Kdyz uz jsme u toho anku neuvazuje se udelat nejakou pristupovou cestu k dungeonu pro pk protoze takhle je to naprosto nepojizditelny a kdyz lidi videj ze sou pk aktivni tak si dost casto reknou "hele behaj pk tak pudem ank" docela dobra moznost vydelku bez rizika.
Jinak ty porty co sou pro pk za posledniho ctvrt roku si nepamatuju ze by mne pustily a to hraju skoro jen pk,asi to nekdo proslapava schvalne nebo opravdu nevim.
Pristup do prvni zony kde jsou trollove pixie trixie by mohl byt opravdu velmi obtizny do zony s bony archy obtizny a do zony kde je ank by se mohl zlehcit.
Nehlede na to ze je tam vic dungu ktery se skoro nedaj pojet (cyclop dung,ratmany,ank)
Alternativní přístup do Ilshu pro PK je v územním plánu =o) Nicméně nesouhlasím, že Ankh je pro PK nepřístupný, za dob Kovárny to tam kempili jedna radost a opravdu neměli problém s přístupem.
The First
Řeším: Fanatic Caves, Fire
Každá PAGE musí obsahovat ID postavy jinak vás nenajdeme pokud jste offline !
Jak rikam za posledni ctvrt roku si nepamatuju ze by mne ten port pustil a fakt nejsem ten typ kterej si logne modraka a odzdi si to jhelomu kterej jedinej pousti porad.Navic zabijet njubiky mne uz moc nebere.
A byotchu ses nakej chytrej ne?Ono jako fakt si klidne projdu nakej minidung nebo nakou tu prekazku ale kdyz mne to nepusti tak je to fakt tezky kdyz si lidi udelaj nb pk vychytaj si timery a pak to proslapavaj aby mohly v pohode harvit bony.
Naposledy upravil(a) Anger dne 22.05.2008 11:57:57, celkem upraveno 2 x.
Anger píše:Kdyz uz jsme u toho anku neuvazuje se udelat nejakou pristupovou cestu k dungeonu pro pk protoze takhle je to naprosto nepojizditelny a kdyz lidi videj ze sou pk aktivni tak si dost casto reknou "hele behaj pk tak pudem ank" docela dobra moznost vydelku bez rizika.
Jinak ty porty co sou pro pk za posledniho ctvrt roku si nepamatuju ze by mne pustily a to hraju skoro jen pk,asi to nekdo proslapava schvalne nebo opravdu nevim.
Pristup do prvni zony kde jsou trollove pixie trixie by mohl byt opravdu velmi obtizny do zony s bony archy obtizny a do zony kde je ank by se mohl zlehcit.
Nehlede na to ze je tam vic dungu ktery se skoro nedaj pojet (cyclop dung,ratmany,ank)
Edail píše:Alternativní přístup do Ilshu pro PK je v územním plánu =o)
Super super delate nam radost ;p
Edail píše:
Nicméně nesouhlasím, že Ankh je pro PK nepřístupný, za dob Kovárny to tam kempili jedna radost a opravdu neměli problém s přístupem.
Ja nesouhlasim
Tedka se tam dostat to je fakt neco, ale jeste k tomu, kovarnu sem tam nikdy moc nepotkal, zato stara parta Welkam tů Hauzz tam byla porat to je fakt
Zabyjak píše:
zobud sa
mas s timhle tematem nejaky moc bohaty zkusenosti :p
Anger píše:zabyjaku ty radsi umirej v +25 completu na nas nejlip.
ja nesom zabyjak ale zabijak lebo je hrac ktori sa vola zabyjak ak este hra a je to lama, to nesom ja... a preto vravym zobud sa lebo ak si precitas nazov topicu tak sa t ovola ze horizit a ne PK v ankhu
tak reaguju na vzniklou diskuzi kde se probiral ank tak sem hodil vsuvku nebo snad mam zakladat 20 topiku dene jako papez? ok priste to tak udelam.
E:A jeste tady rozpotam takovy peklo ktery jste nezazily jestli mi nehodite ten string s tema sochama do banky
Naposledy upravil(a) Anger dne 22.05.2008 21:14:43, celkem upraveno 1 x.
Anger píše:tak reaguju na vzniklou diskuzi kde se probiral ank tak sem hodil vsuvku nebo snad mam zakladat 20 topiku dene jako papez? ok priste to tak udelam.
Anger píše:tak reaguju na vzniklou diskuzi kde se probiral ank tak sem hodil vsuvku nebo snad mam zakladat 20 topiku dene jako papez? ok priste to tak udelam.
Nevyhrožuj ;p. Připomínáš mi Mira ;o.
((((:
inak nechapem ....jako to treba nekde oznamit ked idem zakladat topici? moderatori plz premazte to tu lebo je tu bordel