebude na koho skakat do dungu tak se nad tim skuste zamyslet.
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
V páv věcech souhlasím, ale jinak nesouhlasím. Pk sem běhal a dost dlouho abych poznal jaký sou ostatní. Proto už neběhám PK, sou to prasata a takovej já nejsem.Anger píše:Co na to rict?Bez urazky hellowene ale ses totalne mimo a papez taky vi kulovy se na mne nezlobte.
Pojezd jakékoliv výpravy v dungu= eqip, + jjich loot, nemluvě o itemech co jim padly. Takhle už sem pár výprav pojel(né sám, bylo nás víc pro rejpaly)
Takže mi tu nemluv o tom jak je těžký za PK běhat.
No a jestli Vám připadne Full, RK,RK,RK,HK/ postávat u HB a čekat na bezmocný NB a pojíždět je a mít z toho prdel jako zábava. Fajn, mě to ale připadne jako znechucování a pruzení ať si myslí každý co chce.
Ovšem ještě jedna věc.
None, kde si přišel na to, že loguje 3-6% PK ze všech nalogovaných. Až mi ukážeš nějaký důkaz, tak tomu uvěřím, protože, kdykoliv vylezu mimo GZ, tak vždycky, ale opakuji vždycky potkám PK a sjede mě. Vyjímka je, když lognu ráno a jsou všichni ve škole, v práci a já mam dovolenou.
Dukaz ti asi tezko ukaze, protoze by ti musel davat pristupy. Ver si tomu nebo ne, ale o hracich ve hre mame vcelku slusny prehled a PKcek je obecne ve hre mnohem mene nez si lide mysli. Prave v tuhle chvili je z 66 hracu 1 PKcko, coz predstavuje 1,5% nalognutych hracu.Helloween píše: None, kde si přišel na to, že loguje 3-6% PK ze všech nalogovaných. Až mi ukážeš nějaký důkaz, tak tomu uvěřím, protože, kdykoliv vylezu mimo GZ, tak vždycky, ale opakuji vždycky potkám PK a sjede mě. Vyjímka je, když lognu ráno a jsou všichni ve škole, v práci a já mam dovolenou.
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."
http://www.panslabyrinth.com/
http://www.panslabyrinth.com/
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Nějak se mi tomu nechce věřitKaj píše:Dukaz ti asi tezko ukaze, protoze by ti musel davat pristupy. Ver si tomu nebo ne, ale o hracich ve hre mame vcelku slusny prehled a PKcek je obecne ve hre mnohem mene nez si lide mysli. Prave v tuhle chvili je z 66 hracu 1 PKcko, coz predstavuje 1,5% nalognutych hracu.Helloween píše: None, kde si přišel na to, že loguje 3-6% PK ze všech nalogovaných. Až mi ukážeš nějaký důkaz, tak tomu uvěřím, protože, kdykoliv vylezu mimo GZ, tak vždycky, ale opakuji vždycky potkám PK a sjede mě. Vyjímka je, když lognu ráno a jsou všichni ve škole, v práci a já mam dovolenou.

- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Me odevzdavaj equip v dungu jen me vidi takze mas pravdu .. je to jeste jednodussi nez vzit diteti lizatko :pHelloween píše:Pojezd jakékoliv výpravy v dungu= eqip, + jjich loot, nemluvě o itemech co jim padly. Takhle už sem pár výprav pojel(né sám, bylo nás víc pro rejpaly)Anger píše:ale pokud mas dobrou partu je to spis o zabave nez o mamon.
Prepracovani ch o run velmi stizilo vubec pojizdeni dungu s runou
Takže mi tu nemluv o tom jak je těžký za PK běhat.
- Napospas
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Propásl jsem šanci něco konstruktivního napsat, teď už to asi nemá moc cenu, protože všechno bylo řečeno a autora to stejně nepřesvědčilo 
Dřív to bylo za peka lehčí a za nb těžší a většina lidí to přežila, vůbec bych to neřešil.
Takže z mého pohledu jediné co si zaslouží pozornost je to, že Triglav napsal správně "výjimka", což se tu moc často nevidí

Dřív to bylo za peka lehčí a za nb těžší a většina lidí to přežila, vůbec bych to neřešil.
Takže z mého pohledu jediné co si zaslouží pozornost je to, že Triglav napsal správně "výjimka", což se tu moc často nevidí

Napospas[Spolek], chudý příbuzný
Taková technická, když chce PK postávat u HB, tak je to dobrej sebevrah, protože kdyby jsi byl v O/CH, tak by jsi zjistil, že nám tam vede takovej jeden krásný port, přímo k HB, a máme hroznou zálibu se tam s Orderákama prasit, takže pokud se dotyčný chce stát obětí, když se přez něj přežene 8-10 O/CH, kteří jen co ho killnou a vyfullí jdou zase zvesela do sebe, tak ať si tam klidně stojí noHelloween píše: .......
No a jestli Vám připadne Full, RK,RK,RK,HK/ postávat u HB a čekat na bezmocný NB a pojíždět je a mít z toho prdel jako zábava. Fajn, mě to ale připadne jako znechucování a pruzení ať si myslí každý co chce.
........

No já myslím, že i mýlíš. Naposledy nás to pustilo 6 O/CH na 1 PK, tak jestli je poměr takovej, tak to snad radši žádnejEliska píše: Angre, třeba je to novej smysl O/Ch run. Přece jenom dřív se pojížděli dungy jedna radost, teď to máte sice težší, ale jde to a neříkej že ne. A myslím, že runa pustí jen omezenej počet O/Ch podle počtu Pk v dungu, pokud se nemylím :p

Tak me by zajimalo co tech 6 pk delalo, jestli se honilo s frakcnima, nebo jestli litali po lidechKaj píše:Gong oznami: 142 hracu, z toho 6 PK4% z celku.
Potom kolik z tech 142 hracu, makrovalo/trhovalo/obihalo, harvilo/dungovalo, hralo za frakce a kolik tak zhruba z tech 142 kteri meli sanci se potkat s tema 6 pk nejsou jejich kamaradi, neutikali by pred nima