Filmy

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Acarus píše:co ten dabing ? a muze nekdo popsat rozdil tri de a dve de ? Ja byl na dve de s titulema ... tri da si asi strihnu, jen me to zajima dopredu.
Mno já dvědé neviděl, takže. Jako prostě ale - ten film je pro 3D. Takže ti prostě listy padaj před plátnem, šíp trčí skoro až do držky a takový ty jejich mocný průhledný Vobrazovky jsou v tom třidéčku prostě trochu nemálo mocný. Ten dabing, až jsem se divil, mě (=ani mě!) nijak významně nerozčiloval. Čili v pohodě - dokonce je tam i pár vtípků, kterým se dá zasmát. Mno rozhodně - když už Avatar, tak v 3D. Však ten film o ničem jiným pořádně není :)
Nexios
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Hunter píše:
Acarus píše:co ten dabing ? a muze nekdo popsat rozdil tri de a dve de ? Ja byl na dve de s titulema ... tri da si asi strihnu, jen me to zajima dopredu.
Mno já dvědé neviděl, takže. Jako prostě ale - ten film je pro 3D. Takže ti prostě listy padaj před plátnem, šíp trčí skoro až do držky a takový ty jejich mocný průhledný Vobrazovky jsou v tom třidéčku prostě trochu nemálo mocný. Ten dabing, až jsem se divil, mě (=ani mě!) nijak významně nerozčiloval. Čili v pohodě - dokonce je tam i pár vtípků, kterým se dá zasmát. Mno rozhodně - když už Avatar, tak v 3D. Však ten film o ničem jiným pořádně není :)
no hele ja nevidel tri de nic jeste takze si to neumim ani predstavit asi. Sel sem na originalni zneni protoze sem proste podpantoflak a tak. Ale proste to tride chapu musim videt. Takze jestli to je stejna pecka jako v dve de tak to za to shlednuti stoji to ne ze ne. Pak je otazkou to zda li imax nebo normalni tride projekce v normal multiplex kine.
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

taky ste mne naladili na 3d.:)
dokonce tak, ze nebudu cekat na partaka a pudu proste sam:p
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
Leon
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Leon »

Hunter píše:
Má pravdu ten chlapec.
[00:32] Hunter : Leon je internetovej nick pro slovensko
Nait Magusanus
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nait Magusanus »

Johny Matovic píše:u nas 7 euro ;p
dival sem se na ceny imaxu v praze a 180 student pade nebo kolik navic obyc human, coz se imho da, bracha navic rikal ze tam je to uplne nejsuprovejsi giganticke platno luxus zvuk a tak a metoda 3D je taky trochu jina jak treba v palace cinemas kde sme byl nedavno na http://www.csfd.cz/film/242330-nezvratn ... ation-the/ 3D a ten treti rozmer tomu opravdu dava novy rozmer, clovek mel tendenci uhnout leticimu kolu, dotknout se tyce trcici z typka.. btw jsou tam ted akce o vikendu vsechny filmy za pul sta.
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Ale jo svobodnej kluk to se da...
Jen nevim jak pise ten darknes, ze pujde po treti jestli by tohle zvladli i rodiny z placicima detma....tatiii tatiii jak to chci videt jeste :wink:
A smekam pred cameronem, vi jak vydelat
Aspon teda podle vasich reakci
Darkness
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Darkness »

Me to nestojí nic. Protoze bratránek dělá v cinestaru takze tam chodím vetsinou tak 2x tejdne na |6 filmecků zadara. Jinak u nas to stojí ve 3D asi 214 korun nebo tak nejak. Je to vse na netu.
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Winis
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Winis »

ja bych na to sel asi do IMAXU. Byl sem jen na 3D v Palce cinemas, ale IMAX by mohl byt vetsi zazitek, preci jen je to kino staveny na 3D.
Kaj
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kaj »

IMAX do Unora beznadejne vyprodano.
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."

http://www.panslabyrinth.com/
Petysek
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petysek »

Ultimate Gift, The / 12 Podmínek k dědictví

- pěknej rodinej film

Bucket List, The / Než si pro nás přijde

- příběh dvou naprosto odlišných chlapku a jejich rok před smrtí

21/Oko bere

-Přesto že už sem ho tu zahlídl, tak doporučuju zhlídnout, Thriller, který zaujme

Curious Case of Benjamin Button, The/ Podivuhodný případ Benjamina Buttona

A ještě jedna klasika
Catch Me If You Can/Chyť mě, když to dokážeš

- Krimi s Tomem Hannksem a Leonardem DiCapriem
Darkness
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Darkness »

Poslední dům na levo.

Docela krutarna no
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Deacon Frost
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deacon Frost »

Hunter píše: Jinak z filmů, co jsem teď viděl a skutečně stály za to, tak jedině Dvanáct rozhněvaných mužů. Konečně jsem to totiž po 52 letech potahal :/
http://www.csfd.cz/film/235448-12-12-ra ... h-muzscin/
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Morlith
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morlith »

Nait Magusanus píše:3D a ten treti rozmer tomu opravdu dava novy rozmer, clovek mel tendenci uhnout leticimu kolu, dotknout se tyce trcici z typka..
ja ti enviem ten avatar mi neprisiel ako 3D v tom ze na teba vybehavaju veci a podobne, skor to bolo 3D ako fakt 3D, krasna praca s celym odrazom, v polke filmu som to uz aj prestal vnimat a vyslovene som si uzival ten obraz
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
Kaj
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kaj »

Morlith píše:
Nait Magusanus píše:3D a ten treti rozmer tomu opravdu dava novy rozmer, clovek mel tendenci uhnout leticimu kolu, dotknout se tyce trcici z typka..
ja ti enviem ten avatar mi neprisiel ako 3D v tom ze na teba vybehavaju veci a podobne, skor to bolo 3D ako fakt 3D, krasna praca s celym odrazom, v polke filmu som to uz aj prestal vnimat a vyslovene som si uzival ten obraz
A byls v beznym kine nebo v íííííííímaxu?

Morlith
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morlith »

v beznom
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
Martini
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martini »

No ten pribeh a ty postavy v avatoroj jsou vazne zoufaly, proste pohadka pro deti :p, takze pokud na nej jit tak asi jen ve 3D, abyste si aspon vychutnali to technicky zpracovani. Zrim te, bratre.
[b]Tobi's a Good Boy[/b]
Kaj
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kaj »

Martini píše:No ten pribeh a ty postavy v avatoroj jsou vazne zoufaly, proste pohadka pro deti :p, takze pokud na nej jit tak asi jen ve 3D, abyste si aspon vychutnali to technicky zpracovani. Zrim te, bratre.
No jasne, ze pribeh bude ocekavatelne hloupoucky "marinak rozpolceny mezi sve povinnosti a sympatie/lasku k mistnim domorodcum" (jen hadam :) ). Ale jestli jsem to dobre pochopil tak 3D je to i v beznem kine - kolega v praci rikal neco o tom ze se fasuji spesl 3d brejle ....

Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

JE to pohoda clovek se pripoji kablem ke stromu a ma hned dva vocasy. Ale fakt se mi libila i ta fauna na te planete a to do to pocitam i ty modry vysportovany 3 metrovy kocicky:p
Martini
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martini »

Kaj píše:
No jasne, ze pribeh bude ocekavatelne hloupoucky "marinak rozpolceny mezi sve povinnosti a sympatie/lasku k mistnim domorodcum" (jen hadam :) ). Ale jestli jsem to dobre pochopil tak 3D je to i v beznem kine - kolega v praci rikal neco o tom ze se fasuji spesl 3d brejle ....
No bohuzel ani ta rozpolcenost tam tak nejak neni, takze pribeh opravdu plytkej, coz nechapu, ze to pak muze dostat nominaci na nejlepsi drama ve Zlatych Globech :p. Ale zajimalo by me jak to 3D vypada v IMAXU, ja byl v cinestaru a zas tak unesenej sem z toho nebyl, dokonce me obcas i stvalo hledat ten objekt, kterej byl zrovna zaostrenej :)
[b]Tobi's a Good Boy[/b]
Delarock
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarock »

Hele jde se na ten 3D Avatar divat bez tech 3D brejli a uvidim to v tu chvili 2D normalne, nebo to je ten obraz nakej proste zmrsenej aby to bylo ve 3D? :p snad chapete...
[16:37] Nexios: jako ja ho mam rad
[16:37] Mulambo: ja ne, me dycky pojel a pak se mi vysmal, a pak uz me radsi ani nepojizdel a jen se mi vysmal
-
Smazali mi ICQ :(
Odpovědět