Nemuzes mluvit
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Posthunt & flame = zápis do banovaných uživatelů. Tohle je poměrně vážná věc, tak uklidněme emoce a slovníky.
Jak psal Triglav, je to komplikované. Sám jsem z některých druhých šancí nadšený nebyl, ale u většiny hráčů, kteří je dostali, se ukázalo, že to bylo rozumné rozhodnutí, že dokáži podmínky a pravidla dodržovat. Takže bych na vás chtěl apelovat, ať poskytnete stejnou šanci všem účastníkům DŠ - bez předsudků a s utlumenými antipatiemi.
Pokud je mi známo, tak Gogo byl jenom drobným účastníkem, nikoli organizátorem... i když jeho projevy potom stály za to. Rozhodně to není první druhošancovní zloděj - a ti předchozí zatím hrají poctivě. Třeba to dokáže taky.
Nicméně pokud je to opravdu všeobecné přání, jeho případ znovu přezkoumáme.
Jak psal Triglav, je to komplikované. Sám jsem z některých druhých šancí nadšený nebyl, ale u většiny hráčů, kteří je dostali, se ukázalo, že to bylo rozumné rozhodnutí, že dokáži podmínky a pravidla dodržovat. Takže bych na vás chtěl apelovat, ať poskytnete stejnou šanci všem účastníkům DŠ - bez předsudků a s utlumenými antipatiemi.
Pokud je mi známo, tak Gogo byl jenom drobným účastníkem, nikoli organizátorem... i když jeho projevy potom stály za to. Rozhodně to není první druhošancovní zloděj - a ti předchozí zatím hrají poctivě. Třeba to dokáže taky.
Nicméně pokud je to opravdu všeobecné přání, jeho případ znovu přezkoumáme.
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
mno mě osobně je jedno zda hraje, klidně ať hraje ale vidím to tak že většina je rozhořčena tím, že on svými krádežemi, které nebyly cíleny na obohacení, ale šlo o ochuzení(pro někoho vzal i radost ze hry) a znepříjemnění hry mnoha jiných, kteří kvůli tomu přestali hrát (nemyslím si, že odešli čistě kvůli tomu, ale tohle byla taková ta pomyslná třešnička na dortu), a proto člověk, který zavinil(jeden z několika) odchod několika lidí, nemá právo mít tu novou šanci sám hrát a tu radost ze hry mít. Nevím zda je moje úvaha správná, jen tak přemýšlím nahlas.
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
[/color]
- Morlith
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
tu ide skor o to, rpecoja musim priplacat RL prachy preto aby som mohol hrat hru ktora ma bavi (na puntikovane hadry kasleme) ked niekto, koli komu mam ba si vesleo hraje na druhu sancu ? len taka uvaha ako pokal nebude prasi a kradnut at si hraje, ale je to trosicku zarazajuce, osobne si myslim teda, aj ked mozno nebol organizatorom, ako napisal anansi, je z tej party zapisane "najlepsie" len dufam ze pan organizator nehraje, to by ma fakt dostaloBig Bud píše:ja sem zas toho nazoru ze kdyz te hra bavi, tak te nerozhazi ze si prisel o svitivy trenky s barevnejma puntikama....Morlith píše:jako chapu (aspon sa snazim), ale ak tu hraje clovek koli ktoremu x prestalo, a koli ktoremu si x ludi muselo kupovat externe IP adresy aby mohli dalej nekonfliktne hrat atd. tj trosku blby

snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
-
- Orc Writer
- Morlith
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
z vaseho baraku ?Vasilij Zaicev píše:Nie pan organizator nehraje..
Koli mne si nitko net nemusel menit pokial viem z naseho baraku nitko uo okrem mna nehra.A koli mne skoncil s uo 1 clovek a aj ten sa planuje na dp vratit.Asi vsetko co k tomu napisem..

snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
- Legend Of Pain
- Pencil Master
Kvoli HaldiroviMorlith píše:z vaseho baraku ?Vasilij Zaicev píše:Nie pan organizator nehraje..
Koli mne si nitko net nemusel menit pokial viem z naseho baraku nitko uo okrem mna nehra.A koli mne skoncil s uo 1 clovek a aj ten sa planuje na dp vratit.Asi vsetko co k tomu napisem..a koli komu banovali telecom? oprav ma ak sa mylim

-
- Orc Writer
Kedy sa začne dávať druhá šanca aj pre poškodených? Zatiaľ mi to pripadá tak, že: Bol si poškodený? Tvoja chyba TRP!!! Poškodil si niekoho a prestalo kvôli tebe hrať veľa hráčov a aj tí, čo neprestali, tak stratili chuť do hry a onedlho prestanú? Nevadí dáme ti šancu! Veď ty za to nemôžeš, môže za to ten, ktorého si poškodil, to on je na vine, mal si dávať pozor aby ho nepoškodili, to on je vinný, on bude trpieť a nie ty!!!
Nevadí mi že gogo hrá, len mi trošku vadí, že sa stále pozerá len na tých čo urobia niečo zle a potom dostanú druhu šancu a tí, ktorí sa snažia dodržovať pravidlá si to všetko odnesú a už sa na nich nikto nikdy viac nepozerá, veď na čo, netreba, hráčov je dosť... Všetko je v poriadku, ten čo robí bordel je naspäť a slušný hráči utrpeli a odišli, respektíve odídu..
Ako tak pozerám a spomínam... Hráčov na DP ubúda... Za posledne obdobia max priližne 200 hráčov? Hmmm... kde sú tie časy, keď hrávalo 300 až 350 hráčov? Ale nevadí.. aj naďalej sa venujme prudičom a dávajme im druhé šance aby to odradilo slušných, veď ešte ich tu máme dosť... Tak sa teda venujme druhým šanciam pre prudičov a nie druhým šanciam pre poškodených...
Jediné čo by som chcel, by bolo, aby sa fakt bral ohľad aj na tých, čo za to nemôžu, čo nič zlé naschvál neurobili, len si to odniesli. Aby sa aj pri nich pozeralo na druhú šancu.
Nevadí mi že gogo hrá, len mi trošku vadí, že sa stále pozerá len na tých čo urobia niečo zle a potom dostanú druhu šancu a tí, ktorí sa snažia dodržovať pravidlá si to všetko odnesú a už sa na nich nikto nikdy viac nepozerá, veď na čo, netreba, hráčov je dosť... Všetko je v poriadku, ten čo robí bordel je naspäť a slušný hráči utrpeli a odišli, respektíve odídu..
Ako tak pozerám a spomínam... Hráčov na DP ubúda... Za posledne obdobia max priližne 200 hráčov? Hmmm... kde sú tie časy, keď hrávalo 300 až 350 hráčov? Ale nevadí.. aj naďalej sa venujme prudičom a dávajme im druhé šance aby to odradilo slušných, veď ešte ich tu máme dosť... Tak sa teda venujme druhým šanciam pre prudičov a nie druhým šanciam pre poškodených...
Jediné čo by som chcel, by bolo, aby sa fakt bral ohľad aj na tých, čo za to nemôžu, čo nič zlé naschvál neurobili, len si to odniesli. Aby sa aj pri nich pozeralo na druhú šancu.
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
o otm ze kradl i haldir a vic nez gogo vim, ale sam gogo vykradl minimalne toncka a Vir, takze ho zas neobhajuj, jak bylo receno proc xxx lidi si musi platit verejny ipcka, kdyz lidi kuli kterejm to je, se stejne odbanujou... kdyz ti gogo rekne proc te vykradl, tak odpovi ze jen tak z nudy, tak opravdu se bez tohole hrace na dp neobejdeme?Arandil píše:Takze pro zacatek..gogo ma prvni druhou sanci zadnou jinou nikdy nemel ani ban nemel.Druha vec Gogo nebyl hlavnym iniciatorem toho co se stalo...fakt ve velkym kradl akorat tak haldir....kvuli nemu ma taky telecom ban..a treti vec nemelo by se tady resit to proc mu nejde mluvit?
-----
Edit: Jako nevim ale myslite si ze clovek kterej dostane ban za kradeze si zaslouzi dostat druhou sanci hned po mesici? nerikam ze mozna nekdy v budoucnu, ale ten ban postrada smysl, pokud hned dostane druhou sanci a muze si hrat vesele dal
Nehovorím že prestali hrať hlavne kvôli nim, len som tým chcel povedať, že hráčov na DP ubúda a že by sa malo prihliadať viac na druhé šance poškodených a slušných, teda sa venovať najmä im, aby sa tu udržali a nie na druhé šance prudičov, pretože tí prídu aj tak... Proste by sa viac malo pozerať, odmeňovať a naprávať neúmyselné chyby u dobra ako úmyselné chyby u zla, teda sa snažiť pomôcť tým, čo sa snažia hrať podľa pravidiel a v prípade nepráva ich odškodniť ako sa venovať prudičom a ospravedlňovať ich činy... Síce poškodený ma na tom tiež vinu ale nie úmyselnú, nikdy nechcel aby to tak dopadlo a ten čo to spôsobil to spôsobil úmyselne. Poškodený sa len nechtiac zapojil a odnesie si to práve on, kdežto úmyselný vinník z toho nič nemá? Pravé preto by aj poškodený mali dostať druhú šancu a to nielen pri vykrádaní, ale aj pri rôznych bugoch a nepravostiach, ktoré ich poškodia.Edgard píše:ale prosimtě, děláš jako kdyby těch 100-150 (online) hráčů přestalo hrát jenom kuli gogovy a spol... prostě uo vychází z mody, u někoho (u mě ne :p)
Ale to je len môj skromný názor pre udržanie hráčov a aspoň trocha odmeny za dodržiavanie pravidiel pre slušných poškodených hráčov.
poucil/nepoucil pro to vubec dela kdyz chce hrat?Atalia píše:Wilsone, jen blázen by se nepoučil ze svých chyb. A tohle zrovna Gogův případ nebude. Takže jestli má mít druhou šanci, proč ne.Wilson píše: aha tak to je dobrej for, jak rikam on dostal tech sanci uz vic nez dost, takze se tu ohanet recma, ze se uz polepsil, tak to muze leda tak blazen :p
Bozsky NooB [True Order] .....
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
Jezis tak nezavidte kdyz si to umi zařídit a gm mu na to kejvnou tak proc neWilson píše:jenze pro nej to neni druha, ale aspon pata ...Edgard píše:druhá šance se dává každýmuMephist píše: Treba je opravdu nejakej dobrej duvod, proc ho tu nechat hrat, ale me fakt nic nenapada.

O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Proc ne? Hra je predevsim o zabave, on svymi skutky ji takhle nekolika lidem zkazil. Vyuzitim bugu, porusenim pravidel znechutil nekolik lidi, kteri se diky tomu rozhodovali, zda zkonci nebo ne. Vysledek? Poskozeni jsou dale poskozeni a on si hraje vesele dal. Takze se jen tesim, az zas GM nekde napisou, jak nechteji na serveru prasata, co ostatnim kazi hru...Darkness píše:Jezis tak nezavidte kdyz si to umi zařídit a gm mu na to kejvnou tak proc neWilson píše:jenze pro nej to neni druha, ale aspon pata ...Edgard píše: druhá šance se dává každýmu
Přeji pěkný den!
Temto lidem by se druha sance davat nemela. Naprava cloveka je jedna vec, ale naprosto tim rusite odstrasujici efekt trestu. Po precteni Triglavova prispevku mam pocit, ze muzu udelat cokoliv a kdyz udelam dostatecne smutny oci, tak za par tydnu muzu zase vesele hrat. Nemluve o moralnim pohledu na vec, kdy je vinikovi nakonec odpusteno, ale s poskozenym se o nahrade skody nehodla bavit nikdo, protoze si za to vlastne muze sam.
Ultima nebyla jen hra, byl to styl zivota...
Hm druha sance je tu hlavne pro ty ktery to odnesli stima kteri prasili a dostali ban. Jinak kazdy se muze poucit...Schonny píše:Temto lidem by se druha sance davat nemela. Naprava cloveka je jedna vec, ale naprosto tim rusite odstrasujici efekt trestu. Po precteni Triglavova prispevku mam pocit, ze muzu udelat cokoliv a kdyz udelam dostatecne smutny oci, tak za par tydnu muzu zase vesele hrat. Nemluve o moralnim pohledu na vec, kdy je vinikovi nakonec odpusteno, ale s poskozenym se o nahrade skody nehodla bavit nikdo, protoze si za to vlastne muze sam.
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Neměla sem nikdy důvod postovat na forko, ale todle už mi připadá vrchol... Někteří z Vás ho tady obhajují, že to vlastně nebylo až tak velké prase, protože nebyl organizátor atd. atd. atd. Mě samotnou vykradli a přišla sem o celej svůj majetek, ano uznala jsem svou chybu a to, že jsem celej svůj baráček nestrčila do bezpečné truhly a nezamkla ho milionem klíčů... Ještě sem dovedla pochopit, že je psáno v pravidlech, že se věci nevrací, chvíli mě to štvalo (slušně řečeno), řekla sem, že už nebudu hrát, že už mě to nebude bavit, přesto hraji pořád i když vím, že vše zpátky nedostanu... Plně souhlasím s Cool Artem, že GM vlastně potrestalo poškozené.... Nad tím by se měl asi zamyslet každý...
Postnu Vám sem pár rozhovorů...
Rozhovor goga a jednoho nejmenovaného:
xyz (11:42:20 6/04/2008)
ty si vykrad barak na homare dvoum lidem ze xxx?
Gogo (11:42:33 6/04/2008)
na homare ne ..
xyz (11:42:37 6/04/2008)
tak jinej
xyz (11:42:41 6/04/2008)
trosku ubohy
Gogo (11:42:58 6/04/2008)
nevim komu vsemu sme baraky vykradli
Gogo (11:43:04 6/04/2008)
to nepoznas koho to je
xyz (11:43:29 6/04/2008)
uz jenom to ze si to vykradal..nepochopim to
Gogo (11:43:49 6/04/2008)
nasral sem par curaku a gmka...
Gogo (11:44:09 6/04/2008)
dufam ze jim z toho posrateho shardu odejde aspon 10 lidi ted..
xyz (11:44:44 6/04/2008)
po tomhle doufam ze te zabanujou a uz se nevratis,protoze tohle nedelaji noirmalni lidi ale lidi ktery sou labilni
Gogo (11:44:58 6/04/2008)
jj ban mam
xyz (11:46:41 6/04/2008)
to tvoje chovani je vazne strasny
Gogo (11:46:56 6/04/2008)
normalne jail v realu bych zaslouzil
xyz (11:47:16 6/04/2008)
ja nevim co z toho mas ze neco vykradas?
Gogo (11:47:23 6/04/2008)
zabavu
xyz (11:47:52 6/04/2008)
zabava je aby lidi koncili kuli dementum jako ty?
xyz (11:48:01 6/04/2008)
xxx se kuli tobe rozpadne jen kuli tve demenci
Gogo (11:48:10 6/04/2008)
lidi co konci proto ze dosli o mamon to hraji ze spatneho duvodu
xyz (11:48:33 6/04/2008)
lidi co dreli dva roky aby meli mamon a pak prijde gogo kterej jim to vs eukradne,to je teprv vrchol
xyz (11:49:32 6/04/2008)
no nic asi je zrejmy ze jste timhle mezi sebou skoncili,pokud k tomu nedoslo uz driv...tim jsi klesl opravdu hluboko
Gogo (11:50:24 6/04/2008)
;pp
Měl by tento člověk mít druhou šanci?
Úryvek z rozhovoru s Haldirem:
3nt3r (09:58:50 6/04/2008)
ale taka spon ubytok itemov na Dp
3nt3r (09:58:59 6/04/2008)
asi 5 skladaciek som trashol
3nt3r (09:59:05 6/04/2008)
BSS a starych mystikov
3nt3r (09:59:08 6/04/2008)
pekne celkom...
3nt3r (09:59:10 6/04/2008)
sa zadarilo
O tom ani nemluvím...
Postnu Vám sem pár rozhovorů...
Rozhovor goga a jednoho nejmenovaného:
xyz (11:42:20 6/04/2008)
ty si vykrad barak na homare dvoum lidem ze xxx?
Gogo (11:42:33 6/04/2008)
na homare ne ..
xyz (11:42:37 6/04/2008)
tak jinej
xyz (11:42:41 6/04/2008)
trosku ubohy
Gogo (11:42:58 6/04/2008)
nevim komu vsemu sme baraky vykradli
Gogo (11:43:04 6/04/2008)
to nepoznas koho to je
xyz (11:43:29 6/04/2008)
uz jenom to ze si to vykradal..nepochopim to
Gogo (11:43:49 6/04/2008)
nasral sem par curaku a gmka...
Gogo (11:44:09 6/04/2008)
dufam ze jim z toho posrateho shardu odejde aspon 10 lidi ted..
xyz (11:44:44 6/04/2008)
po tomhle doufam ze te zabanujou a uz se nevratis,protoze tohle nedelaji noirmalni lidi ale lidi ktery sou labilni
Gogo (11:44:58 6/04/2008)
jj ban mam
xyz (11:46:41 6/04/2008)
to tvoje chovani je vazne strasny
Gogo (11:46:56 6/04/2008)
normalne jail v realu bych zaslouzil
xyz (11:47:16 6/04/2008)
ja nevim co z toho mas ze neco vykradas?
Gogo (11:47:23 6/04/2008)
zabavu
xyz (11:47:52 6/04/2008)
zabava je aby lidi koncili kuli dementum jako ty?
xyz (11:48:01 6/04/2008)
xxx se kuli tobe rozpadne jen kuli tve demenci
Gogo (11:48:10 6/04/2008)
lidi co konci proto ze dosli o mamon to hraji ze spatneho duvodu
xyz (11:48:33 6/04/2008)
lidi co dreli dva roky aby meli mamon a pak prijde gogo kterej jim to vs eukradne,to je teprv vrchol
xyz (11:49:32 6/04/2008)
no nic asi je zrejmy ze jste timhle mezi sebou skoncili,pokud k tomu nedoslo uz driv...tim jsi klesl opravdu hluboko
Gogo (11:50:24 6/04/2008)
;pp
Měl by tento člověk mít druhou šanci?
Úryvek z rozhovoru s Haldirem:
3nt3r (09:58:50 6/04/2008)
ale taka spon ubytok itemov na Dp
3nt3r (09:58:59 6/04/2008)
asi 5 skladaciek som trashol
3nt3r (09:59:05 6/04/2008)
BSS a starych mystikov
3nt3r (09:59:08 6/04/2008)
pekne celkom...