Poznate/Mate tuto zazracnu krabicku?
neni to nic najnovsie len teraz to vyzera tak ze sa to dako siry (teda aspon podla mojho okolia)
Co na nu hovorite?:)
ja som si to zadovazil ale pred 2 mesiacmy a nemozem na to kriveho slova povedat Na dovolenku,dlhe cesty je to paradicka
Keby niekto mohol tak neake typi na hry bo neviem co hrat
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
to missery : PS 3 ani nekupuj... som to mal tyzden doma bo som si to kupil rekuze to bude brutalita a rychle som to predal... ale oni na to este poriadne nevedia robit hry. a pouzivaju tak 30 percent potencialu tej konzoly. takze GTA 4 tam ma tak 30 fps :pp..
Sklb - okrasny clovek
Me se na tom nejvic libili naky zavodni hry jako auta nebo treba Gta nebylo spatny ... , ale bohuzel psp se me pred tejdnem podelalo , kdyz to zapnu , sviti me sice zelene power , ale obrazovka je cerna , kdybyste nekdo mel podobny problem poradte
PSP dokonala vec na dlouhy cesty o ty hry uz az tak ani nejde spis poustet si filmy hudbu nebo jit na net. PS3 graficky moc dobry mel jsem to pujceny ale propracovanost her dost spatna. Ovládání taky na pič. Doporucuji X360 lepsi ovladaní a ty hry bezkonkurenčně nejlepší. Jwn škoda že tot ady ještě není tak popularní.
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Darkness píše:PSP dokonala vec na dlouhy cesty o ty hry uz az tak ani nejde spis poustet si filmy hudbu nebo jit na net. PS3 graficky moc dobry mel jsem to pujceny ale propracovanost her dost spatna. Ovládání taky na pič. Doporucuji X360 lepsi ovladaní a ty hry bezkonkurenčně nejlepší. Jwn škoda že tot ady ještě není tak popularní.
Jenze ja chci ps3 hlavne kvuli tomu, ze to je zatim jeden z nejlevnejsich BD prehravacu, Xbox360 je v tomhle na hovno s jeho hddvd mechanikou.
Darkness píše:PSP dokonala vec na dlouhy cesty o ty hry uz az tak ani nejde spis poustet si filmy hudbu nebo jit na net. PS3 graficky moc dobry mel jsem to pujceny ale propracovanost her dost spatna. Ovládání taky na pič. Doporucuji X360 lepsi ovladaní a ty hry bezkonkurenčně nejlepší. Jwn škoda že tot ady ještě není tak popularní.
Jenze ja chci ps3 hlavne kvuli tomu, ze to je zatim jeden z nejlevnejsich BD prehravacu, Xbox360 je v tomhle na hovno s jeho hddvd mechanikou.
Tak to je jasny, ale jelikoz je to hrací konzole tak jsem myslel, ze to chces kvuli hram:)
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Tak to je jasny, ale jelikoz je to hrací konzole tak jsem myslel, ze to chces kvuli hram:)
Tak to stale je primarni ucel, ze? A v podstate to budu mit jen kvuli Falloutu 3.
Darkness píše:PSP dokonala vec na dlouhy cesty o ty hry uz az tak ani nejde spis poustet si filmy hudbu nebo jit na net.
O hry nejde?:) stary ty nemas rad PSONE klasiku?:) sak neni nic lepsie jak sediet si v lietadle a drtit si Resident Evil 2 )) alebo Crasha alebo s kamaratom tu PSPckovu NHL2007ku sak to su silne vecicky na to
Sklb - okrasny clovek
Darkness píše:PSP dokonala vec na dlouhy cesty o ty hry uz az tak ani nejde spis poustet si filmy hudbu nebo jit na net.
O hry nejde?:) stary ty nemas rad PSONE klasiku?:) sak neni nic lepsie jak sediet si v lietadle a drtit si Resident Evil 2 )) alebo Crasha alebo s kamaratom tu PSPckovu NHL2007ku sak to su silne vecicky na to
No jasne jen jsem poukazoval ze to má i jine fce.
Duffy píše:Dohral jsem God of war a pak jeste jednu hru, ktera nevim, jak se jmenuje a ted to lezi v supliku
Ja jsem si to koupil v usa a tet to nemuzu strcit do zasuvky:)