hm.. a co jako? kler si taky desp nesolne, potrebuje i jiny povolani, zkus jinej argument. Ranguv ar je proste jinde nez by mel byt, to stejny mag, ty kovovky mu davaji ar jak krava.Ingham-Alagar píše:Je třeba to srovnávat bez schopností jiných povolání, čili cler ma pres 120, ale se svým vlastním boostem, kdežto ranger 100, ale potřebuje k tomu clerika.
Mag vs Negr armory
[url=http://mulambo.wz.cz/web/mainpage.htm]luzr[/url]
negr ma v topku stejne ar jako mag v +15 mytril robe a invul kuzichPatejl píše:hm.. a co jako? kler si taky desp nesolne, potrebuje i jiny povolani, zkus jinej argument. Ranguv ar je proste jinde nez by mel byt, to stejny mag, ty kovovky mu davaji ar jak krava.Ingham-Alagar píše:Je třeba to srovnávat bez schopností jiných povolání, čili cler ma pres 120, ale se svým vlastním boostem, kdežto ranger 100, ale potřebuje k tomu clerika.
za celou risi mi padla durabka o 3 body, armor ted nevim, pochybuju ze byl jako obyc plusovka a to sem sel bez morfu, tzn. mel sem ji celej dunk na sobeWilson píše:ale ta roba se ti rozpadne po 2 - 3 vetsich dungach a hlavne v pulce dungu ta roba uz ma ar jak obyc +sovka ...
kdyz mas na sobe obleceni tak se to nici o mnoho min ..... jako sou half aropny, serpy a podobne blbostiPatejl píše:za celou risi mi padla durabka o 3 body, armor ted nevim, pochybuju ze byl jako obyc plusovka a to sem sel bez morfu, tzn. mel sem ji celej dunk na sobeWilson píše:ale ta roba se ti rozpadne po 2 - 3 vetsich dungach a hlavne v pulce dungu ta roba uz ma ar jak obyc +sovka ...
No jestli to tak vyznelo tak sorry. Ja se jenom udivoval ze to lidi zacali resit az ted po ehm dost dlouhy dobe co je to mozne... A klidne bych u rangu dovolil pouzivat pouze ring trosku ho oslabit mozna? Tim padem by se mohlo namitat ze by byl nevyuzitelny chain ar, tak bych povolil clerovi max chain armor jak tomu bylo kdysi v prehistorii :p
no to mi pripadne uz jako velkej zasah...Big Bud píše:No jestli to tak vyznelo tak sorry. Ja se jenom udivoval ze to lidi zacali resit az ted po ehm dost dlouhy dobe co je to mozne... A klidne bych u rangu dovolil pouzivat pouze ring trosku ho oslabit mozna? Tim padem by se mohlo namitat ze by byl nevyuzitelny chain ar, tak bych povolil clerovi max chain armor jak tomu bylo kdysi v prehistorii :p
Tos dostal kramy ze ti to tak mysli?Big Bud píše: u rangu dovolil pouzivat pouze ring trosku ho oslabit mozna? Tim padem by se mohlo namitat ze by byl nevyuzitelny chain ar, tak bych povolil clerovi max chain armor jak tomu bylo kdysi v prehistorii :p
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
a nebo by sme zavedly komba plate + ring jak tomu bylo v historii?Big Bud píše:Tim padem by se mohlo namitat ze by byl nevyuzitelny chain ar, tak bych povolil clerovi max chain armor jak tomu bylo kdysi v prehistorii :p

[i]"V boji s holi sme vyrovnanymi souperi, ale jeho litajici kung-fu je lepsi nez moje"[/i]