Ta je sexy ja ji dycky chtelBig Bud píše:nemusi trpet tu default barvu gargoyla nebo impa :ppp
Barva Stone Gargoyla/Impa
- Kilian
- Inkless

- Kontaktovat uživatele:
Usetri si na zlatou sosku a mozna ti tu jinou 'rare' barvu daj...ale nejdriv budes muset solo za vampika s tou soskou v baglu projit ultra super solo dung 
Vubec se mi nezda, ze by mel mit stone vamp jinou barvu nez stone...
Jedine ze by se predelal quest a s tim bych moc nepocital, protoze GM maj mnohem dulezitejsi veci na praci nez upravovat quest ze stone vampa na dark ci blood wampa kuli barvicce...
A navic...proc by mel mit wamp 'rare' barvu, kdyz ostatni povolani nemuzou ani tu stone...na vasem miste bych byl spokojenej s tim co je...a neresil to, jelikoz uz ta stone je dost 'rare' a nemusela by vubec bejt...
Vubec se mi nezda, ze by mel mit stone vamp jinou barvu nez stone...
Jedine ze by se predelal quest a s tim bych moc nepocital, protoze GM maj mnohem dulezitejsi veci na praci nez upravovat quest ze stone vampa na dark ci blood wampa kuli barvicce...
A navic...proc by mel mit wamp 'rare' barvu, kdyz ostatni povolani nemuzou ani tu stone...na vasem miste bych byl spokojenej s tim co je...a neresil to, jelikoz uz ta stone je dost 'rare' a nemusela by vubec bejt...
vis jako ja bych spis navrhl kdyz uz aby si vamp zasel na tu svoji cernou bardu kuze qest protze cerna barva jako takova je uplne zrusena a tim qestem by se to vyresilo ze ten kdo ce mit vampiry v cerne tak by ho mohl mit i prez to ze by byl ve stone barve,chtelo by to takovou černo stríbrnou barvu a nebo uplně temě černou, byla by to docela sranda
- Arvin Salinas
- Book Snake

- Kontaktovat uživatele:
ako je ten vampik hlidac v risiCalderik píše:vis jako ja bych spis navrhl kdyz uz aby si vamp zasel na tu svoji cernou bardu kuze qest protze cerna barva jako takova je uplne zrusena a tim qestem by se to vyresilo ze ten kdo ce mit vampiry v cerne tak by ho mohl mit i prez to ze by byl ve stone barve,chtelo by to takovou černo stríbrnou barvu a nebo uplně temě černou, byla by to docela sranda
[b]EPITAPH[/b]
And then, when he should take on with blessed vision of shining future, shook him waftage of unexplainable fear, feeling, which were completly strange to him...
[i](c) Nemessis[/i]
And then, when he should take on with blessed vision of shining future, shook him waftage of unexplainable fear, feeling, which were completly strange to him...
[i](c) Nemessis[/i]
Ale tak to nemusí bejt podle normalního šutru, ale třeba podle Firestounu a je to ne? Sice vampa nemam, ale kdyby se na to udělal třebas quest, tak by to pro vampáky mohlo být docela zpestření.Arandil píše:Myslim si ze ked uz sa to vola stone tak ta farba by mohla byt podobna stone farbe..myslim si ze ked bude chodit vamp s rejr cervenou farbou ktora ti vypali oci ked sa nanho pozres po svete pretoze bude "stone" to je blbost...ta farba ma mat farbu zhruba ako suter..moj nazor..
Samozřejmě s tou červenou v míře, at si nemusim brat sluneční brýle na vampíry.
-
Jakub Bohem
- Orc Writer

- Kontaktovat uživatele: