Protiraketový radar v ČR
Protiraketový radar v ČR
Ahoj ,viem že sa to tu niekde dávnejšie riešilo ale je to aktuálna téma. Čo si o tom myslíte? V telke som videl že dvaja muži držali hladovku aby vláda o tomto radare nerokoval a ževraj ich bude viac. Chcú referendum.
Ja osobne by som unás (Slovensko) nechcel Američanov a ich radar. Česko je hneď zarohom takže sa mi nepáči že do vás ide USA kafrať.
Aký je váš názor?
Ja osobne by som unás (Slovensko) nechcel Američanov a ich radar. Česko je hneď zarohom takže sa mi nepáči že do vás ide USA kafrať.
Aký je váš názor?
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
- Ash
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
A ja bych chtel, abych mohl zit poklidny zivot a netykaly se me tady ty "velke" problemy jako valky, nebo spis aby nebyly... A jestli tu radar bude nebo ne... tezko hodnotit, jestli nam to pomuze nebo uskodi
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Re: Protiraketový radar v ČR
preco uz nejsi zabanovany ?Zabijak píše:Aký je váš názor?
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
No "vystridali" .. po jejich oznameni ze se v tom hladoveni budou po dni stridat ruzni lide jsem se vcelku zasmal. Tomu se opravdu rika hladovka.Napospas píše: Ty dva co drželi hladovku prý vystřídají nějácí socani, tak by se mohli uhladovkovat úplně uplně, aby to aspoň k něčemu bylo
At prestanou blbnout, timhle se akorat zesmesnuji.
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."
http://www.panslabyrinth.com/
http://www.panslabyrinth.com/
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
A prečo si pre radar? Tento radar má navádzať protiraketové streli, čo ak to bude niekedy zneužité na strely iného typu alebo sa kvôli tomu stanete "cieľom"? To sú otázky nad ktorými si možno niekto láme hlavu.Kaj píše:Nebyl tu uz jeden takovy topic?
Jasne ze jsem pro radar. A ti dva sasci s mesiasskym komplexem co drzeli hladovku me v tom jen utvrdili.
JA SOM.....Nymir
:p
- Napospas
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Jestli to bude zneužité na střely jiného typu je snad jedno ne?Zabijak píše: A prečo si pre radar? Tento radar má navádzať protiraketové streli, čo ak to bude niekedy zneužité na strely iného typu alebo sa kvôli tomu stanete "cieľom"? To sú otázky nad ktorými si možno niekto láme hlavu.

Stejně tak z nás cíl může udělat cokoli jiného, třeba obchodní styky s usa apod. ..
Ale Balt by nás dobře setřel, beztak

Naposledy upravil(a) Napospas dne 03.06.2008 20:28:18, celkem upraveno 1 x.
Napospas[Spolek], chudý příbuzný
- Napospas
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Fůj, greenpiss jsi ani neměl zmiňovat, řekl bych, že to je organizace, co už dlouho není naivní a idealistická.
http://www.novinky.cz/clanek/141592-pub ... radar.html

http://www.novinky.cz/clanek/141592-pub ... radar.html

Napospas[Spolek], chudý příbuzný
- Ash
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Presne, souhlas s Napospasem, jde o to ze jde stejne o handl, proste kdyz uz se tady ma neco takoveho stavet, tak z toho aspon vytezit co nejvic pro nas... Jako nikdo nedokaze domyslet, co do dusledku bude znamenat to co se udela... Treba se nepostavi a za 20 roku nas obsadi rusaci, a nebo se udela, a za 20 nas ti rusaci odpali atomovkou... Ale proste nejradsi bych byl, kdyby se nic nemuselo stavet z duvodu, ze by zadny duvod nebylNapospas píše:Třebas takový bezvízový styk s USA je pro mě docela zajímavá záležitost a není to jediná výhoda, kterou z tohohle můžem vytřískat.Zabijak píše: To Ash: a čo si myslýš, kedy budeš žiť kludnejšie , keď tu bude ten radar alebo nie?

U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Tak to áno. Ale ktovie aké zámery s tým v skutočnosti majú USA, keď si pomyslím koľko škody napáchali za posledné desaťročia na iných štátoch.Ash píše:Presne, souhlas s Napospasem, jde o to ze jde stejne o handl, proste kdyz uz se tady ma neco takoveho stavet, tak z toho aspon vytezit co nejvic pro nas... Jako nikdo nedokaze domyslet, co do dusledku bude znamenat to co se udela... Treba se nepostavi a za 20 roku nas obsadi rusaci, a nebo se udela, a za 20 nas ti rusaci odpali atomovkou... Ale proste nejradsi bych byl, kdyby se nic nemuselo stavet z duvodu, ze by zadny duvod nebylNapospas píše:Třebas takový bezvízový styk s USA je pro mě docela zajímavá záležitost a není to jediná výhoda, kterou z tohohle můžem vytřískat.Zabijak píše: To Ash: a čo si myslýš, kedy budeš žiť kludnejšie , keď tu bude ten radar alebo nie?
A aký dvôvod majú na stavbu tohoto radaru? Aby nás chránili? HMM. Len si spomente na toto:
1987: Americký prezident Ronald Reagan sa oficiálne prihlásil k zodpovednosti za škandál Irangate – americká vláda riadila tajný predaj zbraní Iránu (oficiálne znepriatelenej krajine) a výnosmi z tohto predaja financovala kontrarevolučné sily v Nikarague.
Podobné veci sa podlamňa diali aj v iných konfliktoch do ktorých USA zabŕdalo, čo vy na to?
JA SOM.....Nymir
Rusko historicky nikdy nebylo nas pritel a nebylo ani pritel jinych Slovanu. Za druhe valky dobyli spolecne s Nemeckem slovansky stat Polsko, bylo jim naprosto jedno, jestli tu treba vsichni vychcipame a nasilim nam zabrali Podkarpatskou Rus, jejiz obyvatele se sami hlasili k Ceskoslovensku. Po valce umele vytvorili hladomor na slovanske Ukrajine, pozdeji vojensky obsadili slovanske Ceskoslovensko. Ted jsou to prave oni, kdo nam pri pokusu o orientaci na zapad a vyhrozuje svym jadernym arzenalem. Osobne bych tu radeji videl tisic americkych vojaku, nez jednoho Rusaka. Americani nam na nasi svobodu nesahaji, Rusove jo!Zabijak píše:Ja by som sa nerád postavil proti iným Slovanom.Schonny píše:Naivni idealy Greenpece nas pred ruskym imperialismem neochrani.
Ultima nebyla jen hra, byl to styl zivota...
jsem pro funkcni radar za ucelem ochrany, ale bohuzel ten navrhovany protiraketovy system (radar u nas + raketova zakladna) je temer nepouzitelny na prezentovany ucel (spousty vedcu, i americti, verejne prezentuji jeho funkcnost, i testy armady ukazali jeho pochybnou uspesnost, teda (to co se dostalo na verejnost)), takze tohle rozhodne ne, jde jen o politickou saskarnu, o dalsi zakladnu USA u nas a v Polsku...
Přeji pěkný den!