Nemuzes mluvit
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Aha dobre toto vedet, jdu si zase zkontrolovat jestli sem nenechal v baraku lezet neco jinyho nez prazdnej nabytek, kdyby nahodou jistejm osobam zas jeblo a snazily se znicit hru co nejvice lidem.... uz me to prestava bavit, chtel sem si do domecku dat aspon rejr pytliky, aby nebyl hnusnej a prazdej, koukam ze to radsi delat nebudu.
Goga neznam , az na par slov se s nim snad nikdy nemluvil, nevim co je zac a je dost mozne ze se polepsi, ovsem jeho odbanovani je plivnutim do tvare vsem poskozenym, ktere okradl. desitky lidi tenhle clovek pripravil o vsechno, zkazil jim hru, vzal jim hodiny a hodiny hrani, ktere jim nikdo nevrati jako Cool Artovy jeho Nb BSS.
Jak je mozne ze tento clovek dostane odban? To je vysmech vsem hracum co dodrzuji pravidla? Tentokrat opravdu nechapu Triglavuv post o nake integraci techto jedincu zpet do hracske komunity, to se z DP stava nakej napravnej ustav nebo co? Proc se vlastne cely ty 4 roky bojim udelat cokoli proti pravidlum? Proto abych se za svoji poctivost dockal odmeny ve forme odbanu zlodeju? abych se dozvedel az me nekdo okrade ze mi nikdo nic nevrati a ze je to moje chyba? abych se o mesic pozdeji dozvedel ze ten co me okradl vesele zas hraje? To ze mi za slusny hrani nikdo nic neda sem pochopil uz dost davno, ale toto ma byt motivace pro slune hrani?
Chtel bych se pripojit k ostatnim a pozadat GM team o prezkoumani cele politiky udelovani druhe sance, protoze tim dle meho nazoru uroven serveru obrovsky klesa.
Edit: pro info - Cela kauza s kradenim sla mimo me, nebyl jsem nijak poskozen a proti gogovy nemam jakoukoli osobni averzi ( pokud nepocitam vseobecne rozhorceni nad tim co udelal ). Jde mi ciste o princip v tomhle pripade. Zkuste si predstavit, ze by se neco takoveho aplikovalo v real justici. Uvedomujete si co by se stalo? jakej strasnej bordel by poskozeni udelali ve chvili kdy by se o tom dozvedeli? Umite si predstavit co by se stalo s autoritou toho justicniho organu ktery by neco takoveho udelal? To same se ted stane s autoritou Gm teamu.
Edit2: Skoda ze tyhle veci uz neresi Balt.
Edit 3: Naposled si rypnu: Jakym zpusobem se vlastne resi druha sance? jakym zpusobem se Gm team ujistuje, ze ten clovek uz opravdu chce hrat slusne? Jak si GM team muze byt jisty ze tenhle clovek ( vzhledem k jeho predchozimu vystupovani) si u vas tu druhou sanci nevyskemral jen z toho duvodu aby z vas udelal totalni blbce a dostal prilezitost dokoncit co zacal? ( a jiste si uvedomujete, ze kdyby teto prilezitosti vyuzil, byla by to pro shard v soucasnem stavu uz fakt honde velka pecka ). Mohl by mi nekdo prosim odpovedet alepson strucne na tyto otazky?
Goga neznam , az na par slov se s nim snad nikdy nemluvil, nevim co je zac a je dost mozne ze se polepsi, ovsem jeho odbanovani je plivnutim do tvare vsem poskozenym, ktere okradl. desitky lidi tenhle clovek pripravil o vsechno, zkazil jim hru, vzal jim hodiny a hodiny hrani, ktere jim nikdo nevrati jako Cool Artovy jeho Nb BSS.
Jak je mozne ze tento clovek dostane odban? To je vysmech vsem hracum co dodrzuji pravidla? Tentokrat opravdu nechapu Triglavuv post o nake integraci techto jedincu zpet do hracske komunity, to se z DP stava nakej napravnej ustav nebo co? Proc se vlastne cely ty 4 roky bojim udelat cokoli proti pravidlum? Proto abych se za svoji poctivost dockal odmeny ve forme odbanu zlodeju? abych se dozvedel az me nekdo okrade ze mi nikdo nic nevrati a ze je to moje chyba? abych se o mesic pozdeji dozvedel ze ten co me okradl vesele zas hraje? To ze mi za slusny hrani nikdo nic neda sem pochopil uz dost davno, ale toto ma byt motivace pro slune hrani?
Chtel bych se pripojit k ostatnim a pozadat GM team o prezkoumani cele politiky udelovani druhe sance, protoze tim dle meho nazoru uroven serveru obrovsky klesa.
Edit: pro info - Cela kauza s kradenim sla mimo me, nebyl jsem nijak poskozen a proti gogovy nemam jakoukoli osobni averzi ( pokud nepocitam vseobecne rozhorceni nad tim co udelal ). Jde mi ciste o princip v tomhle pripade. Zkuste si predstavit, ze by se neco takoveho aplikovalo v real justici. Uvedomujete si co by se stalo? jakej strasnej bordel by poskozeni udelali ve chvili kdy by se o tom dozvedeli? Umite si predstavit co by se stalo s autoritou toho justicniho organu ktery by neco takoveho udelal? To same se ted stane s autoritou Gm teamu.
Edit2: Skoda ze tyhle veci uz neresi Balt.
Edit 3: Naposled si rypnu: Jakym zpusobem se vlastne resi druha sance? jakym zpusobem se Gm team ujistuje, ze ten clovek uz opravdu chce hrat slusne? Jak si GM team muze byt jisty ze tenhle clovek ( vzhledem k jeho predchozimu vystupovani) si u vas tu druhou sanci nevyskemral jen z toho duvodu aby z vas udelal totalni blbce a dostal prilezitost dokoncit co zacal? ( a jiste si uvedomujete, ze kdyby teto prilezitosti vyuzil, byla by to pro shard v soucasnem stavu uz fakt honde velka pecka ). Mohl by mi nekdo prosim odpovedet alepson strucne na tyto otazky?
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
-
- Book Snake
- Castian
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
ja by som si na vasom mieste spravil svoj "osobny ban- and ignorelist".
Vidim lognuty account ktory nemam v laske = ignorujem ho /to iste sa tyka aj postov na fore/.
Usetrite si hlavne nervy. Ak spojim toto dokopy s dodrzovanim rad ohladom bezpecnosti itemov a accountov tak kde je problem?
Preco by sa mali ludia miesat do vojny v ktorej nemaju co robit? Divajte sa na to s nadhladom. Tymto nic gogovi neodobrujem, iba mi to je sumaprask. Ak by sa mi nieco podobne ako poskodenym prihodilo a nebola by to vazne moja chyba, tak by som asi zacal rozhadzovat rucickami.
Vidim lognuty account ktory nemam v laske = ignorujem ho /to iste sa tyka aj postov na fore/.
Usetrite si hlavne nervy. Ak spojim toto dokopy s dodrzovanim rad ohladom bezpecnosti itemov a accountov tak kde je problem?
Preco by sa mali ludia miesat do vojny v ktorej nemaju co robit? Divajte sa na to s nadhladom. Tymto nic gogovi neodobrujem, iba mi to je sumaprask. Ak by sa mi nieco podobne ako poskodenym prihodilo a nebola by to vazne moja chyba, tak by som asi zacal rozhadzovat rucickami.
Naposledy upravil(a) Castian dne 14.07.2008 09:26:40, celkem upraveno 2 x.
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
to ze ho budes ignorovat ti ty veci zaprvne nevrati ...a zadruhe se ti muzou stratit dalsi visCastian píše:ja by som si na vasom mieste spravil svoj "osobny ban- and ignorelist".

- Muzzy
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
slušnej hráč - hraje v klidu a nema se čeho bát (az na to ze mu nakej zmetek vykrade celej barak)
zmetek - hraje taky v klidu a jak tak koukám tak se taky nemá čeho bát (az na to, ze nekolika lidem ukrad majetek a mel z toho slusnou prdel)
tuhle logiku GM nechápu, druha šance nechutne smrdi
zmetek - hraje taky v klidu a jak tak koukám tak se taky nemá čeho bát (az na to, ze nekolika lidem ukrad majetek a mel z toho slusnou prdel)
tuhle logiku GM nechápu, druha šance nechutne smrdi
Naposledy upravil(a) Muzzy dne 14.07.2008 11:37:20, celkem upraveno 1 x.
Je len hlúpe, že tí poctivejší musia stále a stále dodržiavať nejaké pravidlá, ktoré ich len obmedzujú a čo z toho majú? Že prídu nejakí hráči, zbugnú hru, kruto porušia pravidlá, znepríjemnia hru, teda čo zamýšľali sa im podarí a potom si veselo hrajú ďalej a nič z toho nemajú? Nakoniec sú zas vinný ty poctivejší, čo sa snažia pravidla neporušovať, pretože sa nepridržali do detailov rád (nikomu neškodili), že majú mat v domčekoch len prázdne bedničky a par bezpečných truhiel. Síce nikomu neublížili a i tak na to doplatili na rozdiel od tých čo chceli prudiť. Stále sa musí len dobro obmedzovať a i tak na to doplatí. Kedy sa už začne podporovať? Kedy si aj poškodený budú môcť napísať o druhú šancu v niečom, kde nechceli nikomu ublýžiť, čo nespôsobili úmyselne, kde len doplatili na plány iných. Fakt by sme sa mali nad tým zamysliet, pretože zatiaľ mi to príde tak, že prudiť a porušovať pravidlá je lepšie.Castian píše:ja by som si na vasom mieste spravil svoj "osobny ban- and ignorelist".
Nehovorím, že som najsvätejší človek na svete. Nájdu sa ľudia čo ma nemajú radi ale verím, že takýto nie som jediný. Nikto nie je na 100 % milovaný ale za to sa snažím pravidlá čo najlepšie dodržovať. Verím, že je takýchto poškodených mnoho.
Kedy si zaslúžime dostať druhú šancu? Kedy? Až, keď niečo bugneme či inak porušíme pravidlá?
Sranda ako DP zacalo pripominat realny zivot a kazdodennu realitu ...Cool Art píše:Je len hlúpe, že tí poctivejší musia stále a stále dodržiavať nejaké pravidlá, ktoré ich len obmedzujú a čo z toho majú? Že prídu nejakí hráči, zbugnú hru, kruto porušia pravidlá, znepríjemnia hru, teda čo zamýšľali sa im podarí a potom si veselo hrajú ďalej a nič z toho nemajú? Nakoniec sú zas vinný ty poctivejší, čo sa snažia pravidla neporušovať, pretože sa nepridržali do detailov rád (nikomu neškodili), že majú mat v domčekoch len prázdne bedničky a par bezpečných truhiel. Síce nikomu neublížili a i tak na to doplatili na rozdiel od tých čo chceli prudiť. Stále sa musí len dobro obmedzovať a i tak na to doplatí. Kedy sa už začne podporovať? Kedy si aj poškodený budú môcť napísať o druhú šancu v niečom, kde nechceli nikomu ublýžiť, čo nespôsobili úmyselne, kde len doplatili na plány iných. Fakt by sme sa mali nad tým zamysliet, pretože zatiaľ mi to príde tak, že prudiť a porušovať pravidlá je lepšie.Castian píše:ja by som si na vasom mieste spravil svoj "osobny ban- and ignorelist".
Nehovorím, že som najsvätejší človek na svete. Nájdu sa ľudia čo ma nemajú radi ale verím, že takýto nie som jediný. Nikto nie je na 100 % milovaný ale za to sa snažím pravidlá čo najlepšie dodržovať. Verím, že je takýchto poškodených mnoho.
Kedy si zaslúžime dostať druhú šancu? Kedy? Až, keď niečo bugneme či inak porušíme pravidlá?
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Arandile, ale víš sám jaký má většina lidí názor na Goga a vesměs si za to může sám.
To je jak v tom Despu, kdy vy nás necháte projít s vámi dveřmi na rozcestí jedničky a 14 dní na to Vás nepustíme stejnými dveřmi, protože máte s sebou Goga a pár dalších, co nás vykradli a někteří z naší výpravy jsou povinni si platit jiné a dražší připojení.
Tím chci říct, že od nás v tom není msta, jen hraní v kolektivu s lidmi, kteří jsou zatraceni nese i svá negativa. Negativa, která si způsobil sám svou rozmarností a neohleduplností.
No a pro ten zbytek, co to tu čte, tak když Vám příjde Gogo jako amorální, tak s ním nehrajte, neobchodujte a nechte ho jeho osudu.
Takhle ho mají GMka pod palcem a můžou si ho hlídat dle libosti.
To je jak v tom Despu, kdy vy nás necháte projít s vámi dveřmi na rozcestí jedničky a 14 dní na to Vás nepustíme stejnými dveřmi, protože máte s sebou Goga a pár dalších, co nás vykradli a někteří z naší výpravy jsou povinni si platit jiné a dražší připojení.
Tím chci říct, že od nás v tom není msta, jen hraní v kolektivu s lidmi, kteří jsou zatraceni nese i svá negativa. Negativa, která si způsobil sám svou rozmarností a neohleduplností.
No a pro ten zbytek, co to tu čte, tak když Vám příjde Gogo jako amorální, tak s ním nehrajte, neobchodujte a nechte ho jeho osudu.
Takhle ho mají GMka pod palcem a můžou si ho hlídat dle libosti.
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Ja si porad rikam, ze to prece neni mozny, aby nekoho takovyho, po tom co se stalo pustili GM na druhou sanci. Porad doufam, ze to vlastne je od GM jen nejakej dobre vymyslenej plan. Napada me nekolik duvodu, proc by ho sem GM pustili, ale necchci spekulovat.. navic, kdyby to bylo, tak jak me napada, tak kdybych to tu napsal, tak by to bylo zbytecny. Uvidime casem, jak se tahle kauza vyvine.
Ale pokud by to opravu byla regulerni druha sance, tak v tom pripade by moje duvera v GM hodne klesla.
Ono uz jen to, ze clovek musi bejt porad skoro paranoidni a davat pozor na kazdym kroku, jestli na nej najednou z hidu nevybafve 5x KVF, nesmi si nic cenejsiho polozit nikam jinam nezdo securky, nebo banky, kdyz ma nahodou veci drazsi nez je vykup killu, tak aby se bal kazdyho koho nezna... Vsechny tyhle veci moc neprispivaj k dobry herni atmosfere.
Ale pokud by to opravu byla regulerni druha sance, tak v tom pripade by moje duvera v GM hodne klesla.
Ono uz jen to, ze clovek musi bejt porad skoro paranoidni a davat pozor na kazdym kroku, jestli na nej najednou z hidu nevybafve 5x KVF, nesmi si nic cenejsiho polozit nikam jinam nezdo securky, nebo banky, kdyz ma nahodou veci drazsi nez je vykup killu, tak aby se bal kazdyho koho nezna... Vsechny tyhle veci moc neprispivaj k dobry herni atmosfere.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
True victory is victory over oneself.
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Tenhle clovek ma bejt proste smazanej a z principu nema na serveru legalne co delat uz nikdy, i kdyby treba vstoupil radu sebemrskacskejch katoliku. To ze je to pro GM jednodussi je sice hezke, ale pokud chteji aby je tu jeste nekdo vubec respektoval, musi hold obcas volit tu tezsi cestu.
professional mindfucker
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Takze, abych vam v tom udelal jasno. Tu sanci sem mu dal ja.Mel sem spoustu prace s dohledavanim prave onoho inkriminovaneho pripadu, travil sem nad tim par hodim, kdo co, kde vzal a kde to je.Dalsi x hodin casu vymyslenim jak tomu zamezit a zkousenim ruznych postupu,sic bezuspesne, ale taky to par tech hodin casu sezralu, kdy clovek moh delat neco uzitecnyho. Ale na druhou stranu sem taky jeden z mala lidi, ktery vi ze to vsechno neudelal prave on, sice se vzil, nechapu proc, do role, ze je to vlastne vsechno jeho prace, ale musim zde konstatovat, ze prave on to nebylm byla to jina osoba, osoba hrajici prave ze SK eurotelu, kvuli ktere to byl ten nejvetsi humbuk a ktera po zabanovani prave goga vesele pokracovala v kradeni a zamestnavani nekolika gm co se kde muze stat.A nebejt jistych informaci a krocich dotycnyho hrace, kteryho sme zabanovali nasledne asi jeste 3x z toho 2x pri cinu, diky jistym informaci tak by ztraty lidi, kteri si nevazi majetku a nedaji si ho do nascriptenejch veci k ochrane majetku, byli nekolikanasobne vyssi.
Nyni je v takovem postaveni, ze si dotycnej nemuze dovolit udelat zadnou prasarnu a jakmile ji udela, tak to ma velmi tezky a muze se loucit s hodinami, ktery ve hre po druhe sanci stravil.Ma to tezky v tom, ze vy tedka vite ze hraje a ze muzete cekat na jakykoliv krok vedle a dat mu to pres gm poradne sezrat.Ma nevyhodu toho, ze my vime co hraje a ze muze logovat jen ten jeden ucet na kterem ma vsechno, vim dokonce i vsechno co dela protoze na techto lidech tika budik, ktery nam rekne vse.A uznejte, ze je mnohem tezsi hrat takhle, nez si proste zmenit ip ci hrat pres vpn inkognito absoltune, sehnat si ucet a pak si hrat a delat bordel jak se mi zlibi a srat tak nas i vas. hm.
Nyni je v takovem postaveni, ze si dotycnej nemuze dovolit udelat zadnou prasarnu a jakmile ji udela, tak to ma velmi tezky a muze se loucit s hodinami, ktery ve hre po druhe sanci stravil.Ma to tezky v tom, ze vy tedka vite ze hraje a ze muzete cekat na jakykoliv krok vedle a dat mu to pres gm poradne sezrat.Ma nevyhodu toho, ze my vime co hraje a ze muze logovat jen ten jeden ucet na kterem ma vsechno, vim dokonce i vsechno co dela protoze na techto lidech tika budik, ktery nam rekne vse.A uznejte, ze je mnohem tezsi hrat takhle, nez si proste zmenit ip ci hrat pres vpn inkognito absoltune, sehnat si ucet a pak si hrat a delat bordel jak se mi zlibi a srat tak nas i vas. hm.