Mno já dvědé neviděl, takže. Jako prostě ale - ten film je pro 3D. Takže ti prostě listy padaj před plátnem, šíp trčí skoro až do držky a takový ty jejich mocný průhledný Vobrazovky jsou v tom třidéčku prostě trochu nemálo mocný. Ten dabing, až jsem se divil, mě (=ani mě!) nijak významně nerozčiloval. Čili v pohodě - dokonce je tam i pár vtípků, kterým se dá zasmát. Mno rozhodně - když už Avatar, tak v 3D. Však ten film o ničem jiným pořádně neníAcarus píše:co ten dabing ? a muze nekdo popsat rozdil tri de a dve de ? Ja byl na dve de s titulema ... tri da si asi strihnu, jen me to zajima dopredu.
Filmy
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Nexios
-
Acarus
no hele ja nevidel tri de nic jeste takze si to neumim ani predstavit asi. Sel sem na originalni zneni protoze sem proste podpantoflak a tak. Ale proste to tride chapu musim videt. Takze jestli to je stejna pecka jako v dve de tak to za to shlednuti stoji to ne ze ne. Pak je otazkou to zda li imax nebo normalni tride projekce v normal multiplex kine.Hunter píše:Mno já dvědé neviděl, takže. Jako prostě ale - ten film je pro 3D. Takže ti prostě listy padaj před plátnem, šíp trčí skoro až do držky a takový ty jejich mocný průhledný Vobrazovky jsou v tom třidéčku prostě trochu nemálo mocný. Ten dabing, až jsem se divil, mě (=ani mě!) nijak významně nerozčiloval. Čili v pohodě - dokonce je tam i pár vtípků, kterým se dá zasmát. Mno rozhodně - když už Avatar, tak v 3D. Však ten film o ničem jiným pořádně neníAcarus píše:co ten dabing ? a muze nekdo popsat rozdil tri de a dve de ? Ja byl na dve de s titulema ... tri da si asi strihnu, jen me to zajima dopredu.
Má pravdu ten chlapec.Hunter píše:Mno já dvědé neviděl, takže. Jako prostě ale - ten film je pro 3D. Takže ti prostě listy padaj před plátnem, šíp trčí skoro až do držky a takový ty jejich mocný průhledný Vobrazovky jsou v tom třidéčku prostě trochu nemálo mocný. Ten dabing, až jsem se divil, mě (=ani mě!) nijak významně nerozčiloval. Čili v pohodě - dokonce je tam i pár vtípků, kterým se dá zasmát. Mno rozhodně - když už Avatar, tak v 3D. Však ten film o ničem jiným pořádně neníAcarus píše:co ten dabing ? a muze nekdo popsat rozdil tri de a dve de ? Ja byl na dve de s titulema ... tri da si asi strihnu, jen me to zajima dopredu.
[00:32] Hunter : Leon je internetovej nick pro slovensko
- Nait Magusanus
- Elder Letter

- Kontaktovat uživatele:
dival sem se na ceny imaxu v praze a 180 student pade nebo kolik navic obyc human, coz se imho da, bracha navic rikal ze tam je to uplne nejsuprovejsi giganticke platno luxus zvuk a tak a metoda 3D je taky trochu jina jak treba v palace cinemas kde sme byl nedavno na http://www.csfd.cz/film/242330-nezvratn ... ation-the/ 3D a ten treti rozmer tomu opravdu dava novy rozmer, clovek mel tendenci uhnout leticimu kolu, dotknout se tyce trcici z typka.. btw jsou tam ted akce o vikendu vsechny filmy za pul sta.Johny Matovic píše:u nas 7 euro ;p
Me to nestojí nic. Protoze bratránek dělá v cinestaru takze tam chodím vetsinou tak 2x tejdne na |6 filmecků zadara. Jinak u nas to stojí ve 3D asi 214 korun nebo tak nejak. Je to vse na netu.
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Ultimate Gift, The / 12 Podmínek k dědictví
- pěknej rodinej film
Bucket List, The / Než si pro nás přijde
- příběh dvou naprosto odlišných chlapku a jejich rok před smrtí
21/Oko bere
-Přesto že už sem ho tu zahlídl, tak doporučuju zhlídnout, Thriller, který zaujme
Curious Case of Benjamin Button, The/ Podivuhodný případ Benjamina Buttona
A ještě jedna klasika
Catch Me If You Can/Chyť mě, když to dokážeš
- Krimi s Tomem Hannksem a Leonardem DiCapriem
- pěknej rodinej film
Bucket List, The / Než si pro nás přijde
- příběh dvou naprosto odlišných chlapku a jejich rok před smrtí
21/Oko bere
-Přesto že už sem ho tu zahlídl, tak doporučuju zhlídnout, Thriller, který zaujme
Curious Case of Benjamin Button, The/ Podivuhodný případ Benjamina Buttona
A ještě jedna klasika
Catch Me If You Can/Chyť mě, když to dokážeš
- Krimi s Tomem Hannksem a Leonardem DiCapriem
- Deacon Frost
- Pencil Master

- Kontaktovat uživatele:
http://www.csfd.cz/film/235448-12-12-ra ... h-muzscin/Hunter píše: Jinak z filmů, co jsem teď viděl a skutečně stály za to, tak jedině Dvanáct rozhněvaných mužů. Konečně jsem to totiž po 52 letech potahal :/
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
- Morlith
- Pencil Master

- Kontaktovat uživatele:
ja ti enviem ten avatar mi neprisiel ako 3D v tom ze na teba vybehavaju veci a podobne, skor to bolo 3D ako fakt 3D, krasna praca s celym odrazom, v polke filmu som to uz aj prestal vnimat a vyslovene som si uzival ten obrazNait Magusanus píše:3D a ten treti rozmer tomu opravdu dava novy rozmer, clovek mel tendenci uhnout leticimu kolu, dotknout se tyce trcici z typka..
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
A byls v beznym kine nebo v íííííííímaxu?Morlith píše:ja ti enviem ten avatar mi neprisiel ako 3D v tom ze na teba vybehavaju veci a podobne, skor to bolo 3D ako fakt 3D, krasna praca s celym odrazom, v polke filmu som to uz aj prestal vnimat a vyslovene som si uzival ten obrazNait Magusanus píše:3D a ten treti rozmer tomu opravdu dava novy rozmer, clovek mel tendenci uhnout leticimu kolu, dotknout se tyce trcici z typka..
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."
http://www.panslabyrinth.com/
No jasne, ze pribeh bude ocekavatelne hloupoucky "marinak rozpolceny mezi sve povinnosti a sympatie/lasku k mistnim domorodcum" (jen hadamMartini píše:No ten pribeh a ty postavy v avatoroj jsou vazne zoufaly, proste pohadka pro deti :p, takze pokud na nej jit tak asi jen ve 3D, abyste si aspon vychutnali to technicky zpracovani. Zrim te, bratre.
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
No bohuzel ani ta rozpolcenost tam tak nejak neni, takze pribeh opravdu plytkej, coz nechapu, ze to pak muze dostat nominaci na nejlepsi drama ve Zlatych Globech :p. Ale zajimalo by me jak to 3D vypada v IMAXU, ja byl v cinestaru a zas tak unesenej sem z toho nebyl, dokonce me obcas i stvalo hledat ten objekt, kterej byl zrovna zaostrenejKaj píše:
No jasne, ze pribeh bude ocekavatelne hloupoucky "marinak rozpolceny mezi sve povinnosti a sympatie/lasku k mistnim domorodcum" (jen hadam). Ale jestli jsem to dobre pochopil tak 3D je to i v beznem kine - kolega v praci rikal neco o tom ze se fasuji spesl 3d brejle ....
[b]Tobi's a Good Boy[/b]
- Delarock
- Book Snake

- Kontaktovat uživatele:
Hele jde se na ten 3D Avatar divat bez tech 3D brejli a uvidim to v tu chvili 2D normalne, nebo to je ten obraz nakej proste zmrsenej aby to bylo ve 3D? :p snad chapete...
[16:37] Nexios: jako ja ho mam rad
[16:37] Mulambo: ja ne, me dycky pojel a pak se mi vysmal, a pak uz me radsi ani nepojizdel a jen se mi vysmal
-
Smazali mi ICQ :(
[16:37] Mulambo: ja ne, me dycky pojel a pak se mi vysmal, a pak uz me radsi ani nepojizdel a jen se mi vysmal
-
Smazali mi ICQ :(