(z vlastní zkušenosti)
Takže pochybuju, že by se usnadnění přístupu na zabíjení NB, respektive slabších PvM a PvP hráčů uskutečnilo.
Pokud chcete zabíjet, pak máte možnost Cove PvP nebo pojíždění jiných dungů než je zrovna ankh.
jesterky? eStillwater píše:Já totiž věřil tomu, že stačí vymlátit ten nepěkný zlé případy a bylo. Jsou přece z obou stran copak ne?
Tak ruzne, ale vsechno to ma modry zalozky... Tim sem chtel rict ze tam narazis na lidi, co vyuzivaj statusu 'misto pro nb' kde si to za pulhodky s pomerne dobrym equipem vyharvi a dou domu.Mephist píše:+9? Z ceho?Lucky píše:To nebude. Dyt sam vis ze tma padaj bleky, +9tky, a podobny veci.Anger píše:klidne bych tam zamezil pristup uplne .
coz je asi chteny ... tady je chtenej jinej system, ne jak u ostatnich dungu ze jeden clovek obehne dungy a pak zaspamuje icq, a ostatni lidi relognou na pk ... tady ma bejt tak, ze pokud chces pojizdet, budes za to pk muset behat dyl, nez jen lognout na pojezd ...Mrakoplas píše:a to tam este musi chodit cela skupinka pk najednou(na pojeti ankhu tka 5 lidi?) jelikoz kdyz tam pude samotne jedno pk... a zjisti, ze nekdo jde ankh... tak prez bloklej port mu toho asi moc napomoc neprijde...
ja taky nepsal o tom ze by to meli bejt antipk dungy, jen rikam ze je dobre, ze je ten dung postaveny na jinym systemu pojezdu, ze nejde o to jen aby nekdo obepsal icq, a lidi relogli na pk a sli pojizdet(doufam ze vis jak to myslim)Anger píše:tady je to hlavne tak ze pk jsou nechteny vim ze sice dost lidi breci kdyz sou pojety ale zase jit bez rizika ze to pk bejt muze a bez toho herniho adrenalinu kterej sem vzdycky mnel kdyz na nas nekdo nabehnul.No nevim jak je libo.
Tak když tě to teda tak strašně zajímá - už jsem tu jednou řekl, že třeba když běhala Kovárna tak to kempili klidně každej den nebo obden vpodvečery. Opravdu že TY osobně jsi se tam nedostal to neznamená že se kolem tebe točí celej svět a nechápu proč když dostanete jednou odpověď tak ji chcete slyšet ještě jednou. Nebo ještě vícekrát?Anger píše:jo tak to by mne zajimalo kolikrat od pocatku anku byl ohrozenej pk.Ja osobne sem tam jednou jedinkrat pojel 3 cleny vypravy a to sem tam byl hodne pecenej varenej.
Jako myslíš smazat ty porty úplně jo?Sofia píše: Ohledně přístupu PK na Ilshenar - já bych ho naopak udělala ještě těžší, podle toho co vídám každé ráno si opravdu nemyslím, že jsou PK na tom nějak biti, jen si holt musíte přivstat, abyste tam ten super ubah loot z nbíků vystihli právě vy.
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Tak tak, když to tam kempili každej den, tak se modráci měli domluvit a jít to tam vymlátit ne?Že by to bylo něco nemožnýho, stačilo 6-7 sehraných lidí a polehalo by to i kdyby jich bylo nevim kolik.Anger píše:taky jak kovarna dopadla ja chapu ze kovarna je tvemu srdci celkem blizko kdyz si byl gogum kamos ale kovarna byla skutecne vyjmecnej pripad.
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..