Ubožáčci

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Alassea
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alassea »

Galadriel píše:Docela rád bych slyšel definici relogerství. Předpokládal bych, že na O/Ch jsou větší požadavky, než na ostatní hráče, proto jsou pro ně pravidla přísnější.
och se resi jenze to je tezko dokazitelny... pokud na to nekdo neupozorni kakarovi nebo popripade me/snowerovi ...
Bozsky NooB [True Order] .....
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

Ach jo .... relogy byly budou ale o to mi vůbec nešlo

Ptám se jen zda si můžu nějak poradit se špehama před gh.

Řekněmě, že doungů odcházíme většinou ve stejnou dobu, špeh si oběhne GH větších guild a když najde akci, zkoukne eqip podle toho určí dung a jen tam pošle pk partu dungaře vykempit.

Je sice pravda, že bychom na každou akci mohli dávat sraz někde jinde ale to je nepraktické navíc GH k tomu slouží guilda tam má runy, lidi tam mají eqipy a podobně.
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

ale i když vás skoukne, tak stále neví do jakého dungu jdete pokud to někdo nepráskne :)
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

Prafotr Morava píše:ale i když vás skoukne, tak stále neví do jakého dungu jdete pokud to někdo nepráskne :)
ne? hmmm

když na střeše bude stát 10 ledí mezi nimi craft a budou bez jezdítek tak jdou do pride říše

11-16 bez jezdítek pride peklo

10 a více lidí padá v úvahu desp dest dest ratmani a sorc
- mrknu kolik jde prsků a vim zda to jsou nebo nejsou ratmani
a zbyly mi 3 dungy kam můžou jít, podívám se na weby guild abych věděl kde jsou poklady a pak taky kam ta guilda kterou špehuji nejčastěji chodí ...

řekneme že sorc vynecháme bo je v ilešenaru tak je uvidím házet gate tak řeknu svým PK kámošům na TS aby hodily gate taky, oni hodí 2 jenu před dest a jednu před desp ... do každé skočí 1 člověk a podle toho u kerého dungu začnou vyskakovat modráci tam naskáčou i pkčka.

velmi snadné ... nicméně je to to co dělala kovárna akorád že za duchy.

pokus si pk seženou dosatečný počet řekněmě 2 vs 1 tak blue jsou bez nároku
Orion
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Orion »

twe Empe moc to žereš, teď jsi mě přesvědčil
Ducky
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ducky »

Empair píše:Ptám se jen zda si můžu nějak poradit se špehama před gh.
Ty jako hrac s nima nic nezmuzes, kdyz behala kovarna tak velice casto, mozna skoro kazdy den tam byl nejaky speh, pozdeji to vysperkovali tim ze tam chodili i duchama. Tak sem se tenkrat taky o to zajimal co s tim a bylo mi receno ze postizitelne to je a gms to i potrestaji, ale musi se to dokazat a to jde docela spatne. Takze jedine zjistovat serialy spehu a vrahu.

Jinak lidi jak pisou chytry rady "tak nechodte do dungu z guildhousu" tak to jsou rady za vsechny prachy a na co mi pak ten guild house asi tak je?
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Bud se muzes branit nejakymi prostredky ty sam ... invenci a napady necham na tobe, ale treba tadke me napadlo, odchod treba z trei rusnych mist tri skupinek, nepochybuju ze to dokazate zesycnhronizovat via TS a jine externi programy a pod.

a nebo ohledne tech prasat napsat taky me a ja si uz na ne pociham.
Morlith
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morlith »

Ducky píše:
Jinak lidi jak pisou chytry rady "tak nechodte do dungu z guildhousu" tak to jsou rady za vsechny prachy a na co mi pak ten guild house asi tak je?
ty ducky myslim ze zrovna templary tych domcekov maju viac, ak to ces brat ako "gild house", ale jo no tak tam del treba loot, takychto ludi to bezne casom omrzi, kedysi boli Mamonstvo s lawom, potom dosla kovarna, teraz toto, sezonna zalezitost...
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
Dexxter
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dexxter »

Morlith píše:takychto ludi to bezne casom omrzi, kedysi boli Mamonstvo s lawom, potom dosla kovarna, teraz toto, sezonna zalezitost...
skor ich zmazu, nez omrzi :)
[i]"V boji s holi sme vyrovnanymi souperi, ale jeho litajici kung-fu je lepsi nez moje"[/i]
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Morlith píše:
Ducky píše:
ty ducky myslim ze zrovna templary tych domcekov maju viac, ak to ces brat ako "gild house", ale jo no tak tam del treba loot, takychto ludi to bezne casom omrzi, kedysi boli Mamonstvo s lawom, potom dosla kovarna, teraz toto, sezonna zalezitost...
My tu ssme ale nejdýl a pořád sme,, 8) :)
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night Storm »

ale s jakou aktivitou :p ... mamonstvo a law tu taky porad "jsou"
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Night Storm píše:ale s jakou aktivitou :p ... mamonstvo a law tu taky porad "jsou"
Tak to víš že byly pauzy nebo různý období neaktivity aspoň co se mě týče, ale momentálně to docela ide :)
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Anger
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anger »

nevim tady se resi problem ze raynor za modraka probeh okolo gh kde byly lidi ze stejne uz napraskanyho dungu jinak to fakt neni bezna praxe nejaky kempeni ghcek ale zajimavy bylo ze raynor probeh a rek co dou za dung a nikomu to nebylo divny.Ale stejne jsme nakonec lehly tak je to jedno nedokazu si predstavit ten bordel kdyby jsme je nahodou pojeli.
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

Acarus píše:Bud se muzes branit nejakymi prostredky ty sam ... invenci a napady necham na tobe, ale treba tadke me napadlo, odchod treba z trei rusnych mist tri skupinek, nepochybuju ze to dokazate zesycnhronizovat via TS a jine externi programy a pod.

a nebo ohledne tech prasat napsat taky me a ja si uz na ne pociham.
Co se týče řešení, tak já si vždcky nějaké vymyslím. Už dlouho se mi nestalo aby mi pk pojeli nebo překazi akci. Jenže, ne kadžý má PvM akce tak silné i co se týče PvP.
Ale když zase příde nějaký špicl tak stačí poslat ti jeho id na icq a pokud ho chytíš při činu tak ho potrestáš?
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

Anger píše:nevim tady se resi problem ze raynor za modraka probeh okolo gh kde byly lidi ze stejne uz napraskanyho dungu jinak to fakt neni bezna praxe nejaky kempeni ghcek ale zajimavy bylo ze raynor probeh a rek co dou za dung a nikomu to nebylo divny.Ale stejne jsme nakonec lehly tak je to jedno nedokazu si predstavit ten bordel kdyby jsme je nahodou pojeli.
ono mi vůbec nejde o ten pojezd ty už na nás dělala řada PK, jen trochu zábavy před dungem ... jde mi o nečestné jednání z vaší strany
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Empair píše:navod jak kempit gh a zjistovat co se pujde
1) jak poznam ze jdou vsichni do dungu ? kdyz skacu do dungu (jakozto modrak) tak casto je v miste z kteryho hazem gate i dost lidi ktery ten dung nejdou.takze o tom poctu to muze byt dost matouci.

2)eqipi nosite vsude stejne vesmes..takze podle toho taky moc nezjistime

3)kdy sem byl s vama sorc taks te gate hazely k portum na Ilsh.takze to taky neni tak docela pravdeze kdyz nehodite gate tak jdete sorc.

4)proc tam behat za modraka kdyz tam mzu stat za pk ranga mimo gz a trackovat vase gh?

podle me si to predstavuejs jak hurvinek valku...
Správce charity válečníků
Patejl
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patejl »

jako na mamonstvo bacha jo, aby se znovu neprobudilo :p
[url=http://mulambo.wz.cz/web/mainpage.htm]luzr[/url]
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

Raynor píše:
Empair píše:navod jak kempit gh a zjistovat co se pujde
1) jak poznam ze jdou vsichni do dungu ? kdyz skacu do dungu (jakozto modrak) tak casto je v miste z kteryho hazem gate i dost lidi ktery ten dung nejdou.takze o tom poctu to muze byt dost matouci.

2)eqipi nosite vsude stejne vesmes..takze podle toho taky moc nezjistime

3)kdy sem byl s vama sorc taks te gate hazely k portum na Ilsh.takze to taky neni tak docela pravdeze kdyz nehodite gate tak jdete sorc.

4)proc tam behat za modraka kdyz tam mzu stat za pk ranga mimo gz a trackovat vase gh?

podle me si to predstavuejs jak hurvinek valku...
1) rozhodně každý GH je plný další 10 lidí co dung nejdou ... na té teorie si pracoval jistě celou noc? :)

2)už si byl někdy v dungu?

3) :P kdo tady mluvil o tom že nehodíme gate?

4) mluvil sem obecně o každém GH větší guildy a když ty se ptáš proč tak bys nám mohl odpovědět sám to přece víš.
Alassea
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alassea »

Patejl píše:jako na mamonstvo bacha jo, aby se znovu neprobudilo :p
tezko uz Vas nema kdo vzbudit :p
Bozsky NooB [True Order] .....
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele: