nevim to je nějaká ta .... na Moravě asiDave Lister píše:Brno? kde to je?
Brno - letní sraz
Docela mě fascinuje jak dělají z Brna střed Brňáci
Když jsem byl v jedovnici na sraze, tuším předloni, tak tam byl snad jedinej slovák a to byl Mir, tak jakýpak copak kakání se slovákama ?
Já bych se přiklonil taky něco mezi Brno a Prahu, aby to bylo pro pražáky blíž, a ohánět se s tím, že to mají Pražáci po dálnici dvě hodinky, to je to samý pro Brňáky druhým směrem ne ?
E: Tuhle mi někdo říkal, že když je z Brna, tak na něj musím koukat jako na boha.... nevím nevím, takový povyšování mi nikdy nepřišlo k chuti
E: Tuhle mi někdo říkal, že když je z Brna, tak na něj musím koukat jako na boha.... nevím nevím, takový povyšování mi nikdy nepřišlo k chuti
- Mara z Acoma
- Hitgirl
- Kontaktovat uživatele:
Ja Brnak nejsem jestlis narazel na me s tim stredem, pro me je Brno stejne daleko jak napr. pro prazaky ;p
Ty srazy organizuje Kerol, ktera je z Brna a celkem tim padem chapu, ze dela sraz v Brne... Iniciative se meze nekladou a pokud to nekdo obvola a pozistuje ubytovani, zjisti kolik lidi urcite dojede a dohodne to s nejakym kempem nebo cimkoli tak si myslim, ze to bude dobre kdekoliv
Ty srazy organizuje Kerol, ktera je z Brna a celkem tim padem chapu, ze dela sraz v Brne... Iniciative se meze nekladou a pokud to nekdo obvola a pozistuje ubytovani, zjisti kolik lidi urcite dojede a dohodne to s nejakym kempem nebo cimkoli tak si myslim, ze to bude dobre kdekoliv
Show is over motherlovers!
-
Prafotr Morava
- Death Litographer

- Kontaktovat uživatele:
Tak to zorganizuj a klidně ti tam lidi přijedou .)Marsyas píše:Docela mě fascinuje jak dělají z Brna střed BrňáciKdyž jsem byl v jedovnici na sraze, tuším předloni, tak tam byl snad jedinej slovák a to byl Mir, tak jakýpak copak kakání se slovákama ?
Já bych se přiklonil taky něco mezi Brno a Prahu, aby to bylo pro pražáky blíž, a ohánět se s tím, že to mají Pražáci po dálnici dvě hodinky, to je to samý pro Brňáky druhým směrem ne ?
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
[/color]
- Night Storm
- Undead Scriber

- Kontaktovat uživatele:
- Carolyn
- Pencil Master

- Kontaktovat uživatele:
Jasný, já sice bydlím v Brně, ale sraz můžu klidně dělat na Fuerteventuře, když se to někomu bude pozdávat víc, ne? Když se ti do Brna nechce, tak tam nejezdi, btw slováci tam byli čtyři. Mir, Freeman a pak ti dva s borovičkou, na které moc ráda vzpomínám. ;pMarsyas píše:Docela mě fascinuje jak dělají z Brna střed Brňáci
Prima, takže sraz bude, ty hospody se prostě zajistí tak jako tak, přinejhorším fakt půjdem na hráz nebo do Jedovnice někam. Nebo vezmu člobrdo. ;pp
UPDATE PRVNÍHO POSTU, HAHAHA!
[size=92][b]Pískle.[/b][/size]
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
tak fajn mam v planu se s nekym domluvit na bydleni ... ono kdyz si ve 2 s bimbem vezmem chatku pro 4 (pac nic jninyho nebylo) a stejne sme spali u nekoho vedle v chatce pro 2 tak je to trochu envyhodnyCarolyn píše: Prima, takže sraz bude, ty hospody se prostě zajistí tak jako tak, přinejhorším budem jezdit na Aslanovi
btw co to sou prazdniny?
Bozsky NooB [True Order] .....
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURVA DOPICIII jasny ze jedu staci napsat zavolat kdeje KALBA TAM JE BIMBO tondo zepomnels tam dodat žesmesi vzali chatku pro 4ři a pak sme stejnak chrapaly a pichaly ty kundy cos dotahl z Diskoteky takže sme v té naší chatce nebyly sme byly unichAlassea píše:tak fajn mam v planu se s nekym domluvit na bydleni ... ono kdyz si ve 2 s bimbem vezmem chatku pro 4 (pac nic jninyho nebylo) a stejne sme spali u nekoho vedle v chatce pro 2 tak je to trochu envyhodnyCarolyn píše: Prima, takže sraz bude, ty hospody se prostě zajistí tak jako tak, přinejhorším budem jezdit na Aslanovizkusim precekat bimba at se ukaze ... jinak kdyztak icq THX
btw co to sou prazdniny?
Tentokrát misto 6 Litrů slivovice do báglu nabalím 6 litrů Rumu bo jsme ještě nepalily a zásob je málo takźe tak
PS : Samozřejmě Toncku pro nás 2 a nebo pro další spolubidlící doufám žeto budou opět slečny vemu litránek 2 Ulitej nadně baťohu domácí Kořalenky.
nemuzes psat trosku jako, ze pises lidem?Sir Bimbo píše:mluva jako ja hodne opitejAlassea píše:tak fajn mam v planu se s nekym domluvit na bydleni ... ono kdyz si ve 2 s bimbem vezmem chatku pro 4 (pac nic jninyho nebylo) a stejne sme spali u nekoho vedle v chatce pro 2 tak je to trochu envyhodnyCarolyn píše: Prima, takže sraz bude, ty hospody se prostě zajistí tak jako tak, přinejhorším budem jezdit na Aslanovizkusim precekat bimba at se ukaze ... jinak kdyztak icq THX
btw co to sou prazdniny?
- Night Storm
- Undead Scriber

- Kontaktovat uživatele:
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele: