Můžu vědět podle jakýho klíče se mažou/nemažou? Příde mi že to tam moderuje nějakej jantar, protože HP, který sou vtipný(např.ty co tam dal Marki) se mažou a nicneříkající/brečící/dementní tam pořáááád zůstávaj.
Tak to si ovšem myju ruce, já s tím nemám absolutně, ale absolutně...
(Určitě Mul!!!!)
;p
[size=92][b]Pískle.[/b][/size]
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
Nezlobte se na nej on si nedal prasecek. Ono ted to trochu prehnal no :p Za nizky zdi ban ale ten hp nemazat. Nektery tam byli ted dobry ty s tema malovanyma potvorama.
jak muze mulovi ujet ruka kdyz ji ma nekde jinde? :p
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
Legend Of Pain píše:no tak radsej neake egohonisticke obrazky, ako obrazky ktore s ultimou nemaju nic spolocne..alebo dokonca obrazky z inych serverov no
Legend Of Pain píše:no tak radsej neake egohonisticke obrazky, ako obrazky ktore s ultimou nemaju nic spolocne..alebo dokonca obrazky z inych serverov no
Smazal sem je já. Tyhle PvP flame hotpiky si dávejte na stránky guildy a ne na ofic dp web. To by tam toho bylo zachvíli tolik,že by nezbylo žádné místo. Jinak všechny hp, které s uo vůbec nesouvisí, sou nemilosrdně mazány hned jak si toho někdo z nás všimne.
co ma prvy a druhy obrazok spolocne s UO ? hm kocky uzasne, vtipne ale s Uo to nema spolocne vobec nic a to druhe ? to radsej ani nekomentujem teda. v UO je lama, uzasne. Mam tam posielat obrazky stromov (dubov, lip, borovic..) ? To ma totiz s UO tak vela, ako ten obrazok.. to ze nemusim pozerat na hotpicky mi nehovorte, viem to.
[16:37] Nexios: jako ja ho mam rad
[16:37] Mulambo: ja ne, me dycky pojel a pak se mi vysmal, a pak uz me radsi ani nepojizdel a jen se mi vysmal
-
Smazali mi ICQ :(