Kopání v NB dolech
Kopání v NB dolech
Zdarec lidi, nevim zda-li už zde něco podobného bylo ale napadlo mě jestli by se nedal pozměnit systém ohledně nových postav na ACC na kterém už postavu která má dáááávno po NB dole. Šlo by o to že acc na kterém už nějaká vykopaná postava je by se další postavy kopat už nemuseli, dejme tomu někdo si chce dělat další postavu když má třeba první max a zase se musí ty 3-4 hodiny trápit v NB dole, když už si tím v podstatě v minulosti prošel, někde jsem četl, že NB důl je taková jako by "filtrace" od hráču kteří by o to neměli zájem ( myslím že to bylo nebo je na DP webu ) Když mám postavu už jednu, což znamená, že zájem opravdu mám, tak proč znova ke "starting krumpu"
, co vy na to ? ( popřípadě je něco takového vůbec možné ? )

Legolend [Etoiles]
and many others...
Ha, promluvil jsem,odcházím, za čas příjdu a kuknu na odpověď :P
and many others...
Abych pravdu řek tak tohle mě fakt nenapadlo 
Každopádně rád bych slyšel další ohlasy co na to kdo bude říkat, třeba s toho bude pěkná diskuze

Každopádně rád bych slyšel další ohlasy co na to kdo bude říkat, třeba s toho bude pěkná diskuze

Naposledy upravil(a) Legolend dne 16.06.2008 13:26:17, celkem upraveno 1 x.
Legolend [Etoiles]
and many others...
and many others...
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
Bud pujdes po dole do sveta nebo do dunguNapospas píše:Pokud vím, tak Triglav říkal, že to bude dobrovolné. Můžeš jít buďto do dolu anebo do dungu.
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
Kdepak, dříve tady podobná záležitost existovala. Z dolu jsi se portnul do takové hospůdky, kde byla banka, ti nejpotřebnější vendoři a port do dungu s 2 patry. První patro bylo takové dokola s různýma potvorama, samozřejmě těma slabšíma. Pak bylo 2.patro, tam už t obylo terno, tam byli SK a podobně a na to, že tam šli skilly natrenit max na 40%Legolend píše:Tak že po dole hned do dungu to se = smrti ?

Když jsi už chtěl do světa tak jsi použil normálně TB a hurá do britu. Byla to suprová věc, každej nobík jako já se tam naučil táklady boje a spolupráce. Pocit, když jsem s rangerem sám dal celé 1.patro byl úplně úžasnej

- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Tenhle topic tu uz byl a bylo od GMs receno ze to tak je proto aby se vsem prudicum, bugerum a zlodejum omezil prisun nb postav ktery dotycna osoba vzapeti smaze....
obavam se tedy ze veskera diskuze je zbytecna... obvzvlast po posledni kauze vykradani domu
obavam se tedy ze veskera diskuze je zbytecna... obvzvlast po posledni kauze vykradani domu

professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Taková škoda a to už se to tu tak pěkně rozjíždělo, jestli dostanem lock díky za objasnění této problematiky
vsem preji prijemny zbytek prave toho co je (dne, poledne, vecera, to je individualni podle toho kdo si to kdy čte
)

Legolend [Etoiles]
and many others...
and many others...