Zákaz portování na itemy a postavy
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
To je dobry... pvp by to neovlivnilo a a v dungu by clovek mohl v krizi portit (pac kdyz neportim na zalozku tak mi to fizzuje i u clera jakmile me cokoli prasti.)
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Tak bylo by to pekne, ale omezeni na porty se davaly predevsi kvuli dungum ne? Ja sice taktiku portime co to da nikdy nezazil ale de o to jak by na to reagovali hraci.Triglav píše:Je možné že to skončí i tak, že v dungeonu (dungeon = místa kde nejde mark) bude port bez omezení a kdekoliv mimo dungeony bude zakázán + se pokusíme zprovoznit mimo dungeony portování alespoň na hráče. Jak byste se dívali na toto?
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
myslim ze najlepsie riesenie by bolo, ako pises triglav, v dung zone bez obmedzenia a mimo povolit len na hraca... tym by sa az tak extremne neobmedzilo hranie (i ked niekde...) a snad by to znemoznilo to co to znemoznit ma...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
ale co kdyz nekde v prirode zapadnes, a zadnej hrac nebude pobliz?Shadowsong píše:myslim ze najlepsie riesenie by bolo, ako pises triglav, v dung zone bez obmedzenia a mimo povolit len na hraca... tym by sa az tak extremne neobmedzilo hranie (i ked niekde...) a snad by to znemoznilo to co to znemoznit ma...
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Wilson má pravdu. Stav se plánuje takový, že:
V dungeonech zůstane vše jak je to teď.
Mimo dungeony půjde port jen na hráče a na monstra.
Není to úplně ideální, z hlediska toho zapadnutí, no :o(.
V dungeonech zůstane vše jak je to teď.
Mimo dungeony půjde port jen na hráče a na monstra.
Není to úplně ideální, z hlediska toho zapadnutí, no :o(.
The First
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
- Ash
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Mno presne, kdyz si vemete do toho v t2a par takovych tech cesticek, ktere jaksi maji vetsi zlom, tudiz navrch bud xy pokusu nebo vyportit, to same tam nahore na tech ledovych planich, byvaji tam i mapky, musi se tam vyportit navrch. To by bylo trosku pak... no docela dost na houbyMephist píše:Jestli nepujde portit na zem, tak to bude blby. Aspon v mistech jako delucie, majak a okoli by se to mohlo povolit, tam je to cely takovy zapadavaci
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz napisete kde presne se v t2a zapadava tak to opravim v mape, vim ze se to deje hlavne u vody, ale normalni teren neni vyjimkou. Deje se to, protoze ten teren je celej takovej divne kopcovitej, takze jedine pres mapu upravit prechody mezi vysokymi a nizkymi misty
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
Porty kdyžtak potom můžeme udělat že budou házet do náhodného obdélníka - alespoň něco.Alassea píše:jako todle bude zajimavy v pvp s tim ze ted sou v mode takzvane pasti ... a ted behat za nekym do portu/ nebo do nejake diry atd je uz ted dost nebezpecny na toz kdyz uz nebudu moc vyportit ani
The First