Zda se mi to nebo je nas tu cimdal min a jsou cimdal vetsi lagy? Co to nove protilagovaci opatreni (loot system atd.)...Muze nekdo rozumne rict cim to je?

Nevis, co jsou lagy! Zaplat panbu za stav, ktery je ted.Lucifers Angel píše:Čím míň je tu hráčů a čím víc dělají gmka protilagovací opatření, tím větší jsou lagy ...Aneb ...Vitejte ve svete Dark Paradise kde se nemůžete hnout ...
Zda se mi to nebo je nas tu cimdal min a jsou cimdal vetsi lagy? Co to nove protilagovaci opatreni (loot system atd.)...Muze nekdo rozumne rict cim to je?
U nas na kolejich nekdy na podzim, bylo tak 5 stupnu nad nulou, stal cernoch cernej jak bota, zahranicni student, co umel par slov cesky, klepal se a nadaval: "Kurva, to je ale kosa, to je ale kosa....". Kdyz jsem ho slysel, tak jsem si vzpomel na zhruba 2 roky pred tim, kdyz byly mozna patnactistupnovy mrazy. Ten clovek nevedel, co to je skutecna kosa, stejne jako jsi ty asi nezazil opravdovy lagy.Lucifers Angel píše:Zacinam si myslet ze pres den asi laguju jen ja...
Tady je krasne videt, ze vubec nectes na co reagujes. Jediny, kdo si postezoval na lagy je autor a UPLNE vsichni mu rekli, ze muze byt za stavajici situaci rad. Pak se ma s takovyma lidma jako jsi ty dat o necem rozumne bavit, kdyz jen pisou, ale nectou...Inkvizitor Dan píše:Taky nvm co brecite...